herhalde böyle resimlerde olduğu gibi ayak izi el izi görürsenm inanacağım..
sende de kuzenine söyle onunda yaramaz bir bebeği olacak. seninki uslu olacak. ben oğlumda 3 aylıkken hissetmiştim. doğdu, düz duvara tırmananlardan oldu.şimdi iyiy ama 1 dakikaa oturamazdım inanki
bence mümkün değil hissetmesi
ben bile geçen hafta bişeyler hissediyorum sanki diyordum ama değilmiş bence çünkü kesildi eğer bebek hareketi olsaydı devam ederdi
bazıları bu konularda inatçı olmayı farklı olmayı seviyor dr hissetmezsin diyorsa vardır bir bildiği
ben ilk hamileliğimde 8 aylık hamileyken banyo yaparken karnımda ayak izini gördim. ama 30 saniye sonra kayboldu. fotoğrafını çekmek istedim ama fırsat kalmadı
benim bi arkadaşım ikizlere hamileydi.. artık son zamanları 8. ay veya 9. ay.. karşılıklı oturuyoruz.. üstünde de incecik siyah bi tişört var.. birden 4 tane parmak izi gördüm yukardan aşağıya doğru.. donup kalmıştım ya.. aslında hormonları bir kenara bırakınca insan korkuyor biraz..
abartmış senin kuzen. 12. haftada doktorlar güler insana. benimki gülmüştü bana zaten 18.haftadan önce mümkün deği diye:):))) doğru diyosun canm.. siz bizden öndesiniz siz daha önce hissetceksinizz.. hatta bize anlatcaksınız burdaa:)) hatta ve hatta bizim ağzımızın suyuda akıtacaksınızzz... yaa hadi hissedin sizde artıkın yaaww:)) elinz karnınızda dolaşın bişiler yapın hissedin de bende ümitleniyim yaklaşıyor diye:))
buarada canm benm kuzenm de hamile benden 2 hafta geriden geliyor, daha o 12. haftadayken hissediyorum diyodu.. bende diyodum yuhh. ne bu yaa nasıl hissetcen bide ilk bebiş.. yok inat etti hissediyorum diyo halende iddia ediyor, dr uma sordum imkan yok diyor, o dr una sormuş olabilir bazıları hisseder demiş.. bide benm bebiş için ikidebir hissetmedinmi halen yaa ne tembel seninki diyo sinir ediyo benii.. sizde bebişlerinize tembel demeyin, onlar hareket ediyo ama biz hissetmiyoz tembel deillerki onlarrr ..
senin doktor da farklı. benimki 18. haftada hissedersin ama hissetmezsen de endişelenme 20.haftaya kadar yolu var demişti. senin hissetmen gayet normal artık. 3 farklı doktor söyledi üstelik bunu bana.kızlar nabersınız ben iyim ...
tam konunun üstüne gelmısım bebek tekmeler atıyo diye sevınıyodum
gecen gün hic oynamadı benimde icime kurt düşdü doktora gittim
doktor dediki 5 cocukdan sonra bile 20. haftada hissetmen imkansız
senın tekme sandıgın sey bagırsak haraketleri dedi moralimi bozdu tabi
o günden beride hissetmıyorum zaten küsdü cocugum oynamıyo uff acaba doktor dogrumu dıyo yaa
ayy süper yaa. nette dolaşan bir foto var ya öyle. çok hoşuma gidiyor. keşke foto.sunu çekme şansımız olsa, harika bir görüntü.ben ilk hamileliğimde 8 aylık hamileyken banyo yaparken karnımda ayak izini gördim. ama 30 saniye sonra kayboldu. fotoğrafını çekmek istedim ama fırsat kalmadı
dessem mi kiii
canm yaa zor olmuştur senin içinde ama erkek bebbekler daha hareketli ve yorucu oluyo diyolar zaten.. ama bende nedense çok hareketli olsun istiyorum belki pişman olucam bu dileğimden ama...
bencede imkansız ama deli ediyor hepimzi hissediyiyorm da hissediyorum.. bide bende sinir yapıyo.. kendimde aradımm sorunu, deli benide bunalttı başlarda :)) ama ben takmıyorum artık.. bağırsaklaırını hissediyor.. zaten çook pipirikli hamileliği bizlerden çok farklı yaşıyor.. oda öle işte.. Allah kurtarsın hepimizi
ayy süper yaa. nette dolaşan bir foto var ya öyle. çok hoşuma gidiyor. keşke foto.sunu çekme şansımız olsa, harika bir görüntü.
ayyyyy ben de hiç tatlı yemedim ama:)tuzlu ve ekşi ağırlıklı yedim:)güyaa benim doktor bebişin pipisinin fotodunu bilem çekti ama bakalım:)yanılma var mı yok mu görcezzzz
ya yeme ile alakası yok. benim oğlu olan bi arkadaşım hep tuzlu, ekşi yedi.. kızı olan arkadaşım da ilk 3 ay dondurma sonrasında da çikolata ile beslendi..
herhalde böyle resimlerde olduğu gibi ayak izi el izi görürsenm inanacağım..
benim bi arkadaşım ikizlere hamileydi.. artık son zamanları 8. ay veya 9. ay.. karşılıklı oturuyoruz.. üstünde de incecik siyah bi tişört var.. birden 4 tane parmak izi gördüm yukardan aşağıya doğru.. donup kalmıştım ya.. aslında hormonları bir kenara bırakınca insan korkuyor biraz..
valla bütün hevesimi kırdı 20 haftalık olmus hala bana bagırsak haraketi dıyo
ufff yaa dünden beride hic hissetmıyorum küsdü cocugum
herşey yolunda kuzunun işi var sabah girdi çıktı mükellef gelmiş.ben yani oğluşum la bizz:)) iyiyiz canm.. Bi bakalım teyzeleri ve bebişleri nasıl dedik.. Herkes iyiymiş çok sevindik.. :)))
ege ben geçmişi okumadım.. Herşey yolunda dimi.. Bu arada kuzu nerde b ugün gelmicem diye bişi demememişti.. Sabah mı geldi gitti acep
bende olmadım olmam da ya boşver:))))sağlık ocağına gitmiyorum ama tetenoz aşısını bu cumartesi doktoruma sorucam. Ben hiç olmadım.ilk hamileliğimdede olmamıştım.
yanlış demiş nette yazıyor 18-20 hissedersiniz diye. Banada dedi 1-2 hafta sonra hissedersin diye.18 dim 2 hafta sonra 20 olucam demekki 20 de hissedilir. Benim 2. çocuğum ben 15 -16 gibi kelebelk gibi bişeyler hafifden hissediyordum . Gazla bağırsak hareketiyle ayn değil farklı. Bendce dr yanıltmış seni.. Nette de yazıyor.22 den sonra dıştan bile görürsünüz yazıyor..kızlar nabersınız ben iyim ...
Tam konunun üstüne gelmısım bebek tekmeler atıyo diye sevınıyodum
gecen gün hic oynamadı benimde icime kurt düşdü doktora gittim
doktor dediki 5 cocukdan sonra bile 20. Haftada hissetmen imkansız
senın tekme sandıgın sey bagırsak haraketleri dedi moralimi bozdu tabi
o günden beride hissetmıyorum zaten küsdü cocugum oynamıyo uff acaba doktor dogrumu dıyo yaa
keşke bundada görsem tekrar çok güzel bir duygu yaaa. son aylarda banyo yaparken bir deneyin belki görürsünüz
boozma moralini canım.sen moralsiz olursan oda kımıldamaz tabii
seninle aramızda bir gün var cnm. Seninde alt tarafın:)) yani anladın demi neresi oraya bazen bıçak saplıyorlarmı
ne dediğini anladım canım ama hayır olmuyor ama hamilelikten önce olurdu öyle. Yani öyle bir olurduki kitlenir kalırdım. Sanada kıramp giriyor olabilir
benım annemde 16. Haftada abını hıssettım dıyo .. ınanmadım amaa....
bilmem belkide . Seninde karnına biraz bastırdığınızda ağrı varmı .. Bugun biraz ağrıyor akıntımda var. Anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?