2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim kızımın ismi de zeynep olacak.. benimki kesin kız..

ayy gerçekten mi :) ne güzel :)) benimki 2 hafta sonra belli olacak canım ama doktor kıza benzetti geçen gittiğimde.. hayırlısı inşallah:)
erkek olursa eşimle benim isimlerimizden Türker olabilir mi falan dedik ama çok da hoşuma gitmedi :)

Aaa, biz de senden haber bekliyorduk..Tühh, öğrenemedik yine..

canım yaa kıyamam :)) verme kız senin o, ben de vermicem kızım da olsa oğlum da olsa dermişim

Ben zeynep ismini çok severim,ailede olmasaydı, sanırım ben de zeynep koyardım...

benim yakın arkadaşlarımdan birinin kızının ismi de zeynep ama eşim çok istedi zeynep ismini.. gençliğinden beri dermiş hep kızım olursa ismini zeynep koyacağım diye.. hatta halalarına kız yeğeniniz oluyor diye söyleyince hepsi zeynep geliyor diye sevindiler..

Ayy gerçektenmi inanmıyorum eşim de zeynep ismine bayılıyo benim kızım olacak belki de zeynep olacak adaş olurlar ayy ne güzel ya

kız şimdiden 3ledik zeynepleri :)))) yalnız benim daha cinsiyet belli değil zeynep diye geziyorum :))))
çok güzel isim ya, hem anlamı, hem her yaşa uygun..gerçi tanıdığım zeynepler var pek sevmem ama olsun

ay benimki de ilk öğrendiği zaman şok olmuştu.. neyse alıştması 1 gün sürdü sadece.. şimdi kızım diye seviyor valla..

evet canım ya çatlıycaktım artık öğrenmesem, amin canım hep birlikte sağ salim kucagımıza alırız inşallah bebeklerimizi

açar açmaz senin mesajı gördüm caım. göznaydın:)) ben senden Arda beliyordum ama sağlıklı olsun önemli olan o. hareketlerini görmek harika de mi? ben hala ağzım açık geziyorum dünün etkisiyle:)
açıkcası bende Arda gelecek diye bekliyodum ama doktor bakar bakmaz kız dedi :)) ben çok sevindim ama babası biraz şoka uğradı baştan beri erkeğe alıştırmıştı kendini şok oldu garibim alışsın artık oda kız babası
evet canım sonunda öğrendik, Seldayı baya merak ettik bişeyi yoktur inşallah belki internete filan giremiyodur bi yere gitmiş haber verememiştir filan diye düşünüyorum ama inş. öyledir
Hayırlı olsun canım bir kızımız daha oldu yani ne güzel İremsu ismi de çok güzelmiş ismiyle büyüsün inş ben daha isme karar veremedim yaw:2:

aslında benimkide kesin değil ben Alya- ada-iremsuyu isimlerini begeniyorum babası begenmiyo hiçbirini değişir belki bizimde zamanla olsun canım sağ salim doğsunlarda isim elbet bulunur

bluebottle marhaba...
sende ankaradaymışsın galiba yanlış okumadıysam.hangi doktora gidiyorsun acaba öğrenebilir miyim.

kız şimdiden 3ledik zeynepleri :)))) yalnız benim daha cinsiyet belli değil zeynep diye geziyorum :))))
çok güzel isim ya, hem anlamı, hem her yaşa uygun..gerçi tanıdığım zeynepler var pek sevmem ama olsun

Hakikaten üçlemişiz valla daha belli olmadan diyodu eşim zeynep ismi güzel kız olursa koyalımmı diye olabilir demiştim bende karakterli olurlar inş

canm sen de öğrenirsin inş. en kısa zamanda..
inşallah canım. sağlıklı olsun da hiç önemli değil hakkaten çok merak etmiyorum ben..bi tuhaf mıyım neyim :))

kızlar benim de kızım olacak kızlar çoğalıyo galiba haziran ayı çoğunlukla kız heralde bizde17 haftalık olduk maşallah bebeşlerimize nazar değmesin...

2010 da bisürü erkek doğdu 2011de sıra kızlarda galiba :))) hayırlı evlatlarımız olsun inşallah..

kızlar ben çıkıyorum, çokşükür çıkabiliyormuşuz bugün erken..yakamozu da öğrendim içim rahat gidebilirim
kendinize iyi bakın görüşmek üzereee....

bluebottle marhaba...
sende ankaradaymışsın galiba yanlış okumadıysam.hangi doktora gidiyorsun acaba öğrenebilir miyim.

aa sen ankaradamısın vay bee ankaradan tekim sanıyordum :))
linaya gidiyorum canım, sema hanım var orda, sema yıldırım, çok memnunum..sen?

kızlar benim de kızım olacak kızlar çoğalıyo galiba haziran ayı çoğunlukla kız heralde bizde17 haftalık olduk maşallah bebeşlerimize nazar değmesin...

Allah hayırlı evlat etsin kızını
yakamozzz33 tatlım senin kızınıda Allah hayırlı evlat etsin.ben daha öğrenmedim ama benimkide galiba kız bizde ismini zeynep diye düşündük ama bakalım hayırlısı

ay benimki de ilk öğrendiği zaman şok olmuştu.. neyse alıştması 1 gün sürdü sadece.. şimdi kızım diye seviyor valla..

aynen benimkide öyle güldü sevindi ama eminim erkek desem havalara uçardı , alışsın artık valla kızı oluyo doğduktan sonra poposunun dibinden ayrılmayınca hatırlatırım bu günleri erkek istiyodun şimdi ayrı kalamıyosun diye

canım yaa kıyamam :)) verme kız senin o, ben de vermicem kızım da olsa oğlum da olsa dermişim

ilk çocuk olunca böyle kıymetli oluyo :)) ben vermiycem diyorumda oda benim gibi 18inde takılır birinin peşine anne ben evleniyorum diye çıkar karşıma artık, anası öyleydi kızı nasıl farklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…