2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

offf içim sıkılıyor kızlar yaaaa
hep bir endişe korku durumları
bebek iyi mi büyüyormu gelişimi normal mi
hafta sonu biraz dolaştım ve kendime bir pantolon aldım hamile pantolonu çünkü aldığım kilolar yüzünden diğerlerinin içine giremiyorum artık
ama hala acaba almasamıydım bu kontrolu de geçirip sonramı alsaydım diyorum kendi kendime
nasıl geçecek bu endişe durumları

Benim de aynı durum vardı, haftasonu doktorumla konuşunca geçti.. Bu düşüncelerinin bebeğe hiç yararı yok Didem, aksine çok büyük zararı var, bebeği de strese sokuyorsun diyince kendime geldim.. Hiiiç aklıma getirmiyorum şimdi.. İyilerdir maşallah niye iyi olmasınlar ki..

yok hastanede bişey olmadı, işin şakası o :) Doktorun kesin erkek dediği çocuk kız çıktı :)
Sen nasılsın?

ayyy canımm çok şaşırdım şimdi varyaa.. öle değişiklikler olabiliyomuymuşşş.. aaa çok şaşırdım.. kimbilir siz nasıl şaşırmışınızdır.. aslında bu habere sevinilirde.. :))pembe yanaklı bi kzıın olcak desene.. zaten ilk bebişindi dimi çilekk.. hayırlısı olsun tatlım.. sen bişilerde almısındır erkek için ama bebiş doğduktan sonra sölenenin tam tersi çıkanları da duydumm.. düşünsene odayı felan herşey alınıyor bebk bi çıkıyor tam tersi.. sen yine şanslısın..
ee peki nasıl bebiş.. iyi dimi.. sende iyisin.. herşey yolunda.. 3lü istedimi senden dr un..
bende çarşamba gidicem 3lü için .. 3lü denmez de sadece 3lüdeki afp testini istedi.. 2li sadece bunu içermiyomuş... bende iyiiym canm sadece çarşambayı iple çekiyorummm.. bide hareket etmesini bekliyorum sabırsızlıkla.. :))

bu kadar çok endişelenme doktor kontrollerinde herşey normalse bundan sonra herşey yolunda gider bunu stres haline getirirsen bebeği etkilersin

Son düzenleme:

çok iyi anlıyorum seni canım. ben de aynı durumdayım. ben de pantolon alma işini hep bir sonraki kontrole erteliyorum bu yüzden. ama kritik dönemi atlattık artık. bundan sonra çok düşük ihtimaller var. kendimizi bu şekilde motive etmemiz lazım. bizimkiler tedaviyle oldu, kanamalarımız falan oldu, onlar da çok etkiliyor... inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza...

bircecim..şimdi aradım bi daha doktoru izmirdeki atilla beyi..yarına randevu aldım..sende ara şimdiden iki hafta sonraya veriyolar cünkü iptal edilmiş bi hastada ondan verdiler..telini yazıyorum muayehanenin 0232 421 62 60..

sağolun kızlar yaaa desteğiniz iyi geliyor
bende biliyorum kritik dönemi atlattığımı ama olmuyor bir türlü hareketlerini hissetmeye başlasam daha rahat olucam ama erken daha off
bazen böyle garip bi ruh halinde oluyorum neden bilmem

aaahhh aynı benim gibi aynı duyguları yaşıyoruz kızlarr.bende her kontrolde doktor ultrason aletini karnım akoyar koymaz duruyomu diyorum doktor da nereye gitcek duruyo diyo:)en son kontrolden sonra kendime 2 tane pantolon aldım..ve bebişe daha bi çöp bilem almamıştım korkumdangeçen hafta halası bi tane minik tutlum aldı öyyyyle tatlı kii..hala korkuyorum hiçbişe almıyorum...nede olsa 3. aşılamada kavuştum bebişe ve kanama manama bayada bişe atlattım tırsıyorum:)

merhaba kızlar, nasılsınız?

selammm kızlarrr ben geldimm... Nasılsınızz bugünn..
selam kızlar biz iiyiz siz nasılsınız

cnm normaldir endişelenmen hem tedavi ile oldu hem ilk bebeğin hemde kanaman oldu korkma allahın iziniyle alcaz bebişlerimizi kucağımıza.. Bende endişeleniyorum ama az kaldı tekmeleri yiyince aklımız başımıza gelir.

canmm niye öle düşünüyosun... bebişin iyi tabiki de.. sıcacık anne karnında yatıyor .. bazen mışıl mışıl uyuyor bazende kıpır kıpır ama annesi onu hissetmeye başlayınca daha iyi anlayacak onun iyi olduğunu.. canm bebiş şu senden çok etkileniyor.. üzülsende sevinsende seninle yaşıyor.. endişelerini anlıyorum hepimiz yaşıyoruz belkide ama bunları yenmeye çalışmalıyız.. güzel şeyler düşün.. güzel müzikler dinle, sakin müzkler.. hayaller kur, bebişine kavustuğunu düşün,bebişinin çok iyi olduğunu bil ve hep öle düşün.. vee bebiş için iyi olman gerektiğini sakın unutmaa..

İlk bebeğimdi canım o yüzden çok farketmiyordu ama insan gerçekten çok çok çok şaşırıyor :) 4lü istedi doktorum benden bakalım 2 gün sonra belli olacak. Bebek iyiydi maşallah, dediğin gibi Allahtan erken öğrendik :) Ay evet ben de hareket etmesini dört gözle bekliyorummm..

yok hastanede bişey olmadı, işin şakası o :) Doktorun kesin erkek dediği çocuk kız çıktı :)
Sen nasılsın?

aaaa çok şaşırdım yaa kaçıncı haftada kesin erkek demişti sana.sonra ne zaman kız dedi? bana 16. hafatada erkek bebek dedi ben garantiye elmek için bi hafta sonra başka doktora da gösterdim o da kesin erkek dedi ama benim de içime kurt düştü şimdi

sanırım hepimiz öyleyiz.. en azından bende bugün senin hisettkilerini hissediyorum. hiçbir kıyafetim olmadığı için kıyafet aldım ama dünden beri içim içimi yiyor.. akşam bi doktora gidip bakıcam.. ama en güzeli diğer annelerin tavsiye ettiği.. aklımıza getirmemek.. belki bi hissetsek hareketlerini.. dediğin gibi daha rahatlarız..

çok sağol canım. delimaviden de istedim az önce. çarşamba kendi doktoruma gideceğim. onunla konuşayım, yolculuk yapmama izin verirse arayayım ben de hemen.

hareket hissetmek isteyenler sıraya girin bakayımkuzuyla ben kaç haftadır bekliyoruz 18+6 oldum tık yok. kuzuyla benimki tembel bebişler

hareket hissetmek isteyenler sıraya girin bakayımkuzuyla ben kaç haftadır bekliyoruz 18+6 oldum tık yok. kuzuyla benimki tembel bebişler

ben yani oğluşum la bizz:)) iyiyiz canm.. bi bakalım teyzeleri ve bebişleri nasıl dedik.. herkes iyiymiş çok sevindik.. :)))
ege ben geçmişi okumadım.. herşey yolunda dimi.. bu arada kuzu nerde b ugün gelmicem diye bişi demememişti.. sabah mı geldi gitti acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…