2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sende de kuzenine söyle onunda yaramaz bir bebeği olacak. seninki uslu olacak. ben oğlumda 3 aylıkken hissetmiştim. doğdu, düz duvara tırmananlardan oldu.şimdi iyiy ama 1 dakikaa oturamazdım inanki

dessem mi kiii

canm yaa zor olmuştur senin içinde ama erkek bebbekler daha hareketli ve yorucu oluyo diyolar zaten.. ama bende nedense çok hareketli olsun istiyorum belki pişman olucam bu dileğimden ama...

bencede imkansız ama deli ediyor hepimzi hissediyiyorm da hissediyorum.. bide bende sinir yapıyo.. kendimde aradımm sorunu, deli benide bunalttı başlarda :)) ama ben takmıyorum artık.. bağırsaklaırını hissediyor.. zaten çook pipirikli hamileliği bizlerden çok farklı yaşıyor.. oda öle işte.. Allah kurtarsın hepimizi

ben ilk hamileliğimde 8 aylık hamileyken banyo yaparken karnımda ayak izini gördim. ama 30 saniye sonra kayboldu. fotoğrafını çekmek istedim ama fırsat kalmadı

benim bi arkadaşım ikizlere hamileydi.. artık son zamanları 8. ay veya 9. ay.. karşılıklı oturuyoruz.. üstünde de incecik siyah bi tişört var.. birden 4 tane parmak izi gördüm yukardan aşağıya doğru.. donup kalmıştım ya.. aslında hormonları bir kenara bırakınca insan korkuyor biraz..

evet hem heyecanlanıyorsun hem birazda korkuyorsun. bi mucize işte

abartmış senin kuzen. 12. haftada doktorlar güler insana. benimki gülmüştü bana zaten 18.haftadan önce mümkün deği diye:)
senin doktor da farklı. benimki 18. haftada hissedersin ama hissetmezsen de endişelenme 20.haftaya kadar yolu var demişti. senin hissetmen gayet normal artık. 3 farklı doktor söyledi üstelik bunu bana.
ben ilk hamileliğimde 8 aylık hamileyken banyo yaparken karnımda ayak izini gördim. ama 30 saniye sonra kayboldu. fotoğrafını çekmek istedim ama fırsat kalmadı
ayy süper yaa. nette dolaşan bir foto var ya öyle. çok hoşuma gidiyor. keşke foto.sunu çekme şansımız olsa, harika bir görüntü.

canım bazıları öyledir işte herşeyleri farklıdır
ilgi çekmeyi severler işte
hep en zorunu onlar yaşar en farlısını da tabii çok değişiktir onların herşeyleri boşver sen
kendinde niye sorun arıyorsun ki
milyon tane internet sitesi var ve hepsinde aynı şey yazıyor ilk gebelikte 20. hafta sonraki gebeliklerde 16. haftadan önce hissedilmez diyor
onca dr onca bilimsel araştırma boşuna mı yani hepsi yalan mı

boşver sen

ayyyyy ben de hiç tatlı yemedim ama:)tuzlu ve ekşi ağırlıklı yedim:)güyaa benim doktor bebişin pipisinin fotodunu bilem çekti ama bakalım:)yanılma var mı yok mu görcezzzz

Bende de vardı evde o pipi fotoğrafı.. Hatta temizliğe gelen ablamız bile fotoyu görüp aaa oğlun mu oluyor dedi, o kadar barizdi yani :) Ama sizin haftalarda yanılma payı bence çok çok az, benimki 12+5di, doktor o kadar kesin konuşmamalıydı bence..

ya yeme ile alakası yok. benim oğlu olan bi arkadaşım hep tuzlu, ekşi yedi.. kızı olan arkadaşım da ilk 3 ay dondurma sonrasında da çikolata ile beslendi..

E bizim kuzu'nun da kızı oluyor ama o da hep çikolata yiyor, doğru belli olmuyor demek kii :)

herhalde böyle resimlerde olduğu gibi ayak izi el izi görürsenm inanacağım..

Ya gerçekten oluyor mudur öyle şeyyleeer?

Diyecektim ki oluyormuş, gerçekmiş :))

valla bütün hevesimi kırdı 20 haftalık olmus hala bana bagırsak haraketi dıyo
ufff yaa dünden beride hic hissetmıyorum küsdü cocugum

herşey yolunda kuzunun işi var sabah girdi çıktı mükellef gelmiş.

sağlık ocağına gitmiyorum ama tetenoz aşısını bu cumartesi doktoruma sorucam. Ben hiç olmadım.ilk hamileliğimdede olmamıştım.
bende olmadım olmam da ya boşver:))))

yanlış demiş nette yazıyor 18-20 hissedersiniz diye. Banada dedi 1-2 hafta sonra hissedersin diye.18 dim 2 hafta sonra 20 olucam demekki 20 de hissedilir. Benim 2. çocuğum ben 15 -16 gibi kelebelk gibi bişeyler hafifden hissediyordum . Gazla bağırsak hareketiyle ayn değil farklı. Bendce dr yanıltmış seni.. Nette de yazıyor.22 den sonra dıştan bile görürsünüz yazıyor..

valla bütün hevesimi kırdı 20 haftalık olmus hala bana bagırsak haraketi dıyo
ufff yaa dünden beride hic hissetmıyorum küsdü cocugum

bozma moralini o haereklidir de sen algılayamayabilirsin. Yatar vaziyette dur anlarsın kıpırtıları. Stres yapma belki uyuyor belki sen hareketlisin ondan anlayamadın. DR gitmişsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…