2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

onayladım canım sibel dimi , ben onun için sabah saatlerine randevu alıyorum hep, çok heyecanlanıyorum çünkü, evet valla bi kahve içerdik ne iyi olurdu..

bende sabah aldım yrınada. esımın ısı cıkınca yrına bgna bıraktım. bıde ıste cıkarım bıda gelmem dıe gec saatte aldımmm yol surcek zaten 2 saat ben beyazıttayım

ya ben ya bennnn ya ben ya bennnn

sağol bitanem ii maşallah sabah iğnesini yaptırdık eşimle dr. gittim bı kızım olacağına daha öğrendim işe öyle geldim :)

amın gercektende kızlar bombası varrrr

Kizlar bisi sorcam size doktor her gittginizde alttan bakmiyormu? Yani burda hep bakiyorlar acilma vs. varmi diye.

öyle şey olurmu ya hıc alttan bakmaz benım dr. bugun cınsıyetı görmekte zorlandı alttan bakalımmı diye once sordu sonra benımkız yerınde durmadı hemen kafayı cevırdı alta karından baktı oyuzden ama sormadan alttan alttan bakmaz

eeee kızlar ben hem anneyim hemde 2 sene çocuk gelişimi okudum yani ondan. Yakamoz kadar olmasam da bilirim biraz..

ooohhhhhhhh ne güzel işde yawww lazım heryere herzaman bılgılılerrr

slm ben geldim dr. gittim kızıma kız kardeş gelıyo dr. um cıkıntısı yok haftaya gel bıdaha bakalım dedi

Ay hadi hayırlı uğurlu bir evlat olsun inşallah :))

Maşallaahhh

cancağızlarım bacılarım arkadaşlarımm.....
ben çıkıyorum yemek yiyim sonra çalışayım ...
arada uğrarım sizi çokkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmm

Biz de seni çooook seviyozzzz, yarasın bebişineee :) Ben geldim yemekten, yine çok yedim vicdan azabı var epey :)

Kizlar bisi sorcam size doktor her gittginizde alttan bakmiyormu? Yani burda hep bakiyorlar acilma vs. varmi diye.

Bana 8. haftadan sonra alltan bakmadılar

kızlar ben kactım..akşamüstü 4de randevum var 4lü test ve bebegimi görücem..inşllhh güzel haberlerle gelirim..öptüm hepinizi..akşam yazarım...

Hadi güzel haberlerii bekliyoruz canım..

bende sabah aldım yrınada. esımın ısı cıkınca yrına bgna bıraktım. bıde ıste cıkarım bıda gelmem dıe gec saatte aldımmm yol surcek zaten 2 saat ben beyazıttayım

e iyi yapmışsın daha iyi bir gün daha beklemek zorunda kalmamışsın. sende çok hoş hatunmuşsun canım, bayıldım valla...

Başlarım 13 üne dersin...
Görüp de ne söylemiyorsa,sanki bilemedi yanlış söyledi diye afişe edecez doktoru...
Söyle işte, meraktan çatlıyoz burda...

öyle demeyin kızlar ya.. insan sonra hayal kırıklığına uğrayabiliyor.. benim bi arkadaşımın kızı vardı. 2. hamile şimdi.. erkek istiyorlardı. doktorda önce erkek dedi.. çok sevindiler.. sonra ay pardon kız deyince bi buruklaştılar.. tabi önce sağlık diyoruz zaten öyle de.. ne bileyim insanoğluyuz işte..

Kizlar alttan bakmak ile yani ultrason demedim yani hani su cikip bakacaklarini uzatiyorsun ya sanki dogumda gibi cati mi ne diyorlar. Onu söylemek istemistim ben. Burda herzaman kontrol ediliyor zatne hamile olmayincada senede bir defa muane olmak icin bakiliyo onu demek istemistim. Neyse:26:

ben ılk hamıle oldugumu ogrenınce doktora gıttıgımde bana herkes dedıkı ustten bakıyorlarrr.neyse esımle gıttık adam demesınmı hemsıreye hastayı hazırlayın dıe:):):):) ben şokkk
ay cok kotuyduuu ben o catala yattım karsımda doktor yanımda esım
esımın yuzu kızardı adama gulme krızı geldı doktor keseyı gosterıo ama bız kızarıp bozarmaktan bakamadık bıle:):):):):):)

haha ...

Ya öyle tabi, bi cinsiyete odaklanılırsa insan üzülebilir..
Ama bana doktorum hiç bişey göremiyorum sadece tahmin ediyorum senin oğlun olacak demişti..
Sonra kız olarak gördü...Ama hiç üzülmedim....Sonuçta oğlum da yoktu, kızım da yoktu..
Gerçi kıza biraz daha fazla sevindim ama, erkek de olsa üzülmezdim....
Allah sağlık sıhhat versin...

benim planlı gebelik olunca birde kan sulandırıcı muhabbeti falan zaten ilk 10 hafta her hafta gittim doktora, her hafta alttan baktı, ben artık dalga geçiyordum çok alıştım yine geldim diye, tabi benim doktor bayan

e iyi yapmışsın daha iyi bir gün daha beklemek zorunda kalmamışsın. sende çok hoş hatunmuşsun canım, bayıldım valla...

yok bee cnm sıstım bende ıyıcenee sen kendıne bak be valla hazıran annelerının hepsı cok guzel bence..
ama ben senın kızına bayıldım oykummm...maşallah cımcımeyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…