2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kız aklıma ne geldi...
Ben çok hızlı konuşuyom, çocuk demesin, anne bu teyze nece konuşuyo diye...

Kız aklıma ne geldi...
Ben çok hızlı konuşuyom, çocuk demesin, anne bu teyze nece konuşuyo diye...

sen de az yavaş konuşursun yavrumun türkçesi zaten zayıf olursa komplekse girmesin yavrucak

benim annem karadenizli, anneannem de çok hızlı konuşuyo, küçükken hiç anlamazdım ne dediğini, biraz büyüyünce anlamaya başladım, "annee ben anneannemin dediklerini artık anlıyoruuum" demiştim yaa çok mutlu olmuştum o aklıma geldi

Hem bırakma tabi bebeğini, yavrum yazık....
Burda bi defne miz var bizim..Anesi çalışıyo, daha 9 aylık,annesi işe gidiyo, çocuk hep mahsun mahsun bakıyo, hep bi tarafları eksik kalıyo kuzuların yazık...

yok canım ben ankaradayım. hilmi fatma orada, onun için dedim:)
sen nerdesin? çalışıyomusun?

hmm anladım tatlım.. bende istanbuldayım. çalışmıyorum, evlendikten bi süre sonra çıktım yolu çok uzak diye, sonrada yok evliliğin tadını çıkarayım, yok biraz geçsin derken, rahatlık sardı, zaman geçti bu sefrerde bebiş düşünmeye başladık .. ama bebişten soraa inş. başlıcam bi işe yine..
sen calısıyomusun

bende istanbulda pendikteyim. sen neredesin?

istanbulda mesafeler çok sıkıntılı benim bi öğretmen arkadaş da 2 saatlik bi mesafede okulla anlaşabilmişti yazık..
çalışıyorum canım uzmanım başbakanlıkta.

Kız siz gelin, ben ona tane tane konuşurum merak etme annesi...
Şiveli konuşuyordur bi de o, karadenizli ya...Beni de bazen anlamazlar..

Hem bırakma tabi bebeğini, yavrum yazık....
Burda bi defne miz var bizim..Anesi çalışıyo, daha 9 aylık,annesi işe gidiyo, çocuk hep mahsun mahsun bakıyo, hep bi tarafları eksik kalıyo kuzuların yazık...

evet yaa bi de uzun uzun mesailer olursa napıcam bilmiyorum. doğumdan sonra rahat bi daire isticem kesinlikle. 6dan sonraya falan kalamam yaa..o kadar saat bile çok..

vay be okumuş adamın çocuğu bile farklı.. Hadi bakalım ınga dan önce ola demeyi bilir..

bende istanbulda pendikteyim. sen neredesin?

ben levent teym tatlım . avr. yakası ama annemler karsıda.. annem kartalda abimde pendikte çok gelirim oralara ben .. zaten unutamadım kii.. anadolu daha güzel, tabi herkesin doğduğu yer güzel.. bana da orası ayrı geliyor hep.. annemde beişk bakmıs bugün pendikten beğenmiş hediye almak istiyo sen olmadan almadım sen beğen diyo.. beraber gitcez pendiğe bakıcaz bakalım.. pendik çarşı cok güzel diimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…