benim kızım olursa adı Zeynep olacak inşallah.. erkek olursa ben de hiç düşünmedim daha...
benim kızımın ismi de zeynep olacak..benimki kesin kız..
hayırlı olsun yakamoz ıremsu bebek annesını beklettı ama degdı :)
kızlar bugun seldanın oraya gıttım profılınde fınans uzmanı yazıyordu o yuzden bankaya gıttım burda selda hanım dıye bıre yok dedı ama guvenlıge sordum bankanın yanında otel var orayada sormadım kızlar gecmısı sımdı okuyacagım belkı ugramıstır.
sızde ne haberler var?
babası erkek bekliyodu ama alışsın artık kızı olacak söyledim ciddi mi kızmıymış kızımızmı oluyo diyo şok geçirdi garibim,herkes erkek diyodu ne hikmetse ultrason gibiler maşallah ama kız çıktı ben çok sevindim ama sonuçta benim canım benim kızım olacak kimselere vermem ben onu
Ben zeynep ismini çok severim,ailede olmasaydı, sanırım ben de zeynep koyardım...
Ayy gerçektenmi inanmıyorum eşim de zeynep ismine bayılıyo benim kızım olacak belki de zeynep olacak adaş olurlar ayy ne güzel ya
benim kızım olursa adı Zeynep olacak inşallah.. erkek olursa ben de hiç düşünmedim daha...
babası erkek bekliyodu ama alışsın artık kızı olacak söyledim ciddi mi kızmıymış kızımızmı oluyo diyo şok geçirdi garibim,herkes erkek diyodu ne hikmetse ultrason gibiler maşallah ama kız çıktı ben çok sevindim ama sonuçta benim canım benim kızım olacak kimselere vermem ben onu
evet canım ya çatlıycaktım artık öğrenmesem, amin canım hep birlikte sağ salim kucagımıza alırız inşallah bebeklerimizicanm Allah bağışlasın artık rahatsın ohh abk öğrendin .. ben bile rahatladım yaa merak etmiştim çokk.. sağlıklı sıhhatli kucağına al inş iremsu kızını ayy ayyy ismide pek güzelll... maşaallah
açıkcası bende Arda gelecek diye bekliyodum ama doktor bakar bakmaz kız dedi :)) ben çok sevindim ama babası biraz şoka uğradı baştan beri erkeğe alıştırmıştı kendini şok oldu garibimaçar açmaz senin mesajı gördüm caım. göznaydın:)) ben senden Arda beliyordum amasağlıklı olsun önemli olan o. hareketlerini görmek harika de mi? ben hala ağzım açık geziyorum dünün etkisiyle:)
evet canım sonunda öğrendik, Seldayı baya merak ettik bişeyi yoktur inşallah belki internete filan giremiyodur bi yere gitmiş haber verememiştir filan diye düşünüyorum ama inş. öyledirhayırlı olsun yakamoz ıremsu bebek annesını beklettı ama degdı :)
kızlar bugun seldanın oraya gıttım profılınde fınans uzmanı yazıyordu o yuzden bankaya gıttım burda selda hanım dıye bıre yok dedı ama guvenlıge sordum bankanın yanında otel var orayada sormadım kızlar gecmısı sımdı okuyacagım belkı ugramıstır.
sızde ne haberler var?
Hayırlı olsun canım bir kızımız daha oldu yani ne güzel İremsu ismi de çok güzelmiş ismiyle büyüsün inş ben daha isme karar veremedim yaw:2:
kız şimdiden 3ledik zeynepleri :)))) yalnız benim daha cinsiyet belli değil zeynep diye geziyorum :))))
çok güzel isim ya, hem anlamı, hem her yaşa uygun..gerçi tanıdığım zeynepler var pek sevmem ama olsun
inşallah canım. sağlıklı olsun da hiç önemli değil hakkaten çok merak etmiyorum ben..bi tuhaf mıyım neyim :))canm sen de öğrenirsin inş. en kısa zamanda..
kızlar benim de kızım olacak kızlar çoğalıyo galiba haziran ayı çoğunlukla kız heralde bizde17 haftalık oldukmaşallah bebeşlerimize nazar değmesin...
bluebottle marhaba...
sende ankaradaymışsın galiba yanlış okumadıysam.hangi doktora gidiyorsun acaba öğrenebilir miyim.
kızlar benim de kızım olacak kızlar çoğalıyo galiba haziran ayı çoğunlukla kız heralde bizde17 haftalık oldukmaşallah bebeşlerimize nazar değmesin...
ay benimki de ilk öğrendiği zaman şok olmuştu.. neyse alıştması 1 gün sürdü sadece.. şimdi kızım diye seviyor valla..
canım yaa kıyamam :)) verme kız senin o, ben de vermicem kızım da olsa oğlum da olsa dermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?