işte benim listem mawiler erkek pembeler kız
hasret0587
birce
minikeller
ipek34
ipek
delimavi
gökyüzü
esra2011
kelebek (ikizler)
suzii
çilekçilek
yelkovan
yazgi_bebek
meltemmeryem
seldaonur
haylazbaz
zinkerbel
kızılcık
masal2011
anadolukızı
gülsüm
aslı_8779
ikiprensim
-----24erkekkkk
kocasınınkuzusu
öyküm
ege04
bluebottle
sudesöylem
hayaletorka
daisilvadio
canali
denzisuray
biricik
fmg
bebekpoyraz
s_o_b
secemce
bry2005
krizhashel
gözde_thai
channel
yakamoz
bebişkom
deryarim
comely
fndeng
-----23kızzzz
merhaba arkadaşlar ben dün dörtlü testimi yaptırdım sonuç salıya çıkacak aranızda dörtlü test yaptıran var mı??
anaaa senin eşin öğlen eve mi geliyor.. Bide öğlen yemeği ne yaıcam diye düşünürsün. Işyerinde yiyorsunuz sandımm.. Peki dün yemek bulabildin mi. Bende bugun kızımla gazemeye gidicem eşim arkadaşlarıyla gidicek:) free takılıyoruz yane
hafta sonları gelmiyo normalde ama buün geldi hafta içleri ikimizde eve geliyoruz tatlım öğle yemeğine...
bodrum hoşgeldin... yaa kötü olmuş yaaa... Allahdan hayırlısı
masallah bebisleriniz belli olmus kizlar allahim saglikla kucaginza almayida nasip etsin ins bende bu listede biyerlerde olmayi okadar cok isterdimki ... rabbim saglikla banada vericek ins birgün kendinize cok dikkat edin allah emanet olun
günaydın kızlar..dün gittim doktora..bi şey anlamadım biyerini göremedik..zaten doguma cagırdılar doktorumu da tam o anda birinin 7cm acılmış öff tam benim vaktime geldi..göstermedi kendini kafası hala kocaman öfff anlamadım normale inmesi gerekiyodu şimdiye..öle pipi falan da göremedi hala erkek der neye göre diyo anlamıyom delirdim..git cikolata ye gel dedi, yerken dışarda bi de arabaya kadının biri carptı öff berbat bi gündü dün..ne cocugumu adam gibi gördüm ne cinsiyetini..valla sinir oldum..izmire gidicem delimavi gitmiş cok memnun kalmış..
yaa benim çocugum cılızmıdır dnedir bende öle göbek falan yok yaaaa nerde bu çocuk anlamıyorum yaaa
canim ne yapacagiz ben anlamadimGünaydın kızlar, ben de kocamla kızımı baskete yolladım yine burdayım.. Fmg maşallah çok tatlı çıkmış göbişin.. ben ilk kızımda öyleydim ama bu pek çıkmadı anlamadım gitti.. kalçam, bacaklarım falanda genişlemedi, onun için herkes bana bu erkek galiba diyordu ama kız çıktı.. Bu arada benim kız kan pıhtılaşması problemi olanların topiğinde listede afişe oldu bile, gerçekten bizde yapalım liste çok hoş oluyor..
krishazel ..18 hftalık
essebe .. .18 haftalık
öyküm........................18 haftalık İdil Mira
wie .17 haftalık
edalı.06....................16 haftalık
lenutsa 16 haftalık
yt2007........................16 haftalık
bakınnnnn
yok canım cılız değildir benim oğlumda doğuma kadar göbeğim diğer hamilelerden çok küçüktü..1 hafta önce alınmasına rağmen 3,800 doğdu hiç üzülme bence
ben ikili ve üçlü yaptırdım bu dörtlüde nedir ilk defa duydum..nazaman yapılıyor dr. da söylemedi..
tüh ya aksilikler olmuş. kafasının büyük olması normal ama, bebeklerin kafası büyük olur vücuduna göre. sağlıklı olduğunu öğrenmişsin o yeter. izmirde hangi doktora baktıracaksın?
pardon canım düştüm netten..atilla erlere baktırıcam..ömer sudekanla calışıyolarmış..sen izmirdemisin??
ben ikili ve üçlü yaptırdım bu dörtlüde nedir ilk defa duydum..nazaman yapılıyor dr. da söylemedi..
günaydın kızlar..dün gittim doktora..bi şey anlamadım biyerini göremedik..zaten doguma cagırdılar doktorumu da tam o anda birinin 7cm acılmış öff tam benim vaktime geldi..göstermedi kendini kafası hala kocaman öfff anlamadım normale inmesi gerekiyodu şimdiye..öle pipi falan da göremedi hala erkek der neye göre diyo anlamıyom delirdim..git cikolata ye gel dedi, yerken dışarda bi de arabaya kadının biri carptı öff berbat bi gündü dün..ne cocugumu adam gibi gördüm ne cinsiyetini..valla sinir oldum..izmire gidicem delimavi gitmiş cok memnun kalmış..
delimavi de ona gitmişti galiba. alsancakta mı yeri? bir de ayrınılı ultrasona bakıyor mu bilgin var mı? ben izmirliyim de mardinde görev yapıyorum. ama doktorum bir şey demezse 1-2 hafta sonra izmire gideceğim. orada da baktırmam gerekirse aklımda doktor olsun diye soruyorum.
haydaaa sen okadar heyecanla git neler yaşa.. Aman sağlıklı ya sonuçta boşver diğerlerini.. Kısmet işte..
evet ya sorma canım..salı gününe bidaha aldım randevu bu huzursuzlukla 1 ay daha bekleyemem cünkü..
ayyy iyi yaa valla içim rahatladı ne biliyim bebek enrde onu bile bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?