2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım tabi dualarımızı eksik etmeyizde neden aminosentez istediler onu anlamadım..risklimi cıktı testin yaşın kaç?? şeker yüklemesi de erken degil mi?? allah yardım etsin bişey olmaz yaptırıp da olumlu cıkan cok insan var..allah korusun bebegini..

evet bircecim mutlaka vardır yaa iyi doktorlar..ama dediigin gibi egedede sıra olur mutlaka..yinede duyarsak ii isim paylaşalım..

tamam canım. bir arkadaşım namık demir'e gidiyordu kent hastanesine sanırım 9 eylülde prof aynı zamanda. çok memnundu ama istediği zaman ulaşamıyordu, çok ileri tarihe veriyorlardı randevuları bırakmak zorunda kaldı o yüzden.

Hoşgeldin :)) hayırlısı olsun.Allah bu bebeğinide kucağına almayı nasip etsin inşallah..

hersey iyi gider inş.sen carsambaya kadar kafanda kotu senaryolar kurma ıcını rahat tut..

ikili testim 1/108 cıkmıştı ondan dolayı

şeker yuklmesi içinde doktorda dedi erken ama yapalım yinede dedi ikisini aynı anda yaparız dedi..

Amin canım inş güzel haberlerle gelirim inşşş tek temennim düşük tehlikesi biraz aklımı oyalıyor okadar

Arkadaslar benimde kizim olacak . Listeye yaziyormuyuz?
cnm sen zaten eklisin listede kız olarak:)
ulaş eren olsun hem helın cerene uyumlu olur:)
zaten öyle düşünüyoruz aslında:)
annemwekardeşim ulaş eren diyor.. bakalım bnde istyorum ama öyle bi durum war ki anlatsam gülersiniz:)
en yakın arkadaşımın ablasının adı helin kuzenin adı cerendi we kızımın adı helin ceren oldu:)
yine aynı kişinin bi kuzeninin adı ulaş bide rahmetli kuzeni war o da eren:)))
bunuda ulaş eren takarsam kızın sülalesini tamamlamış oluyorum
o yüzden biraz çekimserim yaa.. bişey olurmuki
hasretcim boyuna kafasına bakıyor doktor ama organları hakkında bişey söylemiyor..ondan dolayı izmire gitmeyi düşünüyorum..
umarım iyibir dr la karşılaşırsın canım..
fl boyunu 7ile çarparsan boyu çıkar bebeğin

işte öle iyi doktorlara ve proflara ulaşmak da cok zor oluyor..bide ben de sonucta bodrumda olcagım için izmire gidip gelmek bi sürü zaman alcak ne kadar yakın olsada..işte baksana randevu veremiycez diye bile aramadılar pazartesi yine ararım ben yalvarırım artık randevu verim diye

yaptıran cok var etrafımda sorun yok..içini ferah tut inşallahh hayırlı haberlerle gelirsin..

evet hasretcim carpıyorum işte boyu: 15cm ve 153gram..kafası da büyük nasıl dogurcam ben bu cocugu bilmiyom..bide beni görsen göbek falan yok..cok stres oldum dünden beri..korkuyorum anormallikmi var diye..

evet hasretcim carpıyorum işte boyu: 15cm ve 153gram..kafası da büyük nasıl dogurcam ben bu cocugu bilmiyom..bide beni görsen göbek falan yok..cok stres oldum dünden beri..korkuyorum anormallikmi var diye..
bebeğim o kadar dert etme zamnla dengelenecek belki seninkide bu hafta dengelenecek.. daha çok küçük zaten büyük olur genelde.. ben 15+6da gittiğimde benimkininde kafası büyüktü... ama zamnla düzeliyor sıkma canını

düşük olasılığı değil down sendromlu bebek olma olasılığı değil mi o oran?

,yok canım ondan bahsetmemdim tabiki bu test down sendorumu vs gibi kromozan tarmalarını yapıyor..ama anne karnından girilerek bebegin bulundugu sıvıdan örnek alma işlemi riskliymiş 200 kadında bir düşük oluyormuş ondan dolayı ole dedim

aminosentezde düşük olması riski de var ya ondan bahsediyo sanırım...
hıı ok bn ikili test sonucunu yorumluyor sandım,

KIZILCIK
oğluşun çok sağlıklı çıkacak inşallah, bizim mart annelerinde bir kadının bebeği için 6. ayıun sonuna kadar downlu bebek dediler bütün testler riskli çıktı en son işte sağlıklı olduğu anlaşıldı we şimdi maşallah çok tatlı bir oğlu war

evet ya işte bende 15+6 da gittim tam dün..cok saol canım inşllhh normale döner ya..sıkıldım valla dünden beri araştırıp duruyorum cokmu büüyk diye..zaten 1 hafta ilerde..saglıklı olsunlarda tek büyükde olsa sorun yok..sezeryan yaptırırım en kötü..cok saol canım inşallah öle dedigin gibi olur..

amin canım inş herkezin bebegi inş saglıkla gelir hepimizin sorunsuz bir donemi olur inş

hiç bişey olmicak allahın izniyle ama sana bi dost tawsiyesinde bulunayım dilersen başka bi drada görün we tekrar taraman yapılsın.. 3lü test yapılsın eğer ordada risk çıkarsa amniyosenteze kalkış derim..
bu nacizane bir öneri canım tabiiki en iyisini sen bilirsin ama bn olsam bu şekilde yaparım.. drda 100de95 temiz çıkacak demiş ki bu azımsanacak bir oran değil canım

canım, şimdi netten baktım, ibrahim yanık diye bir doktor çıktı. web sitesi falan var, epey anlatıyor neler yaptıklarını ayrıntılıda. cd.ye çeklmiş görüntüler de koymuşlar, çok garip oldum ya. benim doktorumun da ultrason cihazı iyi ama cd.ye alamıyormuş görüntüyü. sırf cd için bile gidebilirim izmirde

canım daha gelişim aşamasındalar denge degişebiliyor.. Dogum zamanına kadar zaten dengelernir boyu baş mesafesi şimdiden canını sıkma bence

benimki cdye alabiliyor dur bakayım ben de yanık amcaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…