2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa bebikimi çok göresim geldi yaaa baya bi zaman oldu yaaaa

bu arada ege küçükken benim gözlerde mavi imiş dönmüş sonradan ela olmuş işde

egeeeeeeeeeee ekledim seni beeeeeeeen:):):):)
ok cnm bende eklerim

hello kızlarrrrrrrrrrrrrrr herkes iyi inşallaaaaaahhhhh
iyiyiz sen nasılsın

çok güzel yağmur yağıyor burda...
ohh toprak koksun bide bayılırım

)) bende dükkandayım iyiyim çok şükür
şimdi aşağı katta bir müşteri bizimkilerle kavga ediyor korkuyorum aşağıya bakmaya :)

inme aşşa kız sancın tutarsa erken doğum yaparsın bebek fanusta yaşar:))))))))))

bende trt 1 de türkan şorayın filmi var sultan ona bakıyorum çok seviyorum yaa bu filmi:)))))))))))

çok güzel bi hawa war dışarda çıkmak istyorummmmm..
annem sabah eşime, hasreti bize götüreyim 1 hafta falan kalsın ben bakiim ona demiş.. zaten ewde tutmadın demiş..
eşim sabah geldi yatağa seni gönderiymmi anneye biraz topla kendini dinlen.. bnde nerden çıktı dedim.. annen önerdi dedi..
bişey demedim.. sonra bnm yanımda anneme tamam anne topla çoluğu çocuğu al 1 hafta 10gün kalsınlar sende dedi..
eğer caymazsa yarın anneme gideceğim.. ewlendikten sonra ilk defaaaaa:86: hemde kalmayaaaa:97:
bi yandanda aklım hep burda her an napıyo ne ediyo die deliririm die düşünüyorum bn çok kıskanıorum onu

ay hasret git bence annene ne güzel dinlenirsin onlarla vakit gecirirsin esinlede birbirinizi ozlersiniz biraz :))))

hoşgeldin aramıza. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.yakamozda belirtmiş harika bir topiğimiz var.biraz zaman geçsin anlayacaksın.insan kopamıyor

teşekkür ederim canım.. evet ya aynı heyecanı yüzlerce kişiyle yaşamak harika olcak. allah hayırlısyla yavrularımızı kucağımıza almak nasip eder inşallah

hasret!!!! göbeğini gördüüüüüümmmmm maşallaahhhhhhhhhhhhhhhh
varr ne cıkmıs ya masallah cok hosuma gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…