2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaa cnm benımmmm sen burdamıydınnn gormedım seniiiiiiii.
kuzuuuuuuuuu bız cok sevındık cnm yaaaaaaaaaaaaa
ben havalarda ucuım bgn

aa yakomozundamı kızı olcak o erkek ıstıyordu sanırımmm

annem babam ablam eşim kayınvalidemler arkadaşlarım herkes erkek bekliyodu açıkcası bende erkek diye tahmin ediyodum ama kız çıktı :) ben çok sevindim kızda erkekde olsa sevinirdim zaten yalnız babası şok geçirdi kaldı böyle

cnmm tebrık ederm merakımız bıttı.yakomoz boyu ve kılosu neymıs gercı ben heyecandan onların kac oldunu unuttum ama.

yakoomozz sen ne ıstodnn
esım gelmıs basıma dıokı "okadar cok sevınme allahın gucune gıder " ama tutamıom kendımı

yakamoz hayırlı olsun kızzz.. maşallah bizim kızlarımıza banada benimkide kız gbi geliyooo

enişte manyak bunlar diyodur akşam akşam kafayı yemiş hepsi ne bu merak demiştir kesin benimki öyle diyoda sitede yazıştıgımı gördüğünde

Sorma yaa, bi seni bi de channel i çok merak ediyordum, diğerleri cinsiyet öğrendiydi zaten..Sen ben çıkmadan yetiştin, channeli de öğrendim, kaçıcam artık, kocişi de öbür bilgisayara yolladım azıcık nettee takıl diye..

sevin kız boşver tadını çıkar :) saol canım çok şükür öğrendik bu doktorda söylemezse kavga edip gelecektim ben koymuştum kafaya boyu 16 cm kilosu 170 grmış bacak boyu 23.8 mm çıktı 7 ile çarpınca 16.6 cm çıkıyo doktor 16 cm dedi bacak boyuna göre 17 artı 2 görünüyo uzun olacak bizim kız anası 170 babası 187 kısa olmayıversin artık
babası ne ıstıyordu cnm?

erkek istiyodu :)) alışır bi kaç güne kadar oda baştan beri oğlum diye severse böyle olur

Merak etme kız, benim kociş de önce bi afalladı kız olduğunu duyunca, şimdi iyi ki kızımız oluyo diyo...
Maşallah bacı, manken yetiştircen herhalde...

ay size laf yetiştirecem diye yemeyi yapamadım bende :)) tamam kuzucum yarın girmezsen pazartesi görüşürüz artık öpüldün
yakamoz hayırlı olsun kızzz.. maşallah bizim kızlarımıza banada benimkide kız gbi geliyooo

saol canım :) Allah gönlüne göre verir inşallah annem erkek olacak diye bi sürü erkek takımı filanda işlemiş artık ikinci toruna sakla onları dedim bende babamda erkek bekliyomuş nedir bu erkek beklentisi anlamadım yaw bizde erkek yok kız kardeşiz ondan heralde :) sağlıklıolsunda başka bişy istemem ben

delisin sen ya:)

Merak etme kız, benim kociş de önce bi afalladı kız olduğunu duyunca, şimdi iyi ki kızımız oluyo diyo...
Maşallah bacı, manken yetiştircen herhalde...

kız bana daha once bı kadın baktıı 11 cm dedı ona dedım 15 gun oncede 10cm dı hıcmı buyumemıs
belkı dedı hca baska olcude var onu dıodur dedi
bıde kız sey dedı bız boy ve kılosuna bakmıoruz sadece gunu tutuyomu dıe bakıyoruz onml olan o dedı
hoca gelınce sevıncten sormayı unuttum oda bızı gorunce unuttu sanrım:)
ama 3 gun onde dedı

valla benimde eşimin burdan haberi yok kime yazıyon sen diyip duruyo hiiç facede arkadaşımla konuşıyom dedim oda kitap okuyo bu saatlerd ekitap okur bende o çakmadan size bakıyım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…