günaydın kızlar, nasılsınız? Ya dün acil çıkmam gerekti sayfadan sonrada gıcık müşterilerden dolayı bir türlü giremedim(( Doktora gidenlerden ne haberler geldi yeni cinsiyet öğrenenler var mı? çok merak ediyom yaa :))
Bu arada fmg resmini gördüm çok tatlı çıkmışsın canım allah tamamına erdirsin
günaydın kızlar, nasılsınız? Ya dün acil çıkmam gerekti sayfadan sonrada gıcık müşterilerden dolayı bir türlü giremedim(( Doktora gidenlerden ne haberler geldi yeni cinsiyet öğrenenler var mı? çok merak ediyom yaa :))
Bu arada fmg resmini gördüm çok tatlı çıkmışsın canım allah tamamına erdirsin
bencede idil mira çok hoşş
sezin ece çok hoş
yaman çok hoş
duru çok hoş
bebişlerimiz bir harika kızlar..
Kızlar benim ağzımda bir tat var midem bulanıyr resmen. Sanki lop yemiş gibiyim. Ya anlatamıyorum pas tadı bişey yiyorum iki dk sonra yine o tat..
Bu arada yelkovan selda yı bulamamış kızlar(((((((
günaydın kızlar, nasılsınız? Ya dün acil çıkmam gerekti sayfadan sonrada gıcık müşterilerden dolayı bir türlü giremedim(( doktora gidenlerden ne haberler geldi yeni cinsiyet öğrenenler var mı? çok merak ediyom yaa :))
bu arada fmg resmini gördüm çok tatlı çıkmışsın canım allah tamamına erdirsin
günaydın... yakamozun, comelynin ve channelin de kızı oluyor
benimde yokkkkinadına çalışasım yok bugün.
günaydın canım .ne güzel yaaa 3 kız haberi daha aldık desenize :))) inşallah gönüllerine göre olmuştur allah kızlarımızı da oğlanlarımızı da korusun inşallah
hasret bi liste yapmış ...bak istersen..
Birde dr gidenler iyi haberle geldi..
ben şimdilik çıkıyorum. görüşürüz sonra. işyerindekilere kolay gelsin, gün çabucak geçsin inşallah...
günaydııııııııııııııın ben geldiiiiiiiim daha yeni kalktım hatta yatakdan yazıorum size:))))))))))))
görüşürüz canım.
ohhh kebap valla fatmacım.
günaydın.
yaaaaaaaaa fmg çok tatlısıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn
ay sağol cnm inşallahben şimdilik çıkıyorum. Görüşürüz sonra. Işyerindekilere kolay gelsin, gün çabucak geçsin inşallah...
tebiyesizzzzz yazılırmı öle şeyler.. Biz soğukta titreyelim çalışalım sen yan gel yat osmangünaydııııııııııııııın ben geldiiiiiiiim daha yeni kalktım hatta yatakdan yazıorum size:))))))))))))
süperrrrrrr bende istiyorum nerden aldın.. Bende comıng soon yazıyor yumurtadan civciv çıkanlardan var..
günaydııııııııııııııın ben geldiiiiiiiim daha yeni kalktım hatta yatakdan yazıorum size:))))))))))))
günaydın hoşgeldin . senin fotoyu da daha yeni gördüm maşallah eşinle çok yakışmışsınız allah ayırmasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?