2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla iyi takip etmişsin hasret. fdneg(tam hatırlayamadım) onun kızdı sanki. anadolu kızı var onun da erkek. arada yazanlar var aslında, sürekli yazmadıkarı için unutuyoruz.
fndeng bnde erkek die war ama?:26:
bi bakiim son yazdığı mesajlara profilinden:)

son durumu güncelledim listede tamamdır..
24erkek
23kız:)))))
leyladaki listeden
yazgı bebek
aslı8779
gülsüm
we iki prensimide öğrendim

valla iyi takip etmişsin hasret. fdneg(tam hatırlayamadım) onun kızdı sanki. anadolu kızı var onun da erkek. arada yazanlar var aslında, sürekli yazmadıkarı için unutuyoruz.
ewet fndengin kızmış düzelttim durum 24erkek 23 kız
aslında 23-23 ama kelebkin ikiz erkek:))))

eşitmiş nerdeyse. arka arkaya kız haberleri gelince kız çokmuş gibiydi. bir de ızı olacaklar daha aktif galiba topikte. erkek anneleri çok girmiyor:))
ewet ondan öyle görünüyor bncede bakalım yarın durum ne olacak gündüz sen bi ara paylaş bu listeyi canım..
listedeolmayanlarda söylesin cinsiyetleri bakalım son durum ne:)

ayy içim gıcıklandı kızz pembiş pembiş ne güzel yapmışsn

aa comelyde mi kızz, o erkek istyoduuuu...
1 kızı wardı.. olsun hayırlısı olur inşallah
onuda ekliyeyim

evet ya onunda kızmış :) ardı ardına kız haberleri gelince çoğu kız gibi geliyodu eşitmiş bundan sonra gelen haberleri ekleriz üzerine

ayy içim gıcıklandı kızz pembiş pembiş ne güzel yapmışsn
iwet iwet pembiş we mawiş:))
evet ya onunda kızmış :) ardı ardına kız haberleri gelince çoğu kız gibi geliyodu eşitmiş bundan sonra gelen haberleri ekleriz üzerine
ewet zaten öğrenmeyen 3,4 kişi war sanırım:26:
anlayacağın doğanın kanunu bozulmuyor 1 eksik 1 fazla ama kız erkek eşit oluyor işte:)))

n zamn taşınıyosun tarih belli mi_?

büyü ihtimal 31 ocakta doğal gaz net ve diğer faturaları kestirip 1 şubatta şırnaga taşınacaz, bi iki hafta netsiz ve sizsiz kalacam ama sonra görüşrüz yine annem gelecek yardıma Allahtan yoksa yanmıştım ben,m eşyada çok, topla topla bitiremezdim bide sürekli iş de yapamam aralıklı yapmam lazım işim zordu yoksa göbüşüne baktım yorumda yaptım maşallah çok büyümüş kız şimdiden

canım ben 7 ay önce taşındım.korkutmak gibi olmasın ama hamile olmadığım ve annem geldiği halde çok yoruldum ve zorlandım. sen bide hamilesin kendine dikkat et. olduğu kadar olsun sakın kendini zorlama

canım ben 7 ay önce taşındım.korkutmak gibi olmasın ama hamile olmadığım ve annem geldiği halde çok yoruldum ve zorlandım. sen bide hamilesin kendine dikkat et. olduğu kadar olsun sakın kendini zorlama

çok saol canım 3 ay önce taşınmıştık zaten burayada biliyorum ne kadar zor oldugunu hele bide benim ıvır zıvır çok toplaması bi zorluk yerleştirmesi ayrı bi zorluk oluyor ağır işleri eşime yapabileceklerinin büyük kısmını anneme devredecem atık kalanlarıda ben yaparım yavaş yavaş napim başka çare yok

2 hafta senden haber alamazsak çatlarız kız biz

2 hafta senden haber alamazsak çatlarız kız biz

2 hafta sürmez belki neti baglatmak ama ilçe baya gelişmemiş bi yer postahane de yok şırnaktan ilçeye gelip bağlamaları uzun sürer sanırım yoksa 2 günlük iş aslında net bağlatmak en az bi hafta sürer gibi geliyor yinede,taşınmadan yazarım canım zaten size merakta bırakmam ben sizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…