benimki de baroş, kewel koyalım diyorduçınar da güzel. eski isimlerden de ömeri severim ben de. mehmet olacağına ömer olsun diyorum,oralı olmuyor:)
ewet ulaş kesin olacak zaten 2.yi düşünüyoruzhımmm yaman ulaş güzel isimler bır de bız karar verebılsek:)
neyse bı tam emın olalım sonra ısım dusunuruz
hayırlısıyla elı ayagı duzgun sağlıklı bebısler olur
bizimkide ewlenmeden önce kartal koyarız diodu.. allahtan artık öyle demiyor:)benimki de baroş, kewel koyalım diyorduçınar da güzel. eski isimlerden de ömeri severim ben de. mehmet olacağına ömer olsun diyorum,oralı olmuyor:)
ewet ulaş kesin olacak zaten 2.yi düşünüyoruz
bodrum, doktor geri döndü mü? eşime de bahsettim, sen de git diye tutturdu:) dur dedim arkadaş haber versin önce:)
Arkadaslar benimde kizim olacak . Listeye yaziyormuyuz?
hayırlı olsun..
yelkovan bebegin kaç gram ve kac cm canım?? 4 gün öndesin benden gelişimi ilerdemi nasıl??
bodrum bu gecen gıdısımızdekı goruntusu 4 boyutlu olan salı gunu ogrenır yazarım gecen gıdısımızde ıkılı test telasından sormadık bıle ultrasan uzerınde yazar bı bakayım bulayım
Herkese merhaba demek ikstiyorum benimde ikinci hamileliğim ve 15. haftanın içindeyim 7 yıl gibi uzun uğraşlardan sonra allah bana bir oğul nasip etti. İikinci hamileliğim ise kendiliğinden ve süpriz bir şekilde oldu. Kızlar bu hamileliğim çok zor geçti ve yaklaşık 10 kilo verdim şuan iiyim ama ağızımda acı bir tat var ve bu beni çok rahatsız ediyor. Soğanlı ve salçalı yemekler etleri hala yiyemiyorum yediğim şeylerinse tadı yok. Sizden ricam bu şekilde bir sorun yaşayan varmı varsa ne zaman sona erdi beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler herkese iyi akşamlar.
gram bulamadım ama 8,7 cm 7,7 ve 6,32 cm yazıyo hangısı anlamadım her goruntude farklı cm yazıyor anlamdım salı gunu sorarım cm gram neymıs..
hadi yaya hayır bircecim aramadılar valla..deli oldumarıycam pazartesi bi daha..olmadı başkasını aratcam..
Herkese merhaba demek ikstiyorum benimde ikinci hamileliğim ve 15. haftanın içindeyim 7 yıl gibi uzun uğraşlardan sonra allah bana bir oğul nasip etti. İikinci hamileliğim ise kendiliğinden ve süpriz bir şekilde oldu. Kızlar bu hamileliğim çok zor geçti ve yaklaşık 10 kilo verdim şuan iiyim ama ağızımda acı bir tat var ve bu beni çok rahatsız ediyor. Soğanlı ve salçalı yemekler etleri hala yiyemiyorum yediğim şeylerinse tadı yok. Sizden ricam bu şekilde bir sorun yaşayan varmı varsa ne zaman sona erdi beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler herkese iyi akşamlar.
slm kızlar
doktora gittim bugun usg baktı herşeyi gayet güzel dedi ama aminosentez yapalım dedi bana kalırsa benim görüşüm dedi % 95 temiz sonuçlanacak dedi.aminosentezi istemedeki nedende sizinde içiniz rahat olsun dedi ...birde aynı gun şeker yuklemesi yapacaklar bana çarşamba saat 10:30 randevuym var ..
Dualarınız eksik etmeyin lütfen aminosentezden biraz korkuyorum
hadi ya( egede, 9 eylülde iyi prof.lar vardır aslında, ben de onlara gitmek istiyorum da araştırmak lazım önceden. gerçi onların randevuları da birkaç ay sonrasına oluyor
merhaba hoşgeldin. buna benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar oldu ama 12.,13, haftalarda epey azaldı onların sıkıntıları. çok fazla kilo vermişsin, bundan sonra düzelir inşallah...
slm kızlar
doktora gittim bugun usg baktı herşeyi gayet güzel dedi ama aminosentez yapalım dedi bana kalırsa benim görüşüm dedi % 95 temiz sonuçlanacak dedi.aminosentezi istemedeki nedende sizinde içiniz rahat olsun dedi ...birde aynı gun şeker yuklemesi yapacaklar bana çarşamba saat 10:30 randevuym var ..
Dualarınız eksik etmeyin lütfen aminosentezden biraz korkuyorum
inşallah her şey yolunda gider, çok güzel sonuçlarla gelirsin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?