2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi hayrlı haberlerle gelirsin inş....

Hasretin listesine bakıyorum da kızlar fazla gibi geliyordu bana eşitmiş meğer

Son düzenleme:
yakamoz gözün aydın öğrendin cinsiyeti en sonundaa.. ben sana kız demiştimmm ..

Günaydın kızlaaaaarrrrrrr

Egecim nasılsın?

günaydın cnm geçmişe baktım fena kaynatmışlar akşam.. bu kadınların çenesi düşük.. ben iyi değilim sinirliyim kombi bozuldu sabah sular kesik deli oldum çıktım evden kızım üşütüecek diye korkuyorum servisi aradık gelecek. öyle başladık güne.. sen nasılsınnn

ayyy kış günü sinir bozucu gerçekten de. geçen ay bizimki de bozuldu 10 gün bekledik servis gelecek yapılacak diye. rezillik çektim yıkanmaya anneme falan gittik.
ama şimdi havalar çok soğuk bide kızın var inşallah hemen gelip yaparlarda mağdur olmazsınız.

ben iyi sayılırım. iş yoğunluğunu saymıyorum patronum tam çıkış saati çağırdı yanına yok işler yetişmiyo bilmemne bissürü laf. gıcık oldum 3 kişiyiz tasarımda deli gibi çalışıyoruz. daha n'apabilirim.yaranmak ne mümkün. istiyoki sabah akşam burda olalım burda yatalım. deli oldum. bugün mesaiye kalıcam. önümüzdeki hafta da böyle geçecek. bıkıyorum artık.

bende öyle sanıyorudum ama kafa kafaya fatma nın erkek çıkarsa eşitlik olur.. :) olsun kızlar kocasız kalmaz :)

doğanın dengesi işte. rabbim hepsini düşünüyo.

ayyy cnm ya akolay gelsinn
fatma çok kocaman olmuş karnın maşallah ya
baya baya hamilesin 6 aylık felan:)) çok tatlı ollmuş dert edinme ne güğzel işte

fmg sizin oraya mimar alınmıyor mu kız eşim gelsin beraber çalışın.. şimdiki yeri çok yoğun mesai felanda vermiyorlar. ne yol ne mesai kuru maaş.. oda ahım şahım değil mimar olmasına rağmen kendi işini yapmıştı bi ara mükemmel iş alıyordu:) ama şartlar imkansız yaptı işte..

ayyy cnm ya akolay gelsinn
fatma çok kocaman olmuş karnın maşallah ya
baya baya hamilesin 6 aylık felan:)) çok tatlı ollmuş dert edinme ne güğzel işte

iki hafta önceye göre okadar fark var ki inanamadık dün kızlarla
böyle büyürse kesin patlıycam. göbüş topiğinde kızlara bakıyorum onların sadece karnı var ben tümden şişiyorum. 2-3 ay sonra nasıl olacak tahmin edemiyorum.

canım arıyoruz valla isterse cv yollasın.
servisimiz yemeğimiz var. mesai saati 3 TL falan ödeniyor.
ama maaş konusunda piyasaya göre çok düşük ücretlere çalışıyoruz.
yine de yollasın mail adresini sana özelden atarım.

Son düzenleme:

kız bebeklerde anne tümden genişliyor erkekte sadece kaın oluyor. ben patlamadıysam sende patlamazsın merak etme

iyi şartlarda iş bulursam değiştirirm demişti. maaş özellikle iyi olması lazım demişti. burası çok yoğun bunald artık gecelere kadar koşturuyor.. mesaide yok

fmg cim bebek hareketleri ne dyrymda. sık sıkmı daha belirginmi nasıl. benim arada bir iki kere oluyor. bide dalgalanma gibi oluyor

iyi şartlarda iş bulursam değiştirirm demişti. maaş özellikle iyi olması lazım demişti. burası çok yoğun bunald artık gecelere kadar koşturuyor.. mesaide yok

anladım canım. şartlar insanı bunaltıyor gerçekten de.
allah hepimizin yardımcısı olsun.

fmg cim bebek hareketleri ne dyrymda. sık sıkmı daha belirginmi nasıl. benim arada bir iki kere oluyor. bide dalgalanma gibi oluyor

Çok daha belirgin ve sıklaştı. seyirmeler gitti şimdi dalgalanma dürtme şeklinde devam ediyor. bide benimki kuduruk hiç durmuyo yerinde. ordan oraya atıyo kendini. şov yaptı yine dün. ultrasonda koptuk izlerken. cadı olacakmış çok doktorum öyle diyor :)))

ya maşallah ona teyzesi yesin onu.. kıpır kıpır desene benimki bu sefer pek nazlandı anca bacağını kapamıştı onu açtı :))
benimde sıklaştı ama ben şöyle vurmasını istiyorum oda bir kere oldu :))

günaydın kızlar...

fmg göbeğin epey büyümüş, çok tatlı görünüyor
günaydın cnmm nasılsın..

kız bebeklerde anne tümden genişliyor erkekte sadece kaın oluyor. ben patlamadıysam sende patlamazsın merak etme

ben niye bu kurala uymuyorm ya ben de tümden genişliyorum. göbeğimden önce kalçam büyüdü zaten. göbeğim de arkayla bütünleşmiş şekilde büyüyor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…