2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de düşük riski vardı ama, belki gerek görmemiştir, her seferinde onu da sorar diye...

hmm o cati mi ne diyorsunuz onu cikmiyorsunuz yani orda sürekli burdaki gibi :) Iyimis gerci alisiyo insan her sefer aca aca

cnm evet bıızmde randevu 5te cınsıyet ogrencez ya odalara sıgamıom gezınıp gelıom kızların yanına:):)
cnm ekledım senı face. valla face muhabbetı olmus cnm bende kacırdım da bgn ekledım kuzuyu ve egeyı..
aa evet tanısalım canım komsuyuz hemdeee ben sana yazmıstım az once cok gerıde kaldı cıktın sen yrın olsaydın bızım tarafa gorusurduk dıeee:)

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben kactım..akşamüstü 4de randevum var 4lü test ve bebegimi görücem..inşllhh güzel haberlerle gelirim..öptüm hepinizi..akşam yazarım...

kızlar ben kactım..akşamüstü 4de randevum var 4lü test ve bebegimi görücem..inşllhh güzel haberlerle gelirim..öptüm hepinizi..akşam yazarım...

İkinizden de çok çok güzel haberler bekliyoruz kızlar..
channel sen de sıkıştır doktoru, öğren cinsiyeti..

cnm zaten bnm salako doktor gordude demedı 15 gun sonra solıcem dedıı artık der heralde:))
dermıs 13. gunde geldınız ne gulerım heeeee:):):):)

Başlarım 13 üne dersin...
Görüp de ne söylemiyorsa,sanki bilemedi yanlış söyledi diye afişe edecez doktoru...
Söyle işte, meraktan çatlıyoz burda...

onayladım canım sibel dimi , ben onun için sabah saatlerine randevu alıyorum hep, çok heyecanlanıyorum çünkü, evet valla bi kahve içerdik ne iyi olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…