2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

masallah bebisleriniz belli olmus kizlar allahim saglikla kucaginza almayida nasip etsin ins bende bu listede biyerlerde olmayi okadar cok isterdimki ... rabbim saglikla banada vericek ins birgün kendinize cok dikkat edin allah emanet olun

merhaba arkadaşlar ben dün dörtlü testimi yaptırdım sonuç salıya çıkacak aranızda dörtlü test yaptıran var mı??

ben de dün yaptırmak için gittim..onun içinde erken dedi onu da yaptıramadım dün tüm olumsuzluklar beni buldu..16.haftaya girmiş olmam gerekiyomuşmuş..

hafta sonları gelmiyo normalde ama buün geldi hafta içleri ikimizde eve geliyoruz tatlım öğle yemeğine...

bodrum hoşgeldin... yaa kötü olmuş yaaa... Allahdan hayırlısı

canım benim. en yakın zamanda sağlkla kavuşursun inşallah meleğine. sen de kendine çok dikkat et...

tüh ya aksilikler olmuş. kafasının büyük olması normal ama, bebeklerin kafası büyük olur vücuduna göre. sağlıklı olduğunu öğrenmişsin o yeter. izmirde hangi doktora baktıracaksın?

canim ne yapacagiz ben anlamadim
kizi olanlarin listesinimi:))

yok canım cılız değildir benim oğlumda doğuma kadar göbeğim diğer hamilelerden çok küçüktü..1 hafta önce alınmasına rağmen 3,800 doğdu hiç üzülme bence

ayyy iyi yaa valla içim rahatladı ne biliyim bebek enrde onu bile bilmiyorum :)

tüh ya aksilikler olmuş. kafasının büyük olması normal ama, bebeklerin kafası büyük olur vücuduna göre. sağlıklı olduğunu öğrenmişsin o yeter. izmirde hangi doktora baktıracaksın?

pardon canım düştüm netten..atilla erlere baktırıcam..ömer sudekanla calışıyolarmış..sen izmirdemisin??

pardon canım düştüm netten..atilla erlere baktırıcam..ömer sudekanla calışıyolarmış..sen izmirdemisin??

delimavi de ona gitmişti galiba. alsancakta mı yeri? bir de ayrınılı ultrasona bakıyor mu bilgin var mı? ben izmirliyim de mardinde görev yapıyorum. ama doktorum bir şey demezse 1-2 hafta sonra izmire gideceğim. orada da baktırmam gerekirse aklımda doktor olsun diye soruyorum.

ben ikili ve üçlü yaptırdım bu dörtlüde nedir ilk defa duydum..nazaman yapılıyor dr. da söylemedi..

4lü test de 3lü testi kapsıyor sadece bi tane daha bi bulguya bakıyolar..bu yeni cıkmış 3lü yaptırmadan sadece 4lü yaptırıyolar..ama zaten 3lüyü de kapsayan bişey..

haydaaa sen okadar heyecanla git neler yaşa.. Aman sağlıklı ya sonuçta boşver diğerlerini.. Kısmet işte..

evet canım o da aynı kişiye gitti..dün konuştum cok da memnun kalmış..ben de ii oldugunu duydum..alsancakda sanırım yeri..delimaviye sorarsan daha ayrıntılı bilgi verir..bide sey duydum hamileligi ilerlemiş olanlara randevu vermiyolarmış ama ben ayarlamaya calışıcam görümcem falanda o muhayeneye gitmişler sanırım..bakalım vercekler mi randevu..

ayyy iyi yaa valla içim rahatladı ne biliyim bebek enrde onu bile bilmiyorum :)

benim de karnım cok az..ama cocuk 1hafta ilerde..bide sadece yarım kilo almışım..hatta doktor böle giderse eleviti de kesebilirim dedi..yogaya gittgimi ve normal dogum istedigimi bildigi için 4 kilo falan olursa normal doguramazsın dedi..yani karnın büyüklügüne bakmıyo bu olay..içinin genişligi ile ilgili canım..merak etme hiç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…