2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merak etme kız, benim kociş de önce bi afalladı kız olduğunu duyunca, şimdi iyi ki kızımız oluyo diyo...
Maşallah bacı, manken yetiştircen herhalde...
beraber büyütecez inşallah kız doğduktan sonra görecez hep beraner nasıl olduklarını
benımkıde ole dıooo suna bak dıo hemen kostu pc basına dıo:))))
alıştı artık benimki bişy oldugunda sitedeki arkadaşlarına sor diyo bana önceden bi dk. yanımda otur pc yekoşma ne var orda anlamıyorum ne konuşuyosunuz o kadar derdi
topıktekı bayanların hepsı guzelde koçişlerini daha guzel bululyolar ama benceeeeeeee kendılerı daha guzel
sanırım sadece eslerımızı cok sevıyoruuuuuzzzzzzzzz

bencede topikteki hatunların hepsi birbirinden güzel miss world 2011 haziran anneleri açılışı yapacaz haziranda

Benim doktor da gününe bakıyor, çünkü kıpırdıyorlar ya, boy falan yanlış ölçülme ihtimali çok yüksekmiş...Ama ben gene de soruyom,zorla söyletiyorum...Maşallah işte 3 gün öndeymiş annesi, daha ne stiyon kuzudann...

Ben çıkıyom, kociş mızmızlanmaya başladı...
Öptüm hepinizi kızlar...Hadi iyi hafta sonları,pazartesi görüşürüz Allah nasip ederse...

hasret gelmişşş şimdi ben demedimmi seninki kız olacak diye yazacak kesin

amınnnnnnnnnnnnn. ben esıme dıomkı tıpı bana aklı sana ceksınnn:) kendılerı zekıdırde bıraz:)
tovbe tovbe sankı ısmarlama yapıozzz :))::)

bende öyle, diyorum gözleri gamzesi boyu posu huyu sana çeksin çatlaklığıda bana sanki ben isteyince oluyo bende herşeyi babasına çeksin istiyorum çokmus seviyorum bu adamı ne

kız zaten cınsıyetı ogrnınce ben koptummm adm dıo omurılıgı olusmus guzel ona bakmalıyım hehe dıom ben bgn hıcbısı soramadm ucmaktan
masallah kuzu bebelermızee

valla benimde eşimin burdan haberi yok kime yazıyon sen diyip duruyo hiiç facede arkadaşımla konuşıyom dedim oda kitap okuyo bu saatlerd ekitap okur bende o çakmadan size bakıyım dedim
kız resmi değiştir senden çok kocanı görüorus
bnmkinin haberi war, bişeylere sinir olunca söyler hemen sen giT KADINLARLA YAZIŞ V.S. DİE

kız zaten cınsıyetı ogrnınce ben koptummm adm dıo omurılıgı olusmus guzel ona bakmalıyım hehe dıom ben bgn hıcbısı soramadm ucmaktan
masallah kuzu bebelermızee

Maşallah canım hepsine de, maşallah....
Biz kaçıyoz, yoksa kızım babasının bağırdığına şahit olacak...Adam dellenmeye başladı...Hadi byeee......

:118: :92:HEHEYYY bn bildim bn bildimmmm tabiiki dicem
kızınmı oluyor bebikim.. hayırlısı olsun canım hep içime öyle doğuyordu çok güzel bir kızın olacak senin bak görürsün adrianaya benzeyen:))))

benim eşim de biliyor buraya çok takıldığımı. normal arkadaşlarımdan bahseder gibi bahsediyorum zaten, o da alıştı artık yadırgamıyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…