2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım zaten sen msj yazınca çıkıyo msj düzenleme panali belli bi süre sonra kayboluyo o sürede siliyoruz işde

anladım canmmm... ben bebiş için eklediklerim varya onlarla deniyodm kuzunun dedikleirni yoktu, ozamen demekki o süreyi geçtim benn dimii.. yok çünkü o yazı silinmiş demek ki..

Pıt pıt istiyorum artık yaaa.Çabuk geçsin şu zamannnn

Ben de istiyorum, ben de...

Benimde hic kipirdamiyordu ama gecen nefroloji doktoru baktiginda aman allahim hic yerinde durmuyordu
Ama tuaf bisi okadar oynuyo ve ben hissetmiyorum ya

Ultrasonda dürtünce benimki de lütfen rahatsız etmeyin tekmesi atıyo ama ben onu da hissetmiyorum,sadece görüyorum ultrasonda...

benimde hem solda hem hareketsiz ama erkek.

Seninki güç topluyo annesi, bi tekmelicek hissetmediklerinin acısını çıkartacak....

Kızlar çıkmadan yazayım dedim, ben yarın yokum....
Bu akşam ve hafta sonu haberlerini biri özetleyiversin beee, ben olsam hepsini özetler toplarım da, merak ediyorum, channel ve yakamoz cinsiyet öğrenecek mi, doktora gidenler ne haberlerle gelecek, seldadan ses çıkacak mı....
Geçmiş de uzun oluyo, oku oku bitmiyo...

bende bendeeeee...

ama böle düşününce diyorum kendime '' bidaha ne zaman hamiş kalcam'' işte ozaman tadını cıkarmaya baslıyomm.. ama sabırsızlık bendede coook varrrrr

tabi ya ömrümüzün kaç yılı hamile geçecek ki, bence de tadını çıkarın..
ben doğurmaktan önce karnım biraz daha büyüsün iyice belli olsun istiyorum yaa çok hoşuma gidiyo :)

kızlar hani bi mimar vardı ya hamarat, blogu olan..
bebesi bugün doğuyormuş sanırım, sezeryanmış..siteye girdim şeker hazırlamış bugünün tarihi var :)) vayy be :))

bende hafta sonları giremiyorum ama eğer girersem sana özet geçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…