canım zaten sen msj yazınca çıkıyo msj düzenleme panali belli bi süre sonra kayboluyo o sürede siliyoruz işde
Pıt pıt istiyorum artık yaaa.Çabuk geçsin şu zamannnn
Benimde hic kipirdamiyordu ama gecen nefroloji doktoru baktiginda aman allahim hic yerinde durmuyordu
Ama tuaf bisi okadar oynuyo ve ben hissetmiyorum ya
benimde hem solda hem hareketsiz ama erkek.
Ben de istiyorum, ben de...
Tatlıyı hiiiiç sevmiyorum ama belki bi kıpırdanma hissederim die tatlı yiyiyorum ama tık yok(
Ben de istiyorum, ben de...
Tatlıyı hiiiiç sevmiyorum ama belki bi kıpırdanma hissederim die tatlı yiyiyorum ama tık yok(
Valla o iş tatlıyla olsaydı benimki neler neler yapardı...
Ben ultrasona girmeden 2 saat önce2-3 paket çiko yiyorum,
yetmiyo, doktorun önünde yatarken gene yiyorum adam gülmekten kırılıyo, ama benim tembelim yine kıpırdamıyo...Mecburen dürtüyoruz bizde..
yaa ben hemen dogrumak istiyorum
bende bendeeeee...
ama böle düşününce diyorum kendime '' bidaha ne zaman hamiş kalcam'' işte ozaman tadını cıkarmaya baslıyomm.. ama sabırsızlık bendede coook varrrrr
yaa ben hemen dogrumak istiyorum
Bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
midem çok kötüüüüü
balık mahvetti beni sanki yeni yemiş gibi ağzımın tadı
Yarınn sakin olur burası ama ben burdayım bakarım pazartesi özet geçeriz..
Hadi çıık
Kızlar çıkmadan yazayım dedim, ben yarın yokum....
Bu akşam ve hafta sonu haberlerini biri özetleyiversin beee, ben olsam hepsini özetler toplarım da, merak ediyorum, channel ve yakamoz cinsiyet öğrenecek mi, doktora gidenler ne haberlerle gelecek, seldadan ses çıkacak mı....
Geçmiş de uzun oluyo, oku oku bitmiyo...
kızlar hani bi mimar vardı ya hamarat, blogu olan..
bebesi bugün doğuyormuş sanırım, sezeryanmış..siteye girdim şeker hazırlamış bugünün tarihi var :)) vayy be :))
ay cnm pardon. Ama bende öyle oldum bugunama bana balik deme ilk basta cok canim cekiyordu sürekli hamsi istiyordum sonra bi yedim hepsi cikti artik midem bulaniyo baklikdan bööög
daha çıkmıcam kız, kociş gelecek almaya...
Ama bana balik deme ilk basta cok canim cekiyordu sürekli hamsi istiyordum sonra bi yedim hepsi cikti artik midem bulaniyo baklikdan bööög
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?