2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

napiyim yaa koçişte işe gitti haftasonu yatıorum ama bişiler yesem ii acıktım :) evi süpürecegim daha

aman yat dinlen bacım. sonra süpürürsün evi :)

çok şirin yaaa bu arada göbiş süper sana kocaman bi maşalahhhhhhh gönderiyorum

Sağol canım allah hepimizi korusun.

süperrrrrrr bende istiyorum nerden aldın.. Bende comıng soon yazıyor yumurtadan civciv çıkanlardan var..

yumurtadan çıkan Lacivert di mi?
ondan var bende de. LCW'den aldım. önceleri utanıyodum şimdi alıştım artık giyiyorum.

bende utanıyordum ama giyiyorum herkes gülüyor:) lcw dan aldım..

anammm kız harbi nerde senin erkek ..
Belli sadece göbek var.. Bizim kıç göbek birbirine karışmış.

valla sizi böyle tığ gibi görünce iyice bunalıma giriyom :)

bende utanıyordum ama giyiyorum herkes gülüyor:) lcw dan aldım..

Fatmacım bence de erkek seninki, kız olsa şişerdin sen de.

canım benim sen daha kendin çıtırsın baksana göbeğinin olmaması normal bence.ama ege'ye kesinlikle katılıyorum tabi allah bilirde size erkek geliyo galiba

yaa ben şişsin istiyorum ultrasonda falan görmesen hamle sanmam kendimi sizler gibi olsun yaaa ben çıtır değilimki boy 175 falan kilom 75 di hamile kaldıgımda 77 ye çıktım sonra 72 düştüm şimdi ise74 üm ama yok karnım yaaaaaaaaaa :84: bide geceleri çıkıyo yemek yediğimde ama sabah sabah böle işde asıl göbek bu galiba

kızlar size doyum olmaz.
çok yaydım yine bu sabah. artık çalışma vakti. öpüyorum hepinizi. p.tesi görüşürüz

maşallah kızım bizimki bebek değil göbek
senin ne güzel işte yaa maşallah daece göbek çıkacak..
Bence harikasın bu aydan sonra ne olduğunuanlamazsın valla hooopp çıkar..

yaa bölede hiçbişi yok gibi :s

ben birazdan gelirim eşim yemeğe gelcekmiş hazırladım şimdi onu bekliyorum

anaaa senin eşin öğlen eve mi geliyor.. Bide öğlen yemeği ne yaıcam diye düşünürsün. Işyerinde yiyorsunuz sandımm.. Peki dün yemek bulabildin mi. Bende bugun kızımla gazemeye gidicem eşim arkadaşlarıyla gidicek:) free takılıyoruz yane

merhaba arkadaşlar ben dün dörtlü testimi yaptırdım sonuç salıya çıkacak aranızda dörtlü test yaptıran var mı??

günaydın kızlar..dün gittim doktora..bi şey anlamadım biyerini göremedik..zaten doguma cagırdılar doktorumu da tam o anda birinin 7cm acılmış öff tam benim vaktime geldi..göstermedi kendini kafası hala kocaman öfff anlamadım normale inmesi gerekiyodu şimdiye..öle pipi falan da göremedi hala erkek der neye göre diyo anlamıyom delirdim..git cikolata ye gel dedi, yerken dışarda bi de arabaya kadının biri carptı öff berbat bi gündü dün..ne cocugumu adam gibi gördüm ne cinsiyetini..valla sinir oldum..izmire gidicem delimavi gitmiş cok memnun kalmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…