- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
sanada werecek cnm üzülme bak bir oğlun war inşallah yine olacak, olmaması için bi sebep yok tatlım duacınız..masallah bebisleriniz belli olmus kizlar allahim saglikla kucaginza almayida nasip etsin ins bende bu listede biyerlerde olmayi okadar cok isterdimki ... rabbim saglikla banada vericek ins birgün kendinize cok dikkat edin allah emanet olun
çok war cnm bu topicte 2. bebiş olaniyi bari ticker olmuş.. aranızda ikinci hamileliği olan varmı merak ettim benim 7 yaşında bir oğlum var bir düşükten sonra buda gidiyodu ama ilk ayları yatarak geçirdim ve bir kızımolacak değişme olurmu bilmem dr. %90 kız olduğunu söyledi
bnmde ikinci kızım 10.5 aylık, oğluma 4.5 aylık hamileyim..
o zamn kızdır canım bir oğlun war birde kızın olur ne güzel işte..
ewet ewet durum eşitlenecek canım, ben yakamozun adrianasını alcam oğlumabende öyle sanıyorudum ama kafa kafaya fatma nın erkek çıkarsa eşitlik olur.. :) olsun kızlar kocasız kalmaz :)
wooww hamilelik önceside warmıydı göbeğin? maşallah sana
fmg cim bebek hareketleri ne dyrymda. sık sıkmı daha belirginmi nasıl. benim arada bir iki kere oluyor. bide dalgalanma gibi oluyor
çök güzel bnde de beyazı warrrrrr
yok kız daha kaç aylıkki şişsin.. kız bebeklerde genelde kilo weriliyo ilk aylar..Fatmacım bence de erkek seninki, kız olsa şişerdin sen de.
bnmde kızıma hamileyken böleydim 5.ayda karnım belirginleşti ancak.. ilk bebek böle oluyo bide zayıfsa anne..
e bacak boyu kafa ölçüsü hiç bişey almadımı???????günaydın kızlar..dün gittim doktora..bi şey anlamadım biyerini göremedik..zaten doguma cagırdılar doktorumu da tam o anda birinin 7cm acılmış öff tam benim vaktime geldi..göstermedi kendini kafası hala kocaman öfff anlamadım normale inmesi gerekiyodu şimdiye..öle pipi falan da göremedi hala erkek der neye göre diyo anlamıyom delirdim..git cikolata ye gel dedi, yerken dışarda bi de arabaya kadının biri carptı öff berbat bi gündü dün..ne cocugumu adam gibi gördüm ne cinsiyetini..valla sinir oldum..izmire gidicem delimavi gitmiş cok memnun kalmış..
bnnm eşimin arkadaşı war americada biz beğensek o gönderir sanırımBaby Dress, Baby Dresses, Baby Girl Dresses, Baby Party Dresses | Macy's - Macy's
Baby Clothes, Designer Baby Clothes, Infant Clothes, Cool Baby Clothes, Cute Baby Clothes, Designer Baby Clothing, Infant Girl Clothes, Infant Girl Clothing, Baby Girl Clothes, Baby Girl Clothing, Baby Girls Clothes | Macy's - Macy's
Baby Girl Swimsuits, Baby Girls Swimsuit, Baby Girls Swimsuits | Macy's - Macy's