iyi yapmışsın yaa. Ay üzüldüm ama dedim ya herşeyin hayırlısı böyleymiş napacaksın..
evet canım o da aynı kişiye gitti..dün konuştum cok da memnun kalmış..ben de ii oldugunu duydum..alsancakda sanırım yeri..delimaviye sorarsan daha ayrıntılı bilgi verir..bide sey duydum hamileligi ilerlemiş olanlara randevu vermiyolarmış ama ben ayarlamaya calışıcam görümcem falanda o muhayeneye gitmişler sanırım..bakalım vercekler mi randevu..
egecim ayrıntılı ultrasona ne zaman gidiceksin?? Belli mi??
benim de karnım cok az..ama cocuk 1hafta ilerde..bide sadece yarım kilo almışım..hatta doktor böle giderse eleviti de kesebilirim dedi..yogaya gittgimi ve normal dogum istedigimi bildigi için 4 kilo falan olursa normal doguramazsın dedi..yani karnın büyüklügüne bakmıyo bu olay..içinin genişligi ile ilgili canım..merak etme hiç..
hadi ya. ben de gidersem bir kereliğine gideceğim bakmazlar bana( ömer südekanın ismini çok duyuyorum yoğun çalışıyorlardır kesin.
22.haftada şeker yüklemesi ve perinatoloji var burada ayrıntılı olur herhalde.
Ben cerrahpaşada sordum ayrıntılı ultrason varmış diye dr lar güldüler bana ne oldu dedim yok öyle bişey dediler. özel hastanelerin uydurması dediler. Benim dr da değişik bi ultrason var sürekli ölçümler yapılıyor perinatolojide zaten riskli gebelik bölümü ya orda farklı ölçümler yapıyorlar. Amannnn çok karışık oldu..
valla şimdi aradım canım ben de..ileriki gebeliklerde doktora sormadan randevu verilmiyor dedi..öff sinir oldum.sorup beni tekrar arayacaklar bakalım..haber ederim sana da..ama delimavi cok memnun herşeyine bakmışlar tavşan dudakmı degilmi, düz tabanmı, kaburgasına, kalp odacıkalrına vs.. biz dede okadar ayrıntılı hiç bakmıyolar ilk defa duyuyorum bide ayrıntılı ultrason diyede gitmedi yanii..ben de öle ilgili bi doktor istiyorum..
valla şimdi aradım canım ben de..ileriki gebeliklerde doktora sormadan randevu verilmiyor dedi..öff sinir oldum.sorup beni tekrar arayacaklar bakalım..haber ederim sana da..ama delimavi cok memnun herşeyine bakmışlar tavşan dudakmı degilmi, düz tabanmı, kaburgasına, kalp odacıkalrına vs.. Biz dede okadar ayrıntılı hiç bakmıyolar ilk defa duyuyorum bide ayrıntılı ultrason diyede gitmedi yanii..ben de öle ilgili bi doktor istiyorum..
Baby Dress, Baby Dresses, Baby Girl Dresses, Baby Party Dresses | Macy's - Macy's
Baby Clothes, Designer Baby Clothes, Infant Clothes, Cool Baby Clothes, Cute Baby Clothes, Designer Baby Clothing, Infant Girl Clothes, Infant Girl Clothing, Baby Girl Clothes, Baby Girl Clothing, Baby Girls Clothes | Macy's - Macy's
Baby Girl Swimsuits, Baby Girls Swimsuit, Baby Girls Swimsuits | Macy's - Macy's
emin ol devlet hastanesin araştırma hastanesi bunlar daha güvenli. Acayip inceliyorlar. Ben özeli bıraktım.. özeldeki boyunu ölçüyodu tamam diyordu bunlar organları inceliyorlar..valla bende istiyorum ilgili bi dr ama burda nerdeeeeeeeeee
aynen benimkinede incelediler kalp kapakçıklarındaki tübülansa baktılar kendi aralarında konuştular şöyle olursa negatif pozitif felan diye. Meshane böbrek kalp bacak kemikleri felan ncelendi. Dr gözü önemlidir detaylı ultrason olmaz demişlerdi..
emin ol devlet hastanesin araştırma hastanesi bunlar daha güvenli. Acayip inceliyorlar. Ben özeli bıraktım.. özeldeki boyunu ölçüyodu tamam diyordu bunlar organları inceliyorlar..
valla şimdi aradım canım ben de..ileriki gebeliklerde doktora sormadan randevu verilmiyor dedi..öff sinir oldum.sorup beni tekrar arayacaklar bakalım..haber ederim sana da..ama delimavi cok memnun herşeyine bakmışlar tavşan dudakmı degilmi, düz tabanmı, kaburgasına, kalp odacıkalrına vs.. biz dede okadar ayrıntılı hiç bakmıyolar ilk defa duyuyorum bide ayrıntılı ultrason diyede gitmedi yanii..ben de öle ilgili bi doktor istiyorum..
ya işte bizimkisi bakıyoda bizemi bişey demiyo anlamıyomki..bide dün biraz işte aceleye geldigi için iyice pinpiriklendim normalde beni cok rahatlatıyo diye seviniyodum..ama cocuk büyüdükce beni rahatlatmasından cok bilgilendirmesi önem taşımaya başladı benim için..güzel güzel diyip yollamasını istemiyorum incelesin..istanbulda olduugnuz için şanslınız işte bisürü ii doktor var..bizim testler bile istanbula gidiyo sonuclar ordan geliyo..
benim doktorum da son gidişlerimde bakıyor ayrıntılı, bütün organlarını tek tek gösteriyor. ama ayakları düz taban mı diye bakmadı tabii:)) ayrıntılı bakılması gereken haftalarda izmirde olacağım büyük ihtimalle. o yüzden bir de orada baktırayım diyorum.
yaa kızlar ben rüyamda gene bebikimi gördüm erkekdi simsiyah saçları vardı ve mavi gözlüydü ben hep mavi gözlü görüyorum yaaa:):):):):)
senin bebiş sütçüden mi kız yoksa..
Kocan mavi gözlü değil demi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?