2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sibel ardahanı gördünmü kız resimlerden orda karsın resimleride var

:118:
:92:HEHEYYY bn bildim bn bildimmmm tabiiki dicem
kızınmı oluyor bebikim.. hayırlısı olsun canım hep içime öyle doğuyordu çok güzel bir kızın olacak senin bak görürsün adrianaya benzeyen:))))

efet manken gibi bi kız geliyo bacak bouna göre 1 hafta 2 gün önde kızım diğerleri gününde gidiyo bacaklarımı uzun olacak nedir:)) bugün öğrendik bu gittiğim doktor çok iyiydi ya keşke baştan beri buna gitseymişim burda olsam kesin o hastanede doğum yapardım adam çok ilgilendi her konuda ayrıntılı şekilde bilgilendiriyo herbişeyini ölçtü bakar bakmaz kızınız sağlıklı bakın ellerini oynatıyo dedi kızı tutturdun inşallah adriana kısmıda tutar taş gibi hatun vallahi hamile kalmadan önce herkes hamileyken en çok kime bakarsan ona benzermiş derlerdi bende adriananın resmini masaüstü yaparım durur durur bakarım belki onun gibi bi kızım olur derdim

neyse kızlar ben kaçar ıhlamur kaynatıyım hasta olucak gibiyiz görüşürüüüüüzzz öpüyorum hepinizi bebişleriniziiiii

kızlar benim de kızım olacak kızlar çoğalıyo galiba haziran ayı çoğunlukla kız heralde bizde17 haftalık olduk maşallah bebeşlerimize nazar değmesin...
GÖZÜN AYDIN CANIM..
YOK BEN LİSTE TUTUYORUM HEMEN HEMENEŞİT DURUM KIZLAR 2,3 DAHA FAZLA OLABİLİR BAKICAM LİSTEYE BİRAZDAN:)
Bİ BEN KIZ DEDİM HERHALDE:26:bilmiyor ki hayatının aşkı geliyor adamcaazın:)))
inşallah canım:) bak boy ilerdeymiş zaten benzeyecek galiba :) bnm kız babasının kopyası görenler hayrete düşüyo bu kadar mı benzer diolar:)
bu defaki bakalım kime benzeyecek
neyse kızlar ben kaçar ıhlamur kaynatıyım hasta olucak gibiyiz görüşürüüüüüzzz öpüyorum hepinizi bebişleriniziiiii
bal limon we karabiber at bi tutam içine canım..
umarım hasta olmazsın

cnmm ben kısa takıldım dırek valla.ama guzel resımler varrr.
ya ben senı kendı tıpıme benzettım sarısınz ya ondan heralde :)
bebekim seninde kızçe geliormuş.. gözün aydın hayırlı ewlat olsunlar inşallah..
fmgde bugün öğrenecekti haber war mı?

selda en son 25 aralıkta girmiş...
cinsiyet öğrenmişti erkekti.. o günden sonra hiç girmemiş siteyeumarım ters bi durum yoktur..
benle aynıydı onun günü 18+2

hasret merak ettim listeni. burada da yayımla da görelim kimin kızı kimin oğlu olacakmış:)
a evet bende merak ettim herkesi bi arada görmek iyi olur daha çok akılda kalır hem unutuyorum haberler aralıklı gelince kimin neyi olacagını :)

ben biliyodum tersi çıkacagını hep öyle olur ya herkes bişy söylerse kesin tutmaz doğunca poposunun dibinden ayrılmaz kızım kızım der durur eminim şimdi alışma evresinde inşallah benimkide babasının kopyası olur ona bakınca babasını görürüm

hasret merak ettim listeni. burada da yayımla da görelim kimin kızı kimin oğlu olacakmış:)
tmm yayınlıyayım ama herkesin tam nicki yazmıyo hatırladığım kadaryla yazdım:)
onunki kızdı zaten, önceden belliydi. kontrole gitmişti.
aa bugün birilei daha gidecekti dün yazmışlardı neyse artık yarın öğreniriz kalanları bugün kız haberleri geldi:)

comely de gitmiş, onun da kızmış:))
aa onun ilkide kızdı :) iki kız annesi oldu ne güzel 3. yü düşünür artık

channel ben fmg bide bodrummuydu gidecekti tam hatırlamıyorum channel la benim kız comelyninide kızmış :)

işte benim listem mawiler erkek pembeler kız
hasret0587
birce
minikeller
ipek34
ipek
delimavi
gökyüzü
esra2011
kelebek (ikizler)
suzii
çilekçilek
yelkovan
yazgi_bebek
meltemmeryem
seldaonur
haylazbaz
zinkerbel
kızılcık
masal2011
anadolukızı
gülsüm
aslı_8779
ikiprensim
-----24erkekkkk

kocasınınkuzusu
öyküm
ege04
bluebottle
sudesöylem
hayaletorka
daisilvadio
canali
denzisuray
biricik
fmg
bebekpoyraz
s_o_b
secemce
bry2005
krizhashel
gözde_thai
channel
yakamoz
bebişkom
deryarim
comely
fndeng
-----23kızzzz

Son düzenleme:
aa onun ilkide kızdı :) iki kız annesi oldu ne güzel 3. yü düşünür artık

channel ben fmg bide bodrummuydu gidecekti tam hatırlamıyorum channel la benim kız comelyninide kızmış :)
aa comelyde mi kızz, o erkek istyoduuuu...
1 kızı wardı.. olsun hayırlısı olur inşallah
onuda ekliyeyim

valla iyi takip etmişsin hasret. fdneg(tam hatırlayamadım) onun kızdı sanki. anadolu kızı var onun da erkek. arada yazanlar var aslında, sürekli yazmadıkarı için unutuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…