yaa kızlar ben rüyamda gene bebikimi gördüm erkekdi simsiyah saçları vardı ve mavi gözlüydü ben hep mavi gözlü görüyorum yaaa:):):):):)
siyah saclı mavi gözlü olursa..müthiş bişey olur kesin..
hello kızlarrrrrrrrrrrrrrr herkes iyi inşallaaaaaahhhhh
helloooo hoş geldinnnn ben iyiyim
ok cnm bende eklerimegeeeeeeeeeee ekledim seni beeeeeeeen:):):):)
iyiyiz sen nasılsınhello kızlarrrrrrrrrrrrrrr herkes iyi inşallaaaaaahhhhh
ohh toprak koksun bide bayılırımçok güzel yağmur yağıyor burda...
)) bende dükkandayım iyiyim çok şükür
şimdi aşağı katta bir müşteri bizimkilerle kavga ediyor korkuyorum aşağıya bakmaya :)
bende trt 1 de türkan şorayın filmi var sultan ona bakıyorum çok seviyorum yaa bu filmi:)))))))))))
kesin ağlarsın sen şimdi.. Yada bak kız gözleri ona benzesin
Kızlar ben çıkıyorummm iyi tatiller
çok güzel bi hawa war dışarda çıkmak istyorummmmm..
annem sabah eşime, hasreti bize götüreyim 1 hafta falan kalsın ben bakiim ona demiş.. zaten ewde tutmadın demiş..
eşim sabah geldi yatağa seni gönderiymmi anneye biraz topla kendini dinlen.. bnde nerden çıktı dedim.. annen önerdi dedi..
bişey demedim.. sonra bnm yanımda anneme tamam anne topla çoluğu çocuğu al 1 hafta 10gün kalsınlar sende dedi..
eğer caymazsa yarın anneme gideceğim.. ewlendikten sonra ilk defaaaaa:86: hemde kalmayaaaa:97:
bi yandanda aklım hep burda her an napıyo ne ediyo die deliririm die düşünüyorumbn çok kıskanıorum onu
hoşgeldin aramıza. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.yakamozda belirtmiş harika bir topiğimiz var.biraz zaman geçsin anlayacaksın.insan kopamıyor
çok güzel bi hawa war dışarda çıkmak istyorummmmm..
annem sabah eşime, hasreti bize götüreyim 1 hafta falan kalsın ben bakiim ona demiş.. zaten ewde tutmadın demiş..
eşim sabah geldi yatağa seni gönderiymmi anneye biraz topla kendini dinlen.. bnde nerden çıktı dedim.. annen önerdi dedi..
bişey demedim.. sonra bnm yanımda anneme tamam anne topla çoluğu çocuğu al 1 hafta 10gün kalsınlar sende dedi..
eğer caymazsa yarın anneme gideceğim.. ewlendikten sonra ilk defaaaaa:86: hemde kalmayaaaa:97:
bi yandanda aklım hep burda her an napıyo ne ediyo die deliririm die düşünüyorumbn çok kıskanıorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?