ya maşallah ona teyzesi yesin onu.. kıpır kıpır desene benimki bu sefer pek nazlandı anca bacağını kapamıştı onu açtı :))
benimde sıklaştı ama ben şöyle vurmasını istiyorum oda bir kere oldu :))
günaydın cnmm nasılsın..
günaydın kızlar...
fmg göbeğin epey büyümüş, çok tatlı görünüyor
ya maşallah ona teyzesi yesin onu.. kıpır kıpır desene benimki bu sefer pek nazlandı anca bacağını kapamıştı onu açtı :))
benimde sıklaştı ama ben şöyle vurmasını istiyorum oda bir kere oldu :))
ben niye bu kurala uymuyorm yaben de tümden genişliyorum. göbeğimden önce kalçam büyüdü zaten. göbeğim de arkayla bütünleşmiş şekilde büyüyor (
iyiyim canım. hava kapalı, sıkıcı o biraz sıktı sabah sabah... sen nasılsın? duru da iyi herhalde hareketleri sıklaşmış:))
Günaydın canım. göbek büyüo ben de büyüyorum.
özellikle bütün fotomu koyuyorum ki benim de nasıl genişlediğimi görün
uyuyodur duru ondan nazlanmıştır. ayy canım yaaa. rahatsız etmeyin çocuğu.
eşim artık elini koyduğunda hissediyor bizimkini. akşam bayağı tekmeledi babasını.
valla benimki çok velet olacak napıcam bilmiyorum. :18:
:)) senin oğlan baya bi geniş olcak demek ki..
bende öyleyim heryerim yuvarlak.
ben iyi olmaya çalışıyorum fmg ye de anlattm . akşam annemden geldim kombi yanmıyor sular kesilmiş.
sabah bi umut kalktım ne su ne kombi.. servisi aradım gelicem dedi hala gelmemiş. eylül evde donuyor. büyük insan değilki girsin yatağa beklesin . çocuk durmuyormuş oyun oynuycam diyormuş ama ev soğuk.. suar kesik akşam 6 da gelicek .. deli gibiyim şu an..
duru iyi cnmm. :)
hareketler daha belirgin artık tabi ama daha sık olsun daha hızlı olsun istiyorum:)))
yaman bey nasıllar
maşallahhem sana hem bebişe..
babaya da tepki veriyor artık .. seninkin kilo bizden fazla ya daha belirgin hissediyorsun kuwetli olmasında dolayı.. maşallah kuzuya..
ya bide adlarını belirginleştirinde bizde isimlerle hitap edelim. bak duru öykü diyoruz artık:))
eylül anneme gidemez annem bende servis bekliyor:) bakıcaz bi hal çareesine.üff ya çok kötü olmuşsular bile kesilse çok sinirli oluyorum ben, bir de böyle aksilikler gelince... çok haklısın valla canım.anneannesine gitse eylül...
Maşallah ya duru'yaBen de özellikle akşamları bir şeyler hissediyor gibi oluyorum ama emin değilim yaman bey mi:))) çok kıpırdak gerçi ultrasonda, hissederim herhalde yakında iyice:)
bir de benim oğlanın geniş olacağını sanmam, annesinde genişleme potansiyeli müthiş1 haftada o 50 gr almış ben 1 kilo Kalan 950 gr.lar yağ olarak bana kalıyor ( 4 aydır ye,iç, yat modundayım gerçi. Kanama alanı bitti deyince başladım hemen yürüyüşlere bundan sonrayı kurtarayım bari...
ya kuvvetten mi kudurukluktan mı bilmiyorum canım :)
babasının da hissedebilmesi çok hoşuma gidiyor. Ama sadece sırt üstü yatattığım zaman dışardan hissediliyor.
Isim konusunda ben sezin istiyorum. Eşim biraz zor beğeniyor. Isim beğendiremiyorum adama. Dün ece olsun diyordu en son. Sezin ece koyarız büyük ihtimalle.
maşallahhem sana hem bebişe..
babaya da tepki veriyor artık .. seninkin kilo bizden fazla ya daha belirgin hissediyorsun kuwetli olmasında dolayı.. maşallah kuzuya..
ya bide adlarını belirginleştirinde bizde isimlerle hitap edelim. bak duru öykü diyoruz artık:))
eylül anneme gidemez annem bende servis bekliyor:) bakıcaz bi hal çareesine.
Yaman istemiyormuydun sen ismini yanlış hatırladım..
Ben 10 kilo almışım duru hanım 230 gr benim baya bi yağ var:)))))))
hareket hissetmek çok güzel değilmi insan herdakika oynasın istiyor..
Yürüyüş yapman çok iyi ya ben hareket edince karnım iniyor resmen..
aaa sezin ece çok güzel.. Adıyla yaşasınlar inşallah bende sırt üstü yatınca daha çok hissediyorum.. Babacı olacak demek babaya tepki veriyor.. Cadı kız
günaydın kızlar, ben de kocamla kızımı baskete yolladım yine burdayım.. Fmg maşallah çok tatlı çıkmış göbişin.. Ben ilk kızımda öyleydim ama bu pek çıkmadı anlamadım gitti.. Kalçam, bacaklarım falanda genişlemedi, onun için herkes bana bu erkek galiba diyordu ama kız çıktı.. Bu arada benim kız kan pıhtılaşması problemi olanların topiğinde listede afişe oldu bile, gerçekten bizde yapalım liste çok hoş oluyor..
Krishazel……………………..18 hftalık
essebe…………..…………….18 haftalık
öyküm........................18 haftalık idil mira
wie…………………………….17 haftalık
edalı.06....................16 haftalık
lenutsa…………………………16 haftalık
yt2007........................16 haftalık
bakınnnnn
kesin babacı olacak. Babası şimdiden benden çok seviyo kızını. Sabah karnımı öpüyo seni çok seviyorum kızım diyor. Sonra beni öpüyor anneni de çok seviyorum diyor. Bende dedim o ''de'' bağlacı noooluyo. Anlamadım. Yani onu seviyon hadi beni de 2. Planamı attın hemen dedim. Gülüyo. Valla ikinizi de yolarım dedim sabah sabah. Gıcık oldum. Kıskandım :)))))
tabi artık 1.planda herne kadar hayır deselerde çocukları oluyor..
Ben dün eşimle konuşurken bana diyor duru bi tarafıma eylül bi tarafıma yatar ohhhhhhh. Bennnn dedim.. Yatak 3 kişilk sende karşı kanepede yat diyor. Deli oldum bide gülğüyor ki..
Günaydın Öyküm.
günaydın öykümm.. Ne güzel çıkmasın işte biz şişiyoruz sürekli.. Idil mira da çok güzel farklı bir isim olmuş.. Hepsi hayırlı evlat olsunlar maşallah onlara..
sezin ismini çok severim ben ece'yle beraber de çok güzel olmuş.ya kuvvetten mi kudurukluktan mı bilmiyorum canım :)
babasının da hissedebilmesi çok hoşuma gidiyor. ama sadece sırt üstü yatattığım zaman dışardan hissediliyor.
İsim konusunda ben sezin istiyorum. eşim biraz zor beğeniyor. isim beğendiremiyorum adama. dün ece olsun diyordu en son. Sezin Ece koyarız büyük ihtimalle.
yaman istiyorum şimdilik. emin değilim derken hareketler ona mı ait ondan emin değilim demek istemiştim:))eylül anneme gidemez annem bende servis bekliyor:) bakıcaz bi hal çareesine.
Yaman istemiyormuydun sen ismini yanlış hatırladım..
Ben 10 kilo almışım duru hanım 230 gr benim baya bi yağ var:)))))))
hareket hissetmek çok güzel değilmi insan herdakika oynasın istiyor..
Yürüyüş yapman çok iyi ya ben hareket edince karnım iniyor resmen..
mira farklı ama hoş geliyor kulağa. idil mira da güzel olmuş.evet canım biraz farklı bir isim oldu annemler falan beğenmedi ama ablası Mira yı çok istedi, bizde çok iddialı bir isim olunca birde İdil ekleyelimde çocuk ilerde beğenmezse onu kullanır dedik.. hepsi adıyla yaşasınlar inşallah...
evet canım biraz farklı bir isim oldu annemler falan beğenmedi ama ablası mira yı çok istedi, bizde çok iddialı bir isim olunca birde idil ekleyelimde çocuk ilerde beğenmezse onu kullanır dedik.. Hepsi adıyla yaşasınlar inşallah...
bencede idil mira çok hoşşsezin ismini çok severim ben ece'yle beraber de çok güzel olmuş.
Yaman istiyorum şimdilik. Emin değilim derken hareketler ona mı ait ondan emin değilim demek istemiştim:))
mira farklı ama hoş geliyor kulağa. Idil mira da güzel olmuş.
günaydın canım, çok güzel olmuşsun, hamilelik yakışmış arkadaşım sana..
istemesen bile sana aşık olmak zorunda çünkü meme de süt var:)))))))))
sezin ismini çok severim ben ece'yle beraber de çok güzel olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?