2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım benim duşakabin cam gibi eskişehirin sularıda kireçli olunca ne bilim aklıma o geldi bende onu yapim dedim

allahdan eve gözüme felan gelmedi ozaman cok kötü olurdu ..bundan sonra kullanmmam zaten

Canım, İzmirin suları kadar inan değildir,
ama banyo temizleyicilerin iyi marka olanları inan kireç çözücüden de daha iyi temizliyor,
hem zehirlenirsin mazallah...

bende nazar oldugunu düşünüyorum bugun yeni taşınan üst komşum cagrdı cocogu hastaimiş igne için eve hemşire gelicekmiş dediki ben tek başıma baş edemiyorum sende gel tut dedi cocugu neyse tutum felan sonra konu yaşlardan acıldı sen kaç yaşındasın dedi 82 liyim dedim aa bende 81 liiym ama soı ayları dedi kendisi ama 40 yaşında giibi görünoyr hiç yaşını göstermiyrsun bide bana bak dedi:S

nazara cabuk geliyorum ben

Ben çok inanıyorum nazara hatta ilk aylarda geçirdiğim kanamayı bile ona bağlıyorum annemlere gittiğimde ağırlığım bütün eve çökerdi beni hep okurdu annem başkasına da okutmuş kadının gözlerinden yaşlar gelmiş neyseki geçti şimdi sende okut kendini ya da evde bişeyler oku kendince çok yararı oluyo canım

hadi gözünaydın canım, gönlüne göre oldu:)) çok az kişi kaldı herhalde cinsiyet öğrenmeyen

ayyyyy cok agladım kız oldunu duyunca bıde herkes kız ıstıyomus kız deyınce "bız zaten hep dua edıoduk "dıolarr :)sağlıklı olsunda cnm

yrında bırkac kısı ogrencek snra tekmeleri beklıcezzzz:)))

bırcecım senın bebiş kıymete bıncek bak bızım kızlar kalıcak evdee:)

ne güzel ya... ben de çok severim kız çocuklarını, hayırlısı artık. kızlara erkek de lazım tabii:)))

kızlarrrrrrrrrrrrr kızım oluyoooo cok tatlıydııı yavrucum

Aaaaa, kuzum benim yaaaa....
Kız varya, sırf sana bakmak için geldim kıymetini bil...
Canım kuzum benim, hadi Allah gönlüne göre verdi...Ayyy, çok sevindim yaaa,yakamozdan kız geliyo, channelden kız gliyo...
Öyküye bi sürü kardeş geliyo...

ay canım kanadı deyince korktum bişeyin yoktur inşallah bol su sabun ile yıkasaydın değern yerlerini evide havalandır istersen havada soğuk ama soluma allah korusun hem sana zarar verir hem bebeğe
kızlarrrrrrrrrrrrr kızım oluyoooo cok tatlıydııı yavrucum
ayy çok sevindim benimkide kızmış :) kız istiyodun zaten sen Allah gönlüne göre verdi maşallah kızına

ay evet evet bi sürü kız geliyo vallahi bildiğim bi kaç erkek var gerisi kız :)) Bircenin gökyüzünün oğluşu oluyo sevibade, fmg nin ve bodrumunda erkekti dimi öyle hatırlıyorum gerisinin hepsi kız yalnız

ben hayallere başladım bile şöyle 3 aylık olsun pembe kırmızı etekleri giydirip bandana saç bantlarını takacam çeşit çeşit kızıma :) kanguruya koyup gezecez beraber ...

aaaaa cnm benımmmm sen burdamıydınnn gormedım seniiiiiiii.
kuzuuuuuuuuu bız cok sevındık cnm yaaaaaaaaaaaaa
ben havalarda ucuım bgn

aa yakomozundamı kızı olcak o erkek ıstıyordu sanırımmm

kuzuu meraka bak be:)) seni bu saatte burda görmek güzel oldu ama...

Sorma ya, eşim çarşıya seni almaya gelmişken yemek yiyelim dedi...Yedik yemeğimizi, dedim büroya gidicem belki channel gelmiştir, o kim diyo..
Dedim kızlardan biri, pazartesi bak dedi, ağlarım bak diye diye büroya getirdim, tepeme dikeliyo şimdi hadi artık evimize gidelim diye...

aaaaa cnm benımmmm sen burdamıydınnn gormedım seniiiiiiii.
kuzuuuuuuuuu bız cok sevındık cnm yaaaaaaaaaaaaa
ben havalarda ucuım bgn

aa yakomozundamı kızı olcak o erkek ıstıyordu sanırımmm

Seni görmeye geldim kız...
Bak kocişin de selamı var hepinize...Okutmuyom ama,nickimi öğrenmesin diye..

heyt breee bende geldim kuzu kabul ettim seni hadi iyisin geneeeee :):) yaa sibel kimdi yaa kuzu unuttum haa isimleri sölendi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…