- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
aaaaa cnm benımmmm sen burdamıydınnn gormedım seniiiiiiii.
kuzuuuuuuuuu bız cok sevındık cnm yaaaaaaaaaaaaa
ben havalarda ucuım bgn
aa yakomozundamı kızı olcak o erkek ıstıyordu sanırımmm
ay canım kanadı deyince korktum bişeyin yoktur inşallah bol su sabun ile yıkasaydın değern yerlerini evide havalandır istersen havada soğuk ama soluma allah korusun hem sana zarar verir hem bebeğe
ayy çok sevindim benimkide kızmış :) kız istiyodun zaten sen Allah gönlüne göre verdi maşallah kızına
ay evet evet bi sürü kız geliyo vallahi bildiğim bi kaç erkek var gerisi kız :)) Bircenin gökyüzünün oğluşu oluyo sevibade, fmg nin ve bodrumunda erkekti dimi öyle hatırlıyorum gerisinin hepsi kız yalnız
heyt breee bende geldim kuzu kabul ettim seni hadi iyisin geneeeee :):) yaa sibel kimdi yaa kuzu unuttum haa isimleri sölendi yaa
annem babam ablam eşim kayınvalidemler arkadaşlarım herkes erkek bekliyodu açıkcası bende erkek diye tahmin ediyodum ama kız çıktı :) ben çok sevindim kızda erkekde olsa sevinirdim zaten yalnız babası şok geçirdi kaldı böyle
Seni görmeye geldim kız...
Bak kocişin de selamı var hepinize...Okutmuyom ama,nickimi öğrenmesin diye..
enişte manyak bunlar diyodur akşam akşam kafayı yemiş hepsi ne bu merak demiştir kesinbenimki öyle diyoda sitede yazıştıgımı gördüğünde
heyt breee bende geldim kuzu kabul ettim seni hadi iyisin geneeeee :):) yaa sibel kimdi yaa kuzu unuttum haa isimleri sölendi yaa
channel var ya o sibel işte kız..Ne çabuk unuttun, ne biçim azasın sen...
mıhtar ne azası kızz dedim ya yaşlı karıyım benkız bu sibelde süper hatunmuş heeeee
sevin kız boşver tadını çıkar :) saol canım çok şükür öğrendik bu doktorda söylemezse kavga edip gelecektim ben koymuştum kafayacnmm tebrık ederm merakımız bıttı.yakomoz boyu ve kılosu neymıs gercı ben heyecandan onların kac oldunu unuttum ama.
yakoomozz sen ne ıstodnn
esım gelmıs basıma dıokı "okadar cok sevınme allahın gucune gıder " ama tutamıom kendımı
babası ne ıstıyordu cnm?
enişte manyak bunlar diyodur akşam akşam kafayı yemiş hepsi ne bu merak demiştir kesinbenimki öyle diyoda sitede yazıştıgımı gördüğünde
sevin kız boşver tadını çıkar :) saol canım çok şükür öğrendik bu doktorda söylemezse kavga edip gelecektim ben koymuştum kafayaboyu 16 cm kilosu 170 grmış bacak boyu 23.8 mm çıktı 7 ile çarpınca 16.6 cm çıkıyo doktor 16 cm dedi bacak boyuna göre 17 artı 2 görünüyo uzun olacak bizim kız anası 170 babası 187 kısa olmayıversin artık
erkek istiyodu :)) alışır bi kaç güne kadar oda baştan beri oğlum diye severse böyle olur
Anacım topikte çirkin hatun yok ki, hepsi de taş gibi mübarek...
Bebeler analara çekse bari...
benımkıde ole dıooo suna bak dıo hemen kostu pc basına dıo:))))
ay size laf yetiştirecem diye yemeyi yapamadım bende :)) tamam kuzucum yarın girmezsen pazartesi görüşürüz artık öpüldünSorma yaa, bi seni bi de channel i çok merak ediyordum, diğerleri cinsiyet öğrendiydi zaten..Sen ben çıkmadan yetiştin, channeli de öğrendim, kaçıcam artık, kocişi de öbür bilgisayara yolladım azıcık nettee takıl diye..
yakamoz hayırlı olsun kızzz.. maşallah bizim kızlarımıza banada benimkide kız gbi geliyooo
Sorma ya, eşim çarşıya seni almaya gelmişken yemek yiyelim dedi...Yedik yemeğimizi, dedim büroya gidicem belki channel gelmiştir, o kim diyo..
Dedim kızlardan biri, pazartesi bak dedi, ağlarım bak diye diye büroya getirdim, tepeme dikeliyo şimdi hadi artık evimize gidelim diye...
Merak etme kız, benim kociş de önce bi afalladı kız olduğunu duyunca, şimdi iyi ki kızımız oluyo diyo...
Maşallah bacı, manken yetiştircen herhalde...
topıktekı bayanların hepsı guzelde koçişlerini daha guzel bululyolar ama benceeeeeeee kendılerı daha guzel
sanırım sadece eslerımızı cok sevıyoruuuuuzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?