güzel haberler gelmiş epey...
denizsuray, fmg, ipek, comely, öyküm gözünüzaydın. bebişler çok iyiymiş maşallah
inşallah akşam gelecek haberler de çok güzel olur...
Kizlar bisi sorcam size doktor her gittginizde alttan bakmiyormu? Yani burda hep bakiyorlar acilma vs. varmi diye.
benim alttan ultrasonla bakıyordu ama elle felan hiç bakmadıKizlar bisi sorcam size doktor her gittginizde alttan bakmiyormu? Yani burda hep bakiyorlar acilma vs. varmi diye.
yok canım ultrasondan bakıyor. rahim ağzı mesafesini ölçüyor. mesafenin kısa olması düşük, ya da erken doğum riskini artırıyomuş. belki bakıyordur sana söylemiyordur ya da gerek görmüyordur. benim başından beri düşük riskim olduğu için bakıyordu hep.
Kizlar bisi sorcam size doktor her gittginizde alttan bakmiyormu? Yani burda hep bakiyorlar acilma vs. varmi diye.
Benim de düşük riski vardı ama, belki gerek görmemiştir, her seferinde onu da sorar diye...
Bugün çok keyifliyiz canım, hep iyii haberler geliyo...İnşallah hep öyle olur...
Büyüyünce oğlanlar sana 2 tane kız getirir annesi hiç üzülme sen...
aman maşallah ,aminnn ...
böyle tatlı kızlarım olsunlar ikiside :)
cnm evet bıızmde randevu 5te cınsıyet ogrencez ya odalara sıgamıom gezınıp gelıom kızların yanına:):)
cnm ekledım senı face. valla face muhabbetı olmus cnm bende kacırdım da bgn ekledım kuzuyu ve egeyı..
aa evet tanısalım canım komsuyuz hemdeee ben sana yazmıstım az once cok gerıde kaldı cıktın sen yrın olsaydın bızım tarafa gorusurduk dıeee:)
kızlar ben kactım..akşamüstü 4de randevum var 4lü test ve bebegimi görücem..inşllhh güzel haberlerle gelirim..öptüm hepinizi..akşam yazarım...
İkinizden de çok çok güzel haberler bekliyoruz kızlar..
channel sen de sıkıştır doktoru, öğren cinsiyeti..
cnm zaten bnm salako doktor gordude demedı 15 gun sonra solıcem dedıı artık der heralde:))
dermıs 13. gunde geldınız ne gulerım heeeee:):):):)
oykummmm sen bnm ablam ol valla hem tecrubelısınnn :) hem komsum sayılırsınnnn
cnm evet bıızmde randevu 5te cınsıyet ogrencez ya odalara sıgamıom gezınıp gelıom kızların yanına:):)
cnm ekledım senı face. valla face muhabbetı olmus cnm bende kacırdım da bgn ekledım kuzuyu ve egeyı..
aa evet tanısalım canım komsuyuz hemdeee ben sana yazmıstım az once cok gerıde kaldı cıktın sen yrın olsaydın bızım tarafa gorusurduk dıeee:)
oykummmm sen bnm ablam ol valla hem tecrubelısınnn :) hem komsum sayılırsınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?