2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım bu yazdıklarını hepsini uyguluyorum zaten inşallah biraz azalır kilo alımım

bu arada dr dan gelenler hep iyi haberle geliyor çok şükür tehlikeli dönemleri atlattık galiba ay ne güzel yaaa

selamlar arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar
comely geç oldu ama kusura bakma, çok çok geçmiş olsun canım, kızın daha iyidir inşallah.
herkesler de iyidir keyifler yerindedir inşallah
beni sorarsanız kontrole yarın gidecem, pazartesi de iyi haberlerimle buraya tekrar gelmeyi umuyorum
görüşmek üzereee

İnşallah çok iyi haberlerle gelirsin canım sen de...

amin inşallah... rahim ağzı uzunluğu önemliymiş gerçekten. ben de hep kanamayla gittiğim için ona bakıyor doktorum. rahim ağzında açılma olmadıkça korkma diyor.

tansiyon, kilo da iyiymiş, sonuna kadar böyle güzel gider inşallah...

O da neymiş kız...
Benim doktor hiç ona bakmıyo...Alttan mı muayene ediyorlar ona bakmak için...

yine harika hab erler var bebişlerin cinsiyetleri belli olmus kızlar geliyor :)))
Allah herkesin gönlüne göre saglıkla nasip etsin inşallah
herkese öpücükler
aksamüstüne görüşrüüüüüüüüüzzzz

Gunaydın kızlarrr

yarın gidecem doktora benimde yarın aminosentez olup olmayacagıma karar verecekler sabırsızlıkla bekliyorum inş güzel şeylerle gelirim .cok heycanlıyım

Evet bugün bomba haberler geliyo.Maşallah...
Nereye kaçıyon kız, işin mi var, hadi akşam üstü görüşelim ne yapalım...

sevgili haziran anneleri hepinize hayırlı cumalar ...

maşallah öyle keyifle yazıyorsunuz ki sayfalarca olmuş bile , okuyabildiğim kadarına baktım ki zaten aranızda yeni olduğum için isimleri , durumları ve bebek cinsiyetlerini pek bilemiyorum şöyle toparlıyayım hastane randevusu olan hamişlere hayırlı ve gönüllerince haberler almalarını , bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenenlere keyifle tadını çıkartmalarını diliyorum...

Allah Allah ya bu sene kız senesi de bana nie uğramamış bir kız evlat , bende erkek senesi diyordum 4 hamile var tanıdığım hepsi erkek bekliyor , ikinci evladımı nasib etti Rabbim oda erkek kerata tabi bu tepkiler de ciddi değilim ...elbette çok istedim bir de kızım oluversin biraz da buruldum şimdi ne yalan diyeyim amma velakin kızında erkeğinde hayırlısı ikiside paha biçilmez

O da neymiş kız...
Benim doktor hiç ona bakmıyo...Alttan mı muayene ediyorlar ona bakmak için...

yok canım ultrasondan bakıyor. rahim ağzı mesafesini ölçüyor. mesafenin kısa olması düşük, ya da erken doğum riskini artırıyomuş. belki bakıyordur sana söylemiyordur ya da gerek görmüyordur. benim başından beri düşük riskim olduğu için bakıyordu hep.

Kizlar bisi sorcam size doktor her gittginizde alttan bakmiyormu? Yani burda hep bakiyorlar acilma vs. varmi diye.

Bugün çok keyifliyiz canım, hep iyii haberler geliyo...İnşallah hep öyle olur...
Büyüyünce oğlanlar sana 2 tane kız getirir annesi hiç üzülme sen...

bu adam banada dıet vercek kesın bugunnn offfffffffffffffff

channel naber canım, sende bugün mü gitçen doktora? inşallah güzel haberlerle gelirsin.. Bu arada hep ben yokken face muhabbetleri yapılıyor bacılar, beni de ekle komşum, tanışırız belkim senle..

Son düzenleyen: Moderatör:
değişik olsaymış güzel olurmuş ama önemli olan sağlıklı ve hayırlı olması... kız da olsa erkek de olsa çok sevilecek orası kesin:))

Kizlar bisi sorcam size doktor her gittginizde alttan bakmiyormu? Yani burda hep bakiyorlar acilma vs. varmi diye.

hayır bakmıyorlar usg ile üstten bakıyorlar ekstra bi şikayetin varsa bakıyorlar

İnşallah güzel ve gönlünce haberler alırsın

inş canım
İnşallah olmazsın, çok güzel haberlerle gelirsin canım...

inş canım

yarın 12:30 da randevum geldikden sonra yazarım zatren sonuçu

fmg canım bebişini iyi beslenmişsin ama bak ne güzel, benimki 223 gr. olmuş. bende 4 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…