- 27 Aralık 2010
- 107
- 30
- 98
ayy içim gıcıklandı kızz pembiş pembiş ne güzel yapmışsn
yalnızca 12. haftaya kadar alttan bakılıyor cnm we son ay eğer ilk doğumsa çatı muayenesi yapılıyor normal doğuma müsaitmi diye..Kizlar bisi sorcam size doktor her gittginizde alttan bakmiyormu? Yani burda hep bakiyorlar acilma vs. varmi diye.
yazdım bi kenara hep:))hasret nasıl da tuttun aklında 60 kişiyi , süpersinnn
ewet bnm göbek çıktı baya bide 2.ya ondan sanırım.. göbeğim tamamen gitmişti doğumdan sonra.. hamile kalınca 3.ayda büyüdü hemenhasret diğer topiğe de yazdım. maşallah ya, ne kadar çok çıkmış
bnm karnım baya büyük olcak belli oldubüyü ihtimal 31 ocakta doğal gaz net ve diğer faturaları kestirip 1 şubatta şırnaga taşınacaz, bi iki hafta netsiz ve sizsiz kalacam ama sonra görüşrüz yineannem gelecek yardıma Allahtan yoksa yanmıştım ben,m eşyada çok, topla topla bitiremezdim bide sürekli iş de yapamam aralıklı yapmam lazım işim zordu yoksa göbüşüne baktım yorumda yaptım maşallah çok büyümüş kız şimdiden
ewt ilkinde 6 aylıkken ancak böyleydimaşaallah hasret ya 6 aylık gibi ya
yalnızca 12. haftaya kadar alttan bakılıyor cnm we son ay eğer ilk doğumsa çatı muayenesi yapılıyor normal doğuma müsaitmi diye..
zaten herkes te müsaittir genelde:)))
yazdım bi kenara hep:))
ewet bnm göbek çıktı baya bide 2.ya ondan sanırım.. göbeğim tamamen gitmişti doğumdan sonra.. hamile kalınca 3.ayda büyüdü hemen
bnm karnım baya büyük olcak belli oldu
hadi iyisin annen geliomuş, annen nerdeydi?
ewt ilkinde 6 aylıkken ancak böyleydi
ben keçiören hastanesi hüseyin beye gidiyorum.evime çok yakın.e arabamız olmadığı için acil durumlarda ulaşım sorun olmaz dedik.ama doktorum pek ilgili gelmedi bana.1 kez gittim zaten 2. kontrolümde memleketteydim ordaki bi doktora gittim.memleketteki çok ilgiliydi..kafam bozuldu biraz.yine araşştırayım dedim.peki doğum ücreti falan ne sordun mu?
ankarada 3 zeynep oldukhem anakara hem zeynep ne diyorsunuz bu işe süper dimi
iyi akşamlar kızlar epeydir girmemiştim hayırdır yakamoz nereye gidiyosun tayinin mi çıktı canım
doğumda annenmi gelecek yanında kalmaya? ben doğum yaptım hastanede eşimin çingene ailesiyle bizimkler birbirine girdi.. annem yanımda durmadı eşimle tartışma oldu falan we ben 3.günden itibaren yalnız kaldımmersinde canım annemler memleketim ah ah ne özledim oraları
doğumda annenmi gelecek yanında kalmaya? ben doğum yaptım hastanede eşimin çingene ailesiyle bizimkler birbirine girdi.. annem yanımda durmadı eşimle tartışma oldu falan we ben 3.günden itibaren yalnız kaldım(((
hem bebeğime tek başıma baktım heme ewin işini we adi kocamın elemanlarının yemeğini... lan ne kadr salakmışım şimdi olsa elimi sürermiydim acaba sanki üstüdnen yıllar geçmiş gibi..
zaten ne olduysa o dönemden sonra oldu sürekli gözüme batar oldu çok sewdiğim kocam
offf nerden girdim ben bu konulara yaaaağlicam sanırım
yaşanmamışlıklar, içimde kalanlar o kadar çok ki loğusalık dönemimde... ama haklısın geçmişe takılı kalırsam ilerisi için sağlam adımlar atamam. sürekli kendimide ailemide mutsuz huzursuz ederim.. düşünmemeye çalışıyorum..şimdi böyle şeyler düşünüp üzme kendini canım yaa! insan geriye baksa öyle şeyler hatırlıyorki ama boşver bence
şimdi böyle şeyler düşünüp üzme kendini canım yaa! insan geriye baksa öyle şeyler hatırlıyorki ama boşver bence
alışırsın canım zamanla çok basit alında tabii bize görearkadaşlar yeni üye oldum ama profilimi düzenleyemiyorum karmakarışık bi hal aldı çok mu karışık benmi kullanamıyorum anlamadım
annem ablam yiğenim eniştem babamda doğumdan sonra işlerini ayarlayıp gelecek bütün aile bana gelecek yanidoğumda annenmi gelecek yanında kalmaya? ben doğum yaptım hastanede eşimin çingene ailesiyle bizimkler birbirine girdi.. annem yanımda durmadı eşimle tartışma oldu falan we ben 3.günden itibaren yalnız kaldım(((
hem bebeğime tek başıma baktım heme ewin işini we adi kocamın elemanlarının yemeğini... lan ne kadr salakmışım şimdi olsa elimi sürermiydim acaba sanki üstüdnen yıllar geçmiş gibi..
zaten ne olduysa o dönemden sonra oldu sürekli gözüme batar oldu çok sewdiğim kocam
offf nerden girdim ben bu konulara yaaaağlicam sanırım
arkadaşlar yeni üye oldum ama profilimi düzenleyemiyorum karmakarışık bi hal aldı çok mu karışık benmi kullanamıyorum anlamadım
iyi bari ticker olmuş.. aranızda ikinci hamileliği olan varmı merak ettim benim 7 yaşında bir oğlum var bir düşükten sonra buda gidiyodu ama ilk ayları yatarak geçirdim ve bir kızımolacak değişme olurmu bilmem dr. %90 kız olduğunu söyledi
işte benim listem mawiler erkek pembeler kız
hasret0587
birce
minikeller
ipek34
ipek
delimavi
gökyüzü
esra2011
kelebek (ikizler)
suzii
çilekçilek
yelkovan
yazgi_bebek
meltemmeryem
seldaonur
haylazbaz
zinkerbel
kızılcık
masal2011
anadolukızı
gülsüm
aslı_8779
ikiprensim
-----24erkekkkk
kocasınınkuzusu
öyküm
ege04
bluebottle
sudesöylem
hayaletorka
daisilvadio
canali
denzisuray
biricik
fmg
bebekpoyraz
s_o_b
secemce
bry2005
krizhashel
gözde_thai
channel
yakamoz
bebişkom
deryarim
comely
fndeng
-----23kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?