2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sanada werecek cnm üzülme bak bir oğlun war inşallah yine olacak, olmaması için bi sebep yok tatlım duacınız..
çok war cnm bu topicte 2. bebiş olan
bnmde ikinci kızım 10.5 aylık, oğluma 4.5 aylık hamileyim..
o zamn kızdır canım bir oğlun war birde kızın olur ne güzel işte..
bende öyle sanıyorudum ama kafa kafaya fatma nın erkek çıkarsa eşitlik olur.. :) olsun kızlar kocasız kalmaz :)
ewet ewet durum eşitlenecek canım, ben yakamozun adrianasını alcam oğluma
Eki Görüntüle 124379

Elif halime baksana duba gibi oldum
wooww hamilelik önceside warmıydı göbeğin? maşallah sana
fmg cim bebek hareketleri ne dyrymda. sık sıkmı daha belirginmi nasıl. benim arada bir iki kere oluyor. bide dalgalanma gibi oluyor

çök güzel bnde de beyazı warrrrrr
Fatmacım bence de erkek seninki, kız olsa şişerdin sen de.
yok kız daha kaç aylıkki şişsin.. kız bebeklerde genelde kilo weriliyo ilk aylar..
bnmde kızıma hamileyken böleydim 5.ayda karnım belirginleşti ancak.. ilk bebek böle oluyo bide zayıfsa anne..
e bacak boyu kafa ölçüsü hiç bişey almadımı???????
bnnm eşimin arkadaşı war americada biz beğensek o gönderir sanırım

sevindim canım tayinine ama oralar eşinin ailesine yakın degilmi napacan oralalarda allah yardımcın olsun demek kızın olcak dahi bakalım yüzük yalancı çıktı :)))))))))))
bende ayrıntılaya girniştim kalbinde biraz problem çıktı yani dr demesine göre 100 hamileden 4ünde olurnuş zaten seni ekoya yollucaktım dedi çümkü tüp bebekleri yollıyorız dedi seninki mecbut oldu dedi 18de bebegim ekosu çekilecek bide kpssyi kazandım şok oldum 15 senedir kitep yüzü açmadım zabıt katipliğine çalışıyorun 10 parmak sınav 1ay sonra bebegin nasibi heralde o kadar bekledim şimdi işie girersem kızıma bakamıcam işe bek bundan dolayı pek giremiyorum cildiyede krem verdi onu sürüyom biraz gitti gibi kaşıntılarım benden böle işte senin adına gerçekten çok sevindim eşin nerdeydi aynı yeremi çıktı tayininiz

hasret!!!! göbeğini gördüüüüüümmmmm maşallaahhhhhhhhhhhhhhhh
varr ne cıkmıs ya masallah cok hosuma gitti :)
bnm göbek birden fırladı walla.. kızımda bu göbeğe 6.ayın sonlarında sahiptim nerdeyse:))
ay hasret git bence annene ne güzel dinlenirsin onlarla vakit gecirirsin esinlede birbirinizi ozlersiniz biraz :))))
gidicemde kocam napıyo nerde die kafayı yerim her dakka(( bilmiorum yaa
şimdi geldi akşam arkadaşı weeşi yemeğe çıkcakmışız hep birlkte..
yarın giderim eğer terslik olmazsa:)) gezerim bol bol:)

maşallah ya ço belirgin. benim oğlumunkiler siyah beyaz hep. ilerleyen dönemlerde renkli bakacakmış...

sıyah beyazlarda var b 4D mıs doktorun ıyı tarafına geldı verdı demekkı:))
salı gunu kontrol var ınsallah yenı verırse yuklerım ..
ısım ne dusunuyorsunuz birce bız karar veremıyoruz (

ne güüzel her gittiğinde renkliyle bakıyo ben öyle bi hastane bulamıyorum yaaa(([/QUOTE]

ılk defa verdı yenı yukleyebıldım ıns. gene verır cunku dıger goruntulerde sası bak sasır oluyorum:))

ben yaman istiyorum eşim mehmet diyor. mehmet yaman olacak gibi, değiştirmezsek:)) gerçi ben yaman diye seviyorum şimdiden, babam falan arayınca yaman nasıl diyor:))

birce yaman dşünüyordu..
bizde ulaş
ama kızım 2isimli helin ceren bunuda o yüzden 2.bir isim düşünüyoruz

birce yaman dşünüyordu..
bizde ulaş
ama kızım 2isimli helin ceren bunuda o yüzden 2.bir isim düşünüyoruz

hımmm yaman ulaş güzel isimler bır de bız karar verebılsek:)
neyse bı tam emın olalım sonra ısım dusunuruz
hayırlısıyla elı ayagı duzgun sağlıklı bebısler olur

mehmeti neden istyor ki?

nedeni yok, eski isim seviyor. zaten benim bulduğum isimleri hep veto etti. eskiden beri seviyormuş mehmeti. türkiyede en fazla kullanılan isim mehmet oysa ki. sadece onun ailesinde bile o kadar çok ki:)) biraz ısrar etsem koymaktan vazgeçer de ben de bencil davranmak istemiyorum çok fazla. nasılsa yaman diyecek herkes, o da farkında zaten, bozuluyor biraz:))

bodrum, doktor geri döndü mü? eşime de bahsettim, sen de git diye tutturdu:) dur dedim arkadaş haber versin önce:)

bende senın esın gıbı eskı ısımlerı sevıyorum favorı ısımlerım ali, ömer ama eşim bakarız diyor daha cok var dıyor onun favori isimleri çınar, tugay( galatasaraylıda)

bende senın esın gıbı eskı ısımlerı sevıyorum favorı ısımlerım ali, ömer ama eşim bakarız diyor daha cok var dıyor onun favori isimleri çınar, tugay( galatasaraylıda)

benimki de baroş, kewel koyalım diyordu çınar da güzel. eski isimlerden de ömeri severim ben de. mehmet olacağına ömer olsun diyorum,oralı olmuyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…