tatlım benim duşakabin cam gibi eskişehirin sularıda kireçli olunca ne bilim aklıma o geldi bende onu yapim dedim
allahdan eve gözüme felan gelmedi ozaman cok kötü olurdu ..bundan sonra kullanmmam zaten
Ben böyle başıma bi aksilik geldiği zaman nazarın çıktığını düşünürüm nedense inşallah sendede öyle olmuştur allah korusun canım hem hamilesin yoğun temizlik maddeleri kullanma koklamak bile sakıncalıymış direk bebeği etkiliyomuş ben hiç kullanmıyorum öyle şeyler
bende nazar oldugunu düşünüyorum bugun yeni taşınan üst komşum cagrdı cocogu hastaimiş igne için eve hemşire gelicekmiş dediki ben tek başıma baş edemiyorum sende gel tut dedi cocugu neyse tutum felan sonra konu yaşlardan acıldı sen kaç yaşındasın dedi 82 liyim dedim aa bende 81 liiym ama soı ayları dedi kendisi ama 40 yaşında giibi görünoyr hiç yaşını göstermiyrsun bide bana bak dedi:S
nazara cabuk geliyorum ben
kızlarrrrrrrrrrrrr kızım oluyoooo cok tatlıydııı yavrucum
Maaşallah diyelim annesitopikte kız patlaması var valla haziranda geliyo bütün cadılar yandık
hadi gözünaydın canım, gönlüne göre oldu:)) çok az kişi kaldı herhalde cinsiyet öğrenmeyen
ayyyyy cok agladım kız oldunu duyunca bıde herkes kız ıstıyomus kız deyınce "bız zaten hep dua edıoduk "dıolarr :)sağlıklı olsunda cnm
yrında bırkac kısı ogrencek snra tekmeleri beklıcezzzz:)))
bırcecım senın bebiş kıymete bıncek bak bızım kızlar kalıcak evdee:)
ay canım kanadı deyince korktum bişeyin yoktur inşallah bol su sabun ile yıkasaydın değern yerlerini evide havalandır istersen havada soğuk ama soluma allah korusun hem sana zarar verir hem bebeğekızlar az once banyo yaptım cıktım dedimki kireç sökücü döküm biraz banyoya mutfakdaydı kireç çözücü alırken sen elimden düş heryere dökül tabi bacaklarımada döküldü acayip yanmaya başladı sonra gitim hemen su dokim yıkıyım die bi baktım bacagım kanamş cıktım mutfaga bi geldimki halım erimiş kireç cözücü eritmiş halıyı
ayy çok sevindim benimkide kızmış :) kız istiyodun zaten sen Allah gönlüne göre verdi maşallah kızınakızlarrrrrrrrrrrrr kızım oluyoooo cok tatlıydııı yavrucum
Aaaaa, kuzum benim yaaaa....
Kız varya, sırf sana bakmak için geldim kıymetini bil...
Canım kuzum benim, hadi Allah gönlüne göre verdi...Ayyy, çok sevindim yaaa,yakamozdan kız geliyo, channelden kız gliyo...
Öyküye bi sürü kardeş geliyo...
Aaaaa, kuzum benim yaaaa....
Kız varya, sırf sana bakmak için geldim kıymetini bil...
Canım kuzum benim, hadi Allah gönlüne göre verdi...Ayyy, çok sevindim yaaa,yakamozdan kız geliyo, channelden kız gliyo...
Öyküye bi sürü kardeş geliyo...
Güzel haberi aldım kaçıyorum..Hepinize iyi akşamlar...
kuzuu meraka bak be:)) seni bu saatte burda görmek güzel oldu ama...
aaaaa cnm benımmmm sen burdamıydınnn gormedım seniiiiiiii.
kuzuuuuuuuuu bız cok sevındık cnm yaaaaaaaaaaaaa
ben havalarda ucuım bgn
aa yakomozundamı kızı olcak o erkek ıstıyordu sanırımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?