2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaaaaaaaaar ben geldim İremsuyla geldik kızım oluyormuş doktordan geldik çok hareketliydi maşallah günündeydi çok şükür doktor çok iyiydi ya iyi ki buna gitmişim dağları tepeleri aştım hastaneye ulaşmak için ama değdi yarım saat baktı ultrasonda izledim kuzucugumu kızım benim kızım yerim ben onun her yerini kurban olsun anası ona

Ayyy, kız gözümden yaş süzüldü inanır mısın....
Kurban olurum iremsu ya ben....İnşallah anası gibi çok hoş bi kızın olur fıstık...Ayy, içim bi hoş oldu valla...Çok sevindim,darısı cinsiyet öğrenemeyenlerin başına...

ayyy canım benim ben de senden haber bekliyordum :)))
gözün aydın canım yaaa, kızmış demek, benim tahmin tutmadı ama olsun ilk çocuk kız olsun yaa daha güzel bence :)) ayy ne güzel yaaaaa, senin gibi maviş gözleri olsun annesiii :))

ben eskişehirliyim ama evlenip ilk olarak bostancıda oturdum 1yıl. sonra ev alıp beylikdüzüne taşındık. ama anaddolu yakası bir başkadır. çok severim. pendik çarşı da gerçekten çok güzel ve sıcak bir ortam. ben alışveriş merkezlerini hiç sevmem de

istanbulda mesafeler çok sıkıntılı benim bi öğretmen arkadaş da 2 saatlik bi mesafede okulla anlaşabilmişti yazık..
çalışıyorum canım uzmanım başbakanlıkta.

uuuppspsss baltayı taşa vurduk desene.. başbakanlık felann .. woooouuww yanii:)) çok güzel canmm.

bişi soryim ozaman benim başbakanlık bursumu niye kestiniz:)).. ne güzel alıyodm bedavadan, geri ödemede yokk..:))))

istanbulda mesafeler çok sıkıntılı benim bi öğretmen arkadaş da 2 saatlik bi mesafede okulla anlaşabilmişti yazık..
çalışıyorum canım uzmanım başbakanlıkta.

uuuppspsss baltayı taşa vurduk desene.. başbakanlık felann .. woooouuww yanii:)) çok güzel canmm.

bişi soryim ozaman benim başbakanlık bursumu niye kestiniz:)).. ne güzel alıyodm bedavadan, geri ödemede yokk..:))))
başbakanlık deyince benm aklıma direk bu gelir de:))

canım benim çok sağol...
ahahaha :))) canım ben dış ticaretle ilgili birimdeyim, başbakanlığa bağlı müsteşarlıklar var ya hani, hazine vs, onlardan birindeyim. bi de ayrıca başbakanlığa bağlı kurumlar oluyor burslara bakan kurumlar ayrı :))

canım çok sevindim yaa! Allah analı babalı büyütsün. maşallah bebeğüne de sanada

canm Allah bağışlasın artık rahatsın ohh abk öğrendin .. ben bile rahatladım yaa merak etmiştim çokk.. sağlıklı sıhhatli kucağına al inş iremsu kızını ayy ayyy ismide pek güzelll... maşaallah

açar açmaz senin mesajı gördüm caım. göznaydın:)) ben senden Arda beliyordum ama sağlıklı olsun önemli olan o. hareketlerini görmek harika de mi? ben hala ağzım açık geziyorum dünün etkisiyle:)

Hayırlı olsun canım bir kızımız daha oldu yani ne güzel İremsu ismi de çok güzelmiş ismiyle büyüsün inş ben daha isme karar veremedim yaw:2:

Hayırlı olsun canım bir kızımız daha oldu yani ne güzel İremsu ismi de çok güzelmiş ismiyle büyüsün inş ben daha isme karar veremedim yaw:2:

benim kızım olursa adı Zeynep olacak inşallah.. erkek olursa ben de hiç düşünmedim daha...

Aaaa, yelkovan geldi...
Hoşgeldin canım, biz de seni bekliyorduk, nasılsın...İyileştin mi iyice...
Seldayla görüşebildin mi..Bak bugün hep güzel haberler aldık, bi güzel haber de ondan gelir inşallah..

hayırlı olsun yakamoz ıremsu bebek annesını beklettı ama degdı :)
kızlar bugun seldanın oraya gıttım profılınde fınans uzmanı yazıyordu o yuzden bankaya gıttım burda selda hanım dıye bıre yok dedı ama guvenlıge sordum bankanın yanında otel var orayada sormadım kızlar gecmısı sımdı okuyacagım belkı ugramıstır.
sızde ne haberler var?

canm ben deil başbakanlık duymak başbakan lafınıı duyunca bile aklıma kesilen o başbakanlık bursum geliyorr.. ahhh ahh ne de güzel alıyodm tatlı tatlıı.. i

çok sağol canım ya bi doğsun hele her yerini ısıracam ben onun 16 cm olmuş bebeğim 170 gr.mış midesine kadar gösterdi doktor 17 sine detaylı ultrason için gün verdi renklide görecez kızımı çok mutlu oldum onu görünce edepli kızım benim yarım saat açmadı bacakları doktor dürttü ultrasonla bi kaç defa ellerini sallıyo kızar gibi oda çatlak olacak benim gibi kordon bacak arasına geldiği için yüzde yüz değil ama yüzde 90 kız bu belli üsttten görüyorum dedi detaylı ultrasonda yüzde yüz söylerim yine ama siz kız bilin dedi zaten bakar bakmaz kızınız sağlıklı maşallah dedi şok oldum aaa kızmı dedim bebeğe gülmekten soru filan soramadım tabi sevincimden
babası erkek bekliyodu ama alışsın artık kızı olacak söyledim ciddi mi kızmıymış kızımızmı oluyo diyo şok geçirdi garibim, herkes erkek diyodu ne hikmetse ultrason gibiler maşallah ama kız çıktı ben çok sevindim ama sonuçta benim canım benim kızım olacak kimselere vermem ben onu
canım çok sevindim yaa! Allah analı babalı büyütsün. maşallah bebeğüne de sanada

saol canım ya darısı öğrenemeyenlerin başına öğrenmesem çatlıycaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…