slm kızlar
doktora gittim bugun usg baktı herşeyi gayet güzel dedi ama aminosentez yapalım dedi bana kalırsa benim görüşüm dedi % 95 temiz sonuçlanacak dedi.aminosentezi istemedeki nedende sizinde içiniz rahat olsun dedi ...birde aynı gun şeker yuklemesi yapacaklar bana çarşamba saat 10:30 randevuym var ..
Dualarınız eksik etmeyin lütfen aminosentezden biraz korkuyorum
evet bircecim mutlaka vardır yaa iyi doktorlar..ama dediigin gibi egedede sıra olur mutlaka..yinede duyarsak ii isim paylaşalım..
Herkese merhaba demek ikstiyorum benimde ikinci hamileliğim ve 15. haftanın içindeyim 7 yıl gibi uzun uğraşlardan sonra allah bana bir oğul nasip etti. İikinci hamileliğim ise kendiliğinden ve süpriz bir şekilde oldu. Kızlar bu hamileliğim çok zor geçti ve yaklaşık 10 kilo verdim şuan iiyim ama ağızımda acı bir tat var ve bu beni çok rahatsız ediyor. Soğanlı ve salçalı yemekler etleri hala yiyemiyorum yediğim şeylerinse tadı yok. Sizden ricam bu şekilde bir sorun yaşayan varmı varsa ne zaman sona erdi beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler herkese iyi akşamlar.
slm kızlar
doktora gittim bugun usg baktı herşeyi gayet güzel dedi ama aminosentez yapalım dedi bana kalırsa benim görüşüm dedi % 95 temiz sonuçlanacak dedi.aminosentezi istemedeki nedende sizinde içiniz rahat olsun dedi ...birde aynı gun şeker yuklemesi yapacaklar bana çarşamba saat 10:30 randevuym var ..
Dualarınız eksik etmeyin lütfen aminosentezden biraz korkuyorum
canım tabi dualarımızı eksik etmeyizde neden aminosentez istediler onu anlamadım..risklimi cıktı testin yaşın kaç?? şeker yüklemesi de erken degil mi?? Allah yardım etsin bişey olmaz yaptırıp da olumlu cıkan cok insan var..allah korusun bebegini..
cnm sen zaten eklisin listede kız olarak:)Arkadaslar benimde kizim olacak . Listeye yaziyormuyuz?
zaten öyle düşünüyoruz aslında:)ulaş eren olsun hem helın cerene uyumlu olur:)
umarım iyibir dr la karşılaşırsın canım..hasretcim boyuna kafasına bakıyor doktor ama organları hakkında bişey söylemiyor..ondan dolayı izmire gitmeyi düşünüyorum..
tamam canım. bir arkadaşım namık demir'e gidiyordu kent hastanesine sanırım 9 eylülde prof aynı zamanda. çok memnundu ama istediği zaman ulaşamıyordu, çok ileri tarihe veriyorlardı randevuları bırakmak zorunda kaldı o yüzden.
ikili testim 1/108 cıkmıştı ondan dolayı
şeker yuklmesi içinde doktorda dedi erken ama yapalım yinede dedi ikisini aynı anda yaparız dedi..
Amin canım inş güzel haberlerle gelirim inşşş tek temennim düşük tehlikesi biraz aklımı oyalıyor okadar
düşük olasılığı değil down sendromlu bebek olma olasılığı değil mi o oran?amin canım inş
doktor bana 200 de 1 düşük şansı var bilin ona gore yaptırın dedi bende acıkcası teradütte kadılm korkum ondan
düşük olasılığı değil down sendromlu bebek olma olasılığı değil mi o oran?
bebeğim o kadar dert etme zamnla dengelenecek belki seninkide bu hafta dengelenecek.. daha çok küçük zaten büyük olur genelde.. ben 15+6da gittiğimde benimkininde kafası büyüktü... ama zamnla düzeliyor sıkma canınıevet hasretcim carpıyorum işte boyu: 15cm ve 153gram..kafası da büyük nasıl dogurcam ben bu cocugu bilmiyom..bide beni görsen göbek falan yok..cok stres oldum dünden beri..korkuyorum anormallikmi var diye..
düşük olasılığı değil down sendromlu bebek olma olasılığı değil mi o oran?
hıı ok bn ikili test sonucunu yorumluyor sandım,aminosentezde düşük olması riski de var ya ondan bahsediyo sanırım...
bebeğim o kadar dert etme zamnla dengelenecek belki seninkide bu hafta dengelenecek.. daha çok küçük zaten büyük olur genelde.. ben 15+6da gittiğimde benimkininde kafası büyüktü... ama zamnla düzeliyor sıkma canını
hıı ok bn ikili test sonucunu yorumluyor sandım,
kızılcık
oğluşun çok sağlıklı çıkacak inşallah, bizim mart annelerinde bir kadının bebeği için 6. Ayıun sonuna kadar downlu bebek dediler bütün testler riskli çıktı en son işte sağlıklı olduğu anlaşıldı we şimdi maşallah çok tatlı bir oğlu war
hiç bişey olmicak allahın izniyle ama sana bi dost tawsiyesinde bulunayım dilersen başka bi drada görün we tekrar taraman yapılsın.. 3lü test yapılsın eğer ordada risk çıkarsa amniyosenteze kalkış derim..,yok canım ondan bahsetmemdim tabiki bu test down sendorumu vs gibi kromozan tarmalarını yapıyor..ama anne karnından girilerek bebegin bulundugu sıvıdan örnek alma işlemi riskliymiş 200 kadında bir düşük oluyormuş ondan dolayı ole dedim
işte öle iyi doktorlara ve proflara ulaşmak da cok zor oluyor..bide ben de sonucta bodrumda olcagım için izmire gidip gelmek bi sürü zaman alcak ne kadar yakın olsada..işte baksana randevu veremiycez diye bile aramadılar pazartesi yine ararım ben yalvarırım artık randevu verim diye
evet hasretcim carpıyorum işte boyu: 15cm ve 153gram..kafası da büyük nasıl dogurcam ben bu cocugu bilmiyom..bide beni görsen göbek falan yok..cok stres oldum dünden beri..korkuyorum anormallikmi var diye..
canım, şimdi netten baktım, ibrahim yanık diye bir doktor çıktı. web sitesi falan var, epey anlatıyor neler yaptıklarını ayrıntılıda. cd.ye çeklmiş görüntüler de koymuşlar, çok garip oldum ya. benim doktorumun da ultrason cihazı iyi ama cd.ye alamıyormuş görüntüyü. sırf cd için bile gidebilirim izmirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?