- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
Kızlaaaaaaaaar ben geldim İremsuyla geldikkızım oluyormuş doktordan geldik çok hareketliydi maşallah günündeydi çok şükür doktor çok iyiydi ya iyi ki buna gitmişim dağları tepeleri aştım hastaneye ulaşmak için ama değdi yarım saat baktı ultrasonda izledim kuzucugumu kızım benim kızım yerim ben onun her yerini kurban olsun anası ona
Kızlaaaaaaaaar ben geldim İremsuyla geldikkızım oluyormuş doktordan geldik çok hareketliydi maşallah günündeydi çok şükür doktor çok iyiydi ya iyi ki buna gitmişim dağları tepeleri aştım hastaneye ulaşmak için ama değdi yarım saat baktı ultrasonda izledim kuzucugumu kızım benim kızım yerim ben onun her yerini kurban olsun anası ona
ben levent teym tatlım . avr. yakası ama annemler karsıda.. annem kartalda abimde pendikte çok gelirim oralara ben .. zaten unutamadım kii.. anadolu daha güzel, tabi herkesin doğduğu yer güzel.. bana da orası ayrı geliyor hep.. annemde beişk bakmıs bugün pendikten beğenmiş hediye almak istiyo sen olmadan almadım sen beğen diyo.. beraber gitcez pendiğe bakıcaz bakalım.. pendik çarşı cok güzel diimi
istanbulda mesafeler çok sıkıntılı benim bi öğretmen arkadaş da 2 saatlik bi mesafede okulla anlaşabilmişti yazık..
çalışıyorum canım uzmanım başbakanlıkta.
istanbulda mesafeler çok sıkıntılı benim bi öğretmen arkadaş da 2 saatlik bi mesafede okulla anlaşabilmişti yazık..
çalışıyorum canım uzmanım başbakanlıkta.
uuuppspsss baltayı taşa vurduk desene.. başbakanlık felann .. woooouuww yanii:)) çok güzel canmm.
bişi soryim ozaman benim başbakanlık bursumu niye kestiniz:)).. ne güzel alıyodm bedavadan, geri ödemede yokk..:))))
Hayırlı olsun canım bir kızımız daha oldu yani ne güzel İremsu ismi de çok güzelmiş ismiyle büyüsün inş ben daha isme karar veremedim yaw:2:
benim kızım olursa adı Zeynep olacak inşallah.. erkek olursa ben de hiç düşünmedim daha...
canım benim çok sağol...
ahahaha :))) canım ben dış ticaretle ilgili birimdeyim, başbakanlığa bağlı müsteşarlıklar var ya hani, hazine vs, onlardan birindeyim. bi de ayrıca başbakanlığa bağlı kurumlar oluyor burslara bakan kurumlar ayrı :))
benim kızımın ismi de zeynep olacak..benimki kesin kız..
çok sağol canım ya bi doğsun hele her yerini ısıracam ben onun 16 cm olmuş bebeğim 170 gr.mış midesine kadar gösterdi doktor 17 sine detaylı ultrason için gün verdi renklide görecez kızımı çok mutlu oldum onu görünceAyyy, kız gözümden yaş süzüldü inanır mısın....
Kurban olurum iremsu ya ben....İnşallah anası gibi çok hoş bi kızın olur fıstık...Ayy, içim bi hoş oldu valla...Çok sevindim,darısı cinsiyet öğrenemeyenlerin başına...
babası erkek bekliyodu ama alışsın artık kızı olacak söyledim ciddi mi kızmıymış kızımızmı oluyo diyo şok geçirdi garibim,ayyy canım benim ben de senden haber bekliyordum :)))
gözün aydın canım yaaa, kızmış demek, benim tahmin tutmadı ama olsun ilk çocuk kız olsun yaa daha güzel bence :)) ayy ne güzel yaaaaa, senin gibi maviş gözleri olsun annesiii :))
canım çok sevindim yaa! Allah analı babalı büyütsün. maşallah bebeğüne de sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?