2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimki de baroş, kewel koyalım diyordu çınar da güzel. eski isimlerden de ömeri severim ben de. mehmet olacağına ömer olsun diyorum,oralı olmuyor:)

sorma nedır bu galatasaarydan cektıgımız:))
ömer bendede daha baskın anlam olarakta guzel bakalım buyuk ıhtımalle erkek dedı doktor ama salı gunu kesın soyler herhalde o zaman hem cıcılerını alırız odasını yaparız ısmını buluruz..

hımmm yaman ulaş güzel isimler bır de bız karar verebılsek:)
neyse bı tam emın olalım sonra ısım dusunuruz
hayırlısıyla elı ayagı duzgun sağlıklı bebısler olur
ewet ulaş kesin olacak zaten 2.yi düşünüyoruz

benimki de baroş, kewel koyalım diyordu çınar da güzel. eski isimlerden de ömeri severim ben de. mehmet olacağına ömer olsun diyorum,oralı olmuyor:)
bizimkide ewlenmeden önce kartal koyarız diodu.. allahtan artık öyle demiyor:)

hasretcim boyuna kafasına bakıyor doktor ama organları hakkında bişey söylemiyor..ondan dolayı izmire gitmeyi düşünüyorum..

Herkese merhaba demek ikstiyorum benimde ikinci hamileliğim ve 15. haftanın içindeyim 7 yıl gibi uzun uğraşlardan sonra allah bana bir oğul nasip etti. İikinci hamileliğim ise kendiliğinden ve süpriz bir şekilde oldu. Kızlar bu hamileliğim çok zor geçti ve yaklaşık 10 kilo verdim şuan iiyim ama ağızımda acı bir tat var ve bu beni çok rahatsız ediyor. Soğanlı ve salçalı yemekler etleri hala yiyemiyorum yediğim şeylerinse tadı yok. Sizden ricam bu şekilde bir sorun yaşayan varmı varsa ne zaman sona erdi beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler herkese iyi akşamlar.

yelkovan bebegin kaç gram ve kac cm canım?? 4 gün öndesin benden gelişimi ilerdemi nasıl??

bodrum bu gecen gıdısımızdekı goruntusu 4 boyutlu olan salı gunu ogrenır yazarım gecen gıdısımızde ıkılı test telasından sormadık bıle ultrasan uzerınde yazar bı bakayım bulayım

bodrum bu gecen gıdısımızdekı goruntusu 4 boyutlu olan salı gunu ogrenır yazarım gecen gıdısımızde ıkılı test telasından sormadık bıle ultrasan uzerınde yazar bı bakayım bulayım

tmm canım saol..benimi fazlamı büüyk anlamıyorum korkuttu biraz normal dogum yapamazsın 4kiloyu gecerse falan dedi canım sıkıldı yaaa elevitide kesebiliriz dedi..ondan merak ettim canım

selam hoşgeldin..benim de gecen haftaya kadar bulantım devam ediyordu ama bu hafta gecti.iştahım hala cok yok..bende sadece yarım kilo aldım..umarım en kısa zamanda gecer sorunların..

gram bulamadım ama 8,7 cm 7,7 ve 6,32 cm yazıyo hangısı anlamadım her goruntude farklı cm yazıyor anlamdım salı gunu sorarım cm gram neymıs..

ya hayır bircecim aramadılar valla..deli oldum arıycam pazartesi bi daha..olmadı başkasını aratcam..
hadi ya( egede, 9 eylülde iyi prof.lar vardır aslında, ben de onlara gitmek istiyorum da araştırmak lazım önceden. gerçi onların randevuları da birkaç ay sonrasına oluyor

merhaba hoşgeldin. buna benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar oldu ama 12.,13, haftalarda epey azaldı onların sıkıntıları. çok fazla kilo vermişsin, bundan sonra düzelir inşallah...

slm kızlar

doktora gittim bugun usg baktı herşeyi gayet güzel dedi ama aminosentez yapalım dedi bana kalırsa benim görüşüm dedi % 95 temiz sonuçlanacak dedi.aminosentezi istemedeki nedende sizinde içiniz rahat olsun dedi ...birde aynı gun şeker yuklemesi yapacaklar bana çarşamba saat 10:30 randevuym var ..

Dualarınız eksik etmeyin lütfen aminosentezden biraz korkuyorum

inşallah her şey yolunda gider, çok güzel sonuçlarla gelirsin canım..

evet bircecim mutlaka vardır yaa iyi doktorlar..ama dediigin gibi egedede sıra olur mutlaka..yinede duyarsak ii isim paylaşalım..

inşallah her şey yolunda gider, çok güzel sonuçlarla gelirsin canım..

amin canım inş

doktor bana 200 de 1 düşük şansı var bilin ona gore yaptırın dedi bende acıkcası teradütte kadılm korkum ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…