bu teddavilerin maalesef en kötü yanı bu kilo şişlik alıp başını gidiyo
moralini bozma bak ben 12. haftada diyet vermişti yapmaya başladım
bu ayı kilo almadan kapatmışım progesteron iğnelerde bitti yavaş yavaş şişliklerimde geçiyo
seninde yoluna girer hamurişi kızartma tatlı yeme yemeklerini az tuzlu yap
asitli içecekleri hazır meyve sularını içme kilonu kontrol edersin
selamlar arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar
comely geç oldu ama kusura bakma, çok çok geçmiş olsun canım, kızın daha iyidir inşallah.
herkesler de iyidir keyifler yerindedir inşallah
beni sorarsanız kontrole yarın gidecem, pazartesi de iyi haberlerimle buraya tekrar gelmeyi umuyorum
görüşmek üzereee
Ay evet çok rahatladım senin rahim ağzın çok uzun zaten kolay kolay düşük yapmazsın, korkma dedi. Tansiyonumda iyi çıktı ilk defa. Ay çok mutlu oldum. Geçmişi okuyamadım herkes iyiymiş galiba.. Allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın.
amin inşallah... rahim ağzı uzunluğu önemliymiş gerçekten. ben de hep kanamayla gittiğim için ona bakıyor doktorum. rahim ağzında açılma olmadıkça korkma diyor.
tansiyon, kilo da iyiymiş, sonuna kadar böyle güzel gider inşallah...
yine harika hab erler var bebişlerin cinsiyetleri belli olmus kızlar geliyor :)))
Allah herkesin gönlüne göre saglıkla nasip etsin inşallah
herkese öpücükler
aksamüstüne görüşrüüüüüüüüüzzzz
O da neymiş kız...
Benim doktor hiç ona bakmıyo...Alttan mı muayene ediyorlar ona bakmak için...
Gunaydın kızlarrr
yarın gidecem doktora benimde yarın aminosentez olup olmayacagıma karar verecekler sabırsızlıkla bekliyorum inş güzel şeylerle gelirim .cok heycanlıyım
Herkese Hayırlı Cumalar ....
Gunaydın kızlarrr
yarın gidecem doktora benimde yarın aminosentez olup olmayacagıma karar verecekler sabırsızlıkla bekliyorum inş güzel şeylerle gelirim .cok heycanlıyım
sevgili haziran anneleri hepinize hayırlı cumalar ...
maşallah öyle keyifle yazıyorsunuz ki sayfalarca olmuş bile , okuyabildiğim kadarına baktım ki zaten aranızda yeni olduğum için isimleri , durumları ve bebek cinsiyetlerini pek bilemiyorum şöyle toparlıyayım hastane randevusu olan hamişlere hayırlı ve gönüllerince haberler almalarını , bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenenlere keyifle tadını çıkartmalarını diliyorum...
Allah Allah ya bu sene kız senesi de bana nie uğramamış bir kız evlat, bende erkek senesi diyordum 4 hamile var tanıdığım hepsi erkek bekliyor , ikinci evladımı nasib etti Rabbim oda erkek kerata tabi bu tepkiler de ciddi değilim ...elbette çok istedim bir de kızım oluversin biraz da buruldum şimdi ne yalan diyeyim amma velakin kızında erkeğinde hayırlısı ikiside paha biçilmez
bu adam banada dıet vercek kesın bugunnn offfffffffffffffff
değişik olsaymış güzel olurmuş ama önemli olan sağlıklı ve hayırlı olması... kız da olsa erkek de olsa çok sevilecek orası kesin:))sevgili haziran anneleri hepinize hayırlı cumalar ...
maşallah öyle keyifle yazıyorsunuz ki sayfalarca olmuş bile , okuyabildiğim kadarına baktım ki zaten aranızda yeni olduğum için isimleri , durumları ve bebek cinsiyetlerini pek bilemiyorum şöyle toparlıyayım hastane randevusu olan hamişlere hayırlı ve gönüllerince haberler almalarını , bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenenlere keyifle tadını çıkartmalarını diliyorum...
Allah Allah ya bu sene kız senesi de bana nie uğramamış bir kız evlat, bende erkek senesi diyordum 4 hamile var tanıdığım hepsi erkek bekliyor , ikinci evladımı nasib etti Rabbim oda erkek kerata tabi bu tepkiler de ciddi değilim ...elbette çok istedim bir de kızım oluversin biraz da buruldum şimdi ne yalan diyeyim amma velakin kızında erkeğinde hayırlısı ikiside paha biçilmez
Kizlar bisi sorcam size doktor her gittginizde alttan bakmiyormu? Yani burda hep bakiyorlar acilma vs. varmi diye.
İnşallah güzel ve gönlünce haberler alırsın
İnşallah olmazsın, çok güzel haberlerle gelirsin canım...
Kizlar bisi sorcam size doktor her gittginizde alttan bakmiyormu? Yani burda hep bakiyorlar acilma vs. varmi diye.
evet çıkar belki daha çok erken.
kanaman olabilirdi bu sebepten dedi. ama olmadı çok şükür.
eşimde aynı sorun varmış sezeryanla doğmuş. acaba genetik olabilir mi merak ediyorum.
İyi ne kelime süpersin. 1,5 kilo şaka gibi valla ben 7 kilo aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?