Yarınn sakin olur burası ama ben burdayım bakarım pazartesi özet geçeriz..
Hadi çıık
bende hafta sonları giremiyorum ama eğer girersem sana özet geçerim
oooo maşallah ya benim kociş bugunlerde çokk çalışıyor..2.çocuk gelince herhalde adamım ek iş buldu:))))))
kıyamam...onlar da bizim için fedakarlık yapıyolar işte...
Valla o iş tatlıyla olsaydı benimki neler neler yapardı...
Ben ultrasona girmeden 2 saat önce2-3 paket çiko yiyorum,
yetmiyo, doktorun önünde yatarken gene yiyorum adam gülmekten kırılıyo, ama benim tembelim yine kıpırdamıyo...Mecburen dürtüyoruz bizde..
Benimde tam tersi:))son dr gidişimde, ultrasona gitmeden önce ,meyve suyu içmiştim (ama bilerek değil) .Dr bu ne ya dedi?hareketten ölçümleri zor almıştı ve cinsiyetinide hemen göstermişti 12 haftalık olmasına rağmen =))) ayyy çokmu oynak olcak nee
kız yok be şaka yaptım .. Geç geliyor derken iş yetiştirmeleri lazım o yüzden:))
tabi ya ömrümüzün kaç yılı hamile geçecek ki, bence de tadını çıkarın..
ben doğurmaktan önce karnım biraz daha büyüsün iyice belli olsun istiyorum yaa çok hoşuma gidiyo :)
tabi ya ömrümüzün kaç yılı hamile geçecek ki, bence de tadını çıkarın..
ben doğurmaktan önce karnım biraz daha büyüsün iyice belli olsun istiyorum yaa çok hoşuma gidiyo :)
Benimde tam tersi:))son dr gidişimde, ultrasona gitmeden önce ,meyve suyu içmiştim (ama bilerek değil) .Dr bu ne ya dedi?hareketten ölçümleri zor almıştı ve cinsiyetinide hemen göstermişti 12 haftalık olmasına rağmen =))) ayyy çokmu oynak olcak nee
Sana oynuyordur o annesi, benim kızım da azıcık büyüsün el sallıcak bana...Bekliyorum bakalım....
evet bende artık dısardan karnım belli olsun istiiyorum... görenler anlasın hamiş olduğunu, arabalar dursun ben karsıdan karsıya geçerken:)))) ... ayyy ayyyy ayyym
Teşekkürler kızlar...
evet bende artık dısardan karnım belli olsun istiiyorum... görenler anlasın hamiş olduğunu, arabalar dursun ben karsıdan karsıya geçerken:)))) ... ayyy ayyyy ayyym
ben yarın ispanyolca kursuna başlıyorum kızlar, bebeğim de öğrensin karnımda dedim bidaha ona ispanyolca öğretmeyelim dedim
diplomat çocukları yabancı dilleri çok iyi oluyormuş ama türkçeleri kötü oluyormuş. eşimin arkadaşı diyorki "ççocuğu burdamı bırakıp gitsek" ayy dedim ben kıyamam yavruma yaaa..
kuzuuu pazartesi de sende bana özet geçermisinn ozaamnnnn ... bende merak ediyom en cokta cinsiyetleriii
ardahanda arabalara centilmenlik konusunda çok güvenme söliim
benim anlaşılsa da işten 6da çıkabilsem ben de bunu istiyorum yaa
ayy ama seldayıda çok merak ettim sizle beraber bende.. inş. güzel haberleini alırız onunda herkesinn
Geçerim kız,ama bana da zaten pazartesi söylerler, ben de o gün girecem ancak...
sen girince de sana kopyalarım o mesajı....
Öğren öğren...
Kız ben gibi çeneli birini bulun çocuğa, gör bak türkçeyi ne güzel konuşur kuzum....Çocğun yanında sık sık konuşun bişey olmaz,türkçesi de iyi olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?