Valla doktor gibi hatun, buraya sonuçları yazıyom, doktordan önce oykum cevap yazıyo....
hamilelik koçun olim ben senin
onayladım canım sibel dimi , ben onun için sabah saatlerine randevu alıyorum hep, çok heyecanlanıyorum çünkü, evet valla bi kahve içerdik ne iyi olurdu..
Aaa, sakın ağlama...Gör bak bizim bebeler ne kadar dayanıklı....
Ben bu saatten sonra bişey olcağına inanmıyorum,Allah korusun meleklerimizi...
Ne kadar dayanıklı bebeğin var, sevinmelisin...Ben kızımla gurur duyuyorum, beni bırakıp gitmedi diye..
Sen de gurur duy...
Kız gör bak, en şişko bebeleri biz doğurcaz, 1 fmg, 2 ben, 3 sen,4 birce...
Nazlı kuzular hepsini geçecek de, maşallah fmg yi geçemezler diye onu 1. yazdım...
selamlar arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar
comely geç oldu ama kusura bakma, çok çok geçmiş olsun canım, kızın daha iyidir inşallah.
herkesler de iyidir keyifler yerindedir inşallah
beni sorarsanız kontrole yarın gidecem, pazartesi de iyi haberlerimle buraya tekrar gelmeyi umuyorum
görüşmek üzereee
yine harika hab erler var bebişlerin cinsiyetleri belli olmus kızlar geliyor :)))
Allah herkesin gönlüne göre saglıkla nasip etsin inşallah
herkese öpücükler
aksamüstüne görüşrüüüüüüüüüzzzz
Kizlar bisi sorcam size doktor her gittginizde alttan bakmiyormu? Yani burda hep bakiyorlar acilma vs. varmi diye.
eeee kızlar ben hem anneyim hemde 2 sene çocuk gelişimi okudum yani ondan. Yakamoz kadar olmasam da bilirim biraz..
slm ben geldim dr. gittim kızıma kız kardeş gelıyo dr. um cıkıntısı yok haftaya gel bıdaha bakalım dedi
Kızlar geldim bebişimi gördüm, ama el sallamadı hain kız... Kendini top gibi sarmış bir türlü açmadı. Doktor bastırdı hareket etsin diye ama nafile, o bastırdıkça benim iğne yerleri çok acıdı ama bebiş oynasın diye ses etmedim.. 223 gr. olmuş benimki, ters duruyormuş onun için sürekli aşağı vuruyormuş, onun için karnım ağrıyormuş. ama top gibi topladı kendini ve hiç oynamadı inatçı pakizem.. Bu arada cidden kilo vermişim toplam 4 kilo almış gibi görünüyor doktorun tartısında.. Benden bu kadar başka haberler var mı ... Comely yi gördüm birtek, kız geliyormuş galiba.. hayırlı olsun canım
cancağızlarım bacılarım arkadaşlarımm.....
ben çıkıyorum yemek yiyim sonra çalışayım ...
arada uğrarım sizi çokkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmm
Kizlar bisi sorcam size doktor her gittginizde alttan bakmiyormu? Yani burda hep bakiyorlar acilma vs. varmi diye.
kızlar ben kactım..akşamüstü 4de randevum var 4lü test ve bebegimi görücem..inşllhh güzel haberlerle gelirim..öptüm hepinizi..akşam yazarım...
bende sabah aldım yrınada. esımın ısı cıkınca yrına bgna bıraktım. bıde ıste cıkarım bıda gelmem dıe gec saatte aldımmm yol surcek zaten 2 saat ben beyazıttayım
Başlarım 13 üne dersin...
Görüp de ne söylemiyorsa,sanki bilemedi yanlış söyledi diye afişe edecez doktoru...
Söyle işte, meraktan çatlıyoz burda...
ya ben ya bennnn ya ben ya bennnn
ben ılk hamıle oldugumu ogrenınce doktora gıttıgımde bana herkes dedıkı ustten bakıyorlarrr.neyse esımle gıttık adam demesınmı hemsıreye hastayı hazırlayın dıe:):):):) ben şokkk
ay cok kotuyduuu ben o catala yattım karsımda doktor yanımda esım
esımın yuzu kızardı adama gulme krızı geldı doktor keseyı gosterıo ama bız kızarıp bozarmaktan bakamadık bıle:):):):):):)
öyle demeyin kızlar ya.. insan sonra hayal kırıklığına uğrayabiliyor.. benim bi arkadaşımın kızı vardı. 2. hamile şimdi.. erkek istiyorlardı. doktorda önce erkek dedi.. çok sevindiler.. sonra ay pardon kız deyince bi buruklaştılar.. tabi önce sağlık diyoruz zaten öyle de.. ne bileyim insanoğluyuz işte..
ben ılk hamıle oldugumu ogrenınce doktora gıttıgımde bana herkes dedıkı ustten bakıyorlarrr.neyse esımle gıttık adam demesınmı hemsıreye hastayı hazırlayın dıe:):):):) ben şokkk
ay cok kotuyduuu ben o catala yattım karsımda doktor yanımda esım
esımın yuzu kızardı adama gulme krızı geldı doktor keseyı gosterıo ama bız kızarıp bozarmaktan bakamadık bıle:):):):):):)
e iyi yapmışsın daha iyi bir gün daha beklemek zorunda kalmamışsın. sende çok hoş hatunmuşsun canım, bayıldım valla...
slm kızlar nasılsınız bugun
ay bende mrk ettim simdi sizleri ya
İyiyiz canım sen naslsın...Hoşgeldin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?