- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
sen ardahan damısın canm
bizde 2 yabancı dil lazım canım mecbur bi yerden başlamak lazım ingilizce yetmiyor..
yazları geliriz tatile antalyaya kız sen konuşursun o zaman senin öykü de sen gibi dilli olur zaten :)))nasılsa 4 yılda bir 2 yıl türkiyede olacaz çocuğum öğrenir, hiç çocuk burada bırakılır mı yaa,millet bi tuhaf anacım
Kız aklıma ne geldi...
Ben çok hızlı konuşuyom, çocuk demesin, anne bu teyze nece konuşuyo diye...
bizde 2 yabancı dil lazım canım mecbur bi yerden başlamak lazım ingilizce yetmiyor..
yazları geliriz tatile antalyaya kız sen konuşursun o zaman senin öykü de sen gibi dilli olur zaten :)))nasılsa 4 yılda bir 2 yıl türkiyede olacaz çocuğum öğrenir, hiç çocuk burada bırakılır mı yaa,millet bi tuhaf anacım
yok canım ben ankaradayım. hilmi fatma orada, onun için dedim:)
sen nerdesin? çalışıyomusun?
hmm anladım tatlım.. bende istanbuldayım. çalışmıyorum, evlendikten bi süre sonra çıktım yolu çok uzak diye, sonrada yok evliliğin tadını çıkarayım, yok biraz geçsin derken, rahatlık sardı, zaman geçti bu sefrerde bebiş düşünmeye başladık .. ama bebişten soraa inş. başlıcam bi işe yine..
sen calısıyomusun
hmm anladım tatlım.. bende istanbuldayım. çalışmıyorum, evlendikten bi süre sonra çıktım yolu çok uzak diye, sonrada yok evliliğin tadını çıkarayım, yok biraz geçsin derken, rahatlık sardı, zaman geçti bu sefrerde bebiş düşünmeye başladık .. ama bebişten soraa inş. başlıcam bi işe yine..
sen calısıyomusun
sen de az yavaş konuşursun yavrumun türkçesi zaten zayıf olursa komplekse girmesin yavrucak
benim annem karadenizli, anneannem de çok hızlı konuşuyo, küçükken hiç anlamazdım ne dediğini, biraz büyüyünce anlamaya başladım, "annee ben anneannemin dediklerini artık anlıyoruuum" demiştim yaa çok mutlu olmuştum o aklıma geldi
Hem bırakma tabi bebeğini, yavrum yazık....
Burda bi defne miz var bizim..Anesi çalışıyo, daha 9 aylık,annesi işe gidiyo, çocuk hep mahsun mahsun bakıyo, hep bi tarafları eksik kalıyo kuzuların yazık...
ben yarın ispanyolca kursuna başlıyorum kızlar, bebeğim de öğrensin karnımda dedim bidaha ona ispanyolca öğretmeyelim dedim
Diplomat çocukları yabancı dilleri çok iyi oluyormuş ama türkçeleri kötü oluyormuş. Eşimin arkadaşı diyorki "ççocuğu burdamı bırakıp gitsek" ayy dedim ben kıyamam yavruma yaaa..
Kizlar iyi aksamlar benim mesai bitti ben cikiyorum. Kendinize iyi bakin p.tesi görüsürüz
vay be okumuş adamın çocuğu bile farklı.. Hadi bakalım ınga dan önce ola demeyi bilir..
vay be okumuş adamın çocuğu bile farklı.. Hadi bakalım ınga dan önce ola demeyi bilir..
Bende toparlanayım yarın burdayım görüşürüz bye..
Bende toparlanayım yarın burdayım görüşürüz bye..
çıkan bütün arkadaşlara iyi akşamlar. mesainiz bitti. hadi gidin azıcık dinlenin
bende istanbulda pendikteyim. sen neredesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?