2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bana bu şekilde de hiç bakmadılar.. İlk zamanlar alttan muayene ederken bile o çatal denen alete çıkarmadı doktorum psikolojim bozulmasın diye.. O sıra sürekli muayene oluyordum çünkü

bende hıssedıyorum desem hehehehehehe bazen hıssedıyorum bu farklı bıse ya ama yuregım kötülenıo kuzum ya heyecan basıyor

Ayyy, sen de mi hissediyorsun....Bi ben kaldım kız hissetmeyen..Çok özeniyorum valla...
Dün fatma hissedince ağladı, burdan bende ağladım...Kendim hissedince ne olacak acaba...

kız resımler nerdeeeeeeeeeeee bendeeeeeeeeeee gormek ıstıom yaaaaaaaaaaa kuserım vallaaaaaaaaaaaaa43:

Kuzu alıntııı yapmıyoruzzz süpermiş fotolaaaar :) kızın da sana benzesinn :) Ay benim de çok koyasım geldiii :) nasıl siliyoruz sonra?

ben kuzumu gordum bıkeremmmmmmmmmmmm hehehehehe bakale bacım oykum dedılerde ya bıse dıcem bebekın resmımı var ay cok heycanlandım

kızlar ben yokkken kotu bıse olmadı dımı kımseye ay aklım hep ordada yakamoz comely ve gokyuzunden ne haber bıde ege bunların ıyı olup olmadını duymak ıstıyorum tabı herkes ıyı olsunda cok ozledım hepsını

Kuzu alıntııı yapmıyoruzzz süpermiş fotolaaaar :) kızın da sana benzesinn :) Ay benim de çok koyasım geldiii :) nasıl siliyoruz sonra?

Canım eklediğin mesajın altında mesaj düzenlemee paneli var orayı tıklıcan, gelişmiş düzen tıkla..
eklenti ekle yazan yere tıkla..
Resimlerin üzerine gelince sağ üstte x çıkıyo ona bas,sil, sonra değişiklikleri kaydet de o kadar..Siliniyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…