2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de çıkıyorum kızlar,pazartesi görüşürüz iyi akşamlar...

güle güle kuzuuuucum.. iyi akşamlar iyi hafta sonları tatlım iyi bak öykü hanıma ve tabiki kendine..

sende kendine vee bebişine iyi bak canm çç iyi hafta sonları

aa sen ankaradamısın vay bee ankaradan tekim sanıyordum :))
linaya gidiyorum canım, sema hanım var orda, sema yıldırım, çok memnunum..sen?

ben keçiören hastanesi hüseyin beye gidiyorum.evime çok yakın.e arabamız olmadığı için acil durumlarda ulaşım sorun olmaz dedik.ama doktorum pek ilgili gelmedi bana.1 kez gittim zaten 2. kontrolümde memleketteydim ordaki bi doktora gittim.memleketteki çok ilgiliydi..kafam bozuldu biraz.yine araşştırayım dedim.peki doğum ücreti falan ne sordun mu?

hadi hayırlısı.. bu sene o kadar çok kız var ki.. seninkide kız olsun madem hiç erkek ismi düşünmemişsiniz..

kızlar benim de kızım olacak kızlar çoğalıyo galiba haziran ayı çoğunlukla kız heralde bizde17 haftalık olduk maşallah bebeşlerimize nazar değmesin...
evet her gün bi kız haberi geliyo bugünde benimki oldu :) maşallah bebeklerimize
amin canım kızlarımız çoğalıyo evet :)) hamileliği beraber geçirdiğimiz gibi kızlarıda burda beraber büyütecez inşallah

ilk başta çoğuna erkek denildi sonra teker teker kıza döndü görüşürüz canımmm bebişine ve kendine iyi bak annesi :80:

kızlaarrrrr bende kaçıyorumm ...

herkese iyi hafta sonları ... kendinize veee meleklerinize çok iyi bakın dikkat edin şekerler...

hoşçakalınnn..

kızlar az once banyo yaptım cıktım dedimki kireç sökücü döküm biraz banyoya mutfakdaydı kireç çözücü alırken sen elimden düş heryere dökül tabi bacaklarımada döküldü acayip yanmaya başladı sonra gitim hemen su dokim yıkıyım die bi baktım bacagım kanamş cıktım mutfaga bi geldimki halım erimiş kireç cözücü eritmiş halıyı

Canım seni Allah esirgemiş, olan halıya olsun,
iyiki gözüne filan sıçramamış, benimde ayağıma dökülmüştü ve ayağımdaki çorabı paramparça etmişti,
kireç çözücü banyodaki derzleri söküyor, banyo temizleyicileri kullansana,
hem o asidi koklamak zorunda da kalmazsın.

çok geçmiş olsun canım. çok tehlikeli bu tür maddeler. artık daha da fazla dikkat etmemiz lazım(

tatlım benim duşakabin cam gibi eskişehirin sularıda kireçli olunca ne bilim aklıma o geldi bende onu yapim dedim

allahdan eve gözüme felan gelmedi ozaman cok kötü olurdu ..bundan sonra kullanmmam zaten

Ben böyle başıma bi aksilik geldiği zaman nazarın çıktığını düşünürüm nedense inşallah sendede öyle olmuştur allah korusun canım hem hamilesin yoğun temizlik maddeleri kullanma koklamak bile sakıncalıymış direk bebeği etkiliyomuş ben hiç kullanmıyorum öyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…