2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bisi sorcam size doktor her gittginizde alttan bakmiyormu? Yani burda hep bakiyorlar acilma vs. varmi diye.
yalnızca 12. haftaya kadar alttan bakılıyor cnm we son ay eğer ilk doğumsa çatı muayenesi yapılıyor normal doğuma müsaitmi diye..
zaten herkes te müsaittir genelde:)))
hasret nasıl da tuttun aklında 60 kişiyi , süpersinnn
yazdım bi kenara hep:))
hasret diğer topiğe de yazdım. maşallah ya, ne kadar çok çıkmış
ewet bnm göbek çıktı baya bide 2.ya ondan sanırım.. göbeğim tamamen gitmişti doğumdan sonra.. hamile kalınca 3.ayda büyüdü hemen
bnm karnım baya büyük olcak belli oldu
hadi iyisin annen geliomuş, annen nerdeydi?
maşaallah hasret ya 6 aylık gibi ya
ewt ilkinde 6 aylıkken ancak böyleydi

bugün yine kız haberleri gelmiş öğrenenlerin gözü aydın bir ben kaldım galiba ama daha çok var öğrenmeme

üniversitede randevum ayın 19 unda kendi dr uma daha sonra gidicem off belli olsun alışveriş yapayım istiyorum

işte benim listem mawiler erkek pembeler kız
hasret0587
birce
minikeller
ipek34
ipek
delimavi
gökyüzü
esra2011
kelebek (ikizler)
suzii
çilekçilek
yelkovan
yazgi_bebek
meltemmeryem
seldaonur
haylazbaz
zinkerbel
kızılcık
masal2011
anadolukızı
gülsüm
aslı_8779
ikiprensim
merveseher
-----25erkekkkk

kocasınınkuzusu
öyküm
ege04
bluebottle
sudesöylem
hayaletorka
daisilvadio
canali
denizsuray
biricik
fmg
bebekpoyraz
s_o_b
secemce
bry2005
krizhashel
gözde_thai
channel
yakamoz
bebişkom
deryarim
comely
fndeng
-----23kızzzz
erkekler önde görünüyor... yarın durum ne olacak bakalım bodrum 81den haber gelmedi..

Son düzenleme:

mersinde canım annemler memleketim ah ah ne özledim oraları

iyi akşamlar kızlar epeydir girmemiştim hayırdır yakamoz nereye gidiyosun tayinin mi çıktı canım

canım doğum HRS yada Medicana'da anlaşmalılar. 2100-2700 arası. HRS Medicana'dan 200er lira daha pahalı normal ve sezeryanda..doktor sancının en hafif kısmından itibaren hep yanımda olacak inş. yeni doğan ünitesi herşeyleri var, otel gibi hastane bunlar :)))
eşimin kurumu Medicana ile ayrıca anlaşmalı, bi gidip konuşcaz ne kadar olur diye. bu ikisinden birinde düşünüyorum devlet düşünmüyorum ben..
hem anakara hem zeynep ne diyorsunuz bu işe süper dimi
ankarada 3 zeynep olduk
anam bana noluyosa daha belli değil kız benimki :))) sadece benzetti doktor, kesin değil. böyle olunca havaya giriyorum

iyi akşamlar kızlar epeydir girmemiştim hayırdır yakamoz nereye gidiyosun tayinin mi çıktı canım

atandım canım Şırnağa taşınacaz ay sonunda, sen haberlerden geri kaldın dur sana günü özetliyim hemen comely channel ve ben kızımız olacagını öğrendik bugün :)) bi kaç sayfa geride hasret liste yaptı kimin oğluşu kimin kızı olacagı yazıyo bakarsın ordan diğer kızlarada

mersinde canım annemler memleketim ah ah ne özledim oraları
doğumda annenmi gelecek yanında kalmaya? ben doğum yaptım hastanede eşimin çingene ailesiyle bizimkler birbirine girdi.. annem yanımda durmadı eşimle tartışma oldu falan we ben 3.günden itibaren yalnız kaldım(((
hem bebeğime tek başıma baktım heme ewin işini we adi kocamın elemanlarının yemeğini... lan ne kadr salakmışım şimdi olsa elimi sürermiydim acaba sanki üstüdnen yıllar geçmiş gibi..
zaten ne olduysa o dönemden sonra oldu sürekli gözüme batar oldu çok sewdiğim kocam
offf nerden girdim ben bu konulara yaaaağlicam sanırım

şimdi böyle şeyler düşünüp üzme kendini canım yaa! insan geriye baksa öyle şeyler hatırlıyorki ama boşver bence

şimdi böyle şeyler düşünüp üzme kendini canım yaa! insan geriye baksa öyle şeyler hatırlıyorki ama boşver bence
yaşanmamışlıklar, içimde kalanlar o kadar çok ki loğusalık dönemimde... ama haklısın geçmişe takılı kalırsam ilerisi için sağlam adımlar atamam. sürekli kendimide ailemide mutsuz huzursuz ederim.. düşünmemeye çalışıyorum..
tek isteğim bu doğumumda, hastanede (hatta imkan olsa bütün hayatım boyunca) akkoyun ailesinden kimseyi görmek istemiyorum
meltem misin meryemmisin? hareket hissetmiyormusun hala?

arkadaşlar yeni üye oldum ama profilimi düzenleyemiyorum karmakarışık bi hal aldı çok mu karışık benmi kullanamıyorum anlamadım

arkadaşlar yeni üye oldum ama profilimi düzenleyemiyorum karmakarışık bi hal aldı çok mu karışık benmi kullanamıyorum anlamadım
alışırsın canım zamanla çok basit alında tabii bize göre
bak ticker yapmışsın hemn:)
avatara girip resmini koyuyosun mesela..

annem ablam yiğenim eniştem babamda doğumdan sonra işlerini ayarlayıp gelecek bütün aile bana gelecek yani karşı taraftan kimse kalmaz sanırım gelselerde eşime doğumda gelmemelerini söylettiririm ne işleri var ya ben hasta yatarken bide onların lafınımı çekecem, seninde kötü olmuş canım benim düğünde aynısı olmuştu aileler birbirine girdi benlede küçük görümce girdik birbirimize gelinlikle kalkıp yolacaktım zor tuttum kendimi boşver geçti gitti düşünme bunları sıkma canını aynı hatalrı tekrar yapmazsın olur biter eşin yeni doğum yapmışken yemekleri sana yaptırmasaymış en azından bide tek başına kalmışsın çok zor olmuştur bu doğumunda sen yat eşin sana hizmet etsin acık keyfini çıkar

canım bi zorluğu yok aslında sormak istediğin bişy olursa cevaplarız hep birlikte:)

ya yine iki defa çıkmış mesaj Allahım mesaj yazma özürlüyüm :))

Son düzenleme:
iyi bari ticker olmuş.. aranızda ikinci hamileliği olan varmı merak ettim benim 7 yaşında bir oğlum var bir düşükten sonra buda gidiyodu ama ilk ayları yatarak geçirdim ve bir kızımolacak değişme olurmu bilmem dr. %90 kız olduğunu söyledi

var canım benim ilk bebeğim ama aramızda ikinciyi üçüncüyü hatta dördüncüyü bekleyenler var gündüz girersen sohbet koyu burda gece pek kimseler olmuyor :) bu haftalardan sonra değişirmi bilmiyorum ama 20. haftadan sonra değişmiyor sanırım

bu defa tadını çıkaracağım nasip kısmetse.. ewimde yatcağım walla:)))
hadi bn kaçar kızlar geç oldu ii geceler

hepinize iyi haftasonları bayanlarrr.
bugün bebişimi görecem kısmetse, çok özlemişim yaaa 3 hafta oldu dile kolay bi de kültür felan alacakmış doktorcum geçen sefer söylemişti...
öff hadi saat 16:30 olsunnn

aman yaa ne tatlılar ben nerde olacagımö acaba böle gördükçe meraktan çatlıcam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…