- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
beraber büyütecez inşallah kız doğduktan sonra görecez hep beraner nasıl olduklarınıMerak etme kız, benim kociş de önce bi afalladı kız olduğunu duyunca, şimdi iyi ki kızımız oluyo diyo...
Maşallah bacı, manken yetiştircen herhalde...
alıştı artık benimki bişy oldugunda sitedeki arkadaşlarına sor diyo banabenımkıde ole dıooo suna bak dıo hemen kostu pc basına dıo:))))
topıktekı bayanların hepsı guzelde koçişlerini daha guzel bululyolar ama benceeeeeeee kendılerı daha guzel
sanırım sadece eslerımızı cok sevıyoruuuuuzzzzzzzzz
delisin sen ya:)
Anacım topikte çirkin hatun yok ki, hepsi de taş gibi mübarek...
Bebeler analara çekse bari...
kız bana daha once bı kadın baktıı 11 cm dedı ona dedım 15 gun oncede 10cm dı hıcmı buyumemıs
belkı dedı hca baska olcude var onu dıodur dedi
bıde kız sey dedı bız boy ve kılosuna bakmıoruz sadece gunu tutuyomu dıe bakıyoruz onml olan o dedı
hoca gelınce sevıncten sormayı unuttum oda bızı gorunce unuttu sanrım:)
ama 3 gun onde dedı
amınnnnnnnnnnnnn. ben esıme dıomkı tıpı bana aklı sana ceksınnn:) kendılerı zekıdırde bıraz:)
tovbe tovbe sankı ısmarlama yapıozzz :))::)
Benim doktor da gününe bakıyor, çünkü kıpırdıyorlar ya, boy falan yanlış ölçülme ihtimali çok yüksekmiş...Ama ben gene de soruyom,zorla söyletiyorum...Maşallah işte 3 gün öndeymiş annesi, daha ne stiyon kuzudann...
kız resmi değiştir senden çok kocanı görüorusvalla benimde eşimin burdan haberi yok kime yazıyon sen diyip duruyo hiiç facede arkadaşımla konuşıyom dedimoda kitap okuyo bu saatlerd ekitap okur bende o çakmadan size bakıyım dedim
kız zaten cınsıyetı ogrnınce ben koptummm adm dıo omurılıgı olusmus guzel ona bakmalıyım hehe dıom ben bgn hıcbısı soramadm ucmaktan
masallah kuzu bebelermızee
Ben çıkıyom, kociş mızmızlanmaya başladı...
Öptüm hepinizi kızlar...Hadi iyi hafta sonları,pazartesi görüşürüz Allah nasip ederse...
kızzz sibelll sendemi burdaydıınn..:):)
:92:HEHEYYY bn bildim bn bildimmmmhasret gelmişşş şimdi ben demedimmi seninki kız olacak diye yazacak kesin
bende öyle, diyorum gözleri gamzesi boyu posu huyu sana çeksin çatlaklığıda banasanki ben isteyince oluyo bende herşeyi babasına çeksin istiyorum çokmus seviyorum bu adamı ne
bende burdayımmm cnmmm
yaa fatma sana nezamandır sorcaktımmm asureyıı yaptınmı resımlerde onu gorunce guldumm
ne gülüyon deli karıı kocana bak sen:)
nen oluyor kuzummmmkız zaten cınsıyetı ogrnınce ben koptummm adm dıo omurılıgı olusmus guzel ona bakmalıyım hehe dıom ben bgn hıcbısı soramadm ucmaktan
masallah kuzu bebelermızee
ayyyy kızlarrr guldurmeyın benıııııııııı:)))
adam geldı odada noluyo bu sıtede bukadar dıoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?