selammm kızlarrr ben geldimm... nasılsınızz bugünn..
Hoşgeldin hastenadaşım :)))) gerçi bizim hastane bana birazcık şok yaşattı h.sonu ama olsun :))
hoşbulduk canmmm.. hayırdır noldu canmm hastanede..
offf içim sıkılıyor kızlar yaaaa
hep bir endişe korku durumları
bebek iyi mi büyüyormu gelişimi normal mi
hafta sonu biraz dolaştım ve kendime bir pantolon aldım hamile pantolonu çünkü aldığım kilolar yüzünden diğerlerinin içine giremiyorum artık
ama hala acaba almasamıydım bu kontrolu de geçirip sonramı alsaydım diyorum kendi kendime
nasıl geçecek bu endişe durumları
yok hastanede bişey olmadı, işin şakası o :) Doktorun kesin erkek dediği çocuk kız çıktı :)
Sen nasılsın?
hafta sonu biraz dolaştım ve kendime bir pantolon aldım hamile pantolonu çünkü aldığım kilolar yüzünden diğerlerinin içine giremiyorum artık
ama hala acaba almasamıydım bu kontrolu de geçirip sonramı alsaydım diyorum kendi kendime
çok iyi anlıyorum seni canım. ben de aynı durumdayım. ben de pantolon alma işini hep bir sonraki kontrole erteliyorum bu yüzden. ama kritik dönemi atlattık artık. bundan sonra çok düşük ihtimaller var. kendimizi bu şekilde motive etmemiz lazım. bizimkiler tedaviyle oldu, kanamalarımız falan oldu, onlar da çok etkiliyor... inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza...
çok iyi anlıyorum seni canım. ben de aynı durumdayım. ben de pantolon alma işini hep bir sonraki kontrole erteliyorum bu yüzden. ama kritik dönemi atlattık artık. bundan sonra çok düşük ihtimaller var. kendimizi bu şekilde motive etmemiz lazım. bizimkiler tedaviyle oldu, kanamalarımız falan oldu, onlar da çok etkiliyor... inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza...
merhaba kızlar, nasılsınız?
selam kızlar biz iiyiz siz nasılsınızselammm kızlarrr ben geldimm... Nasılsınızz bugünn..
cnm normaldir endişelenmen hem tedavi ile oldu hem ilk bebeğin hemde kanaman oldu korkma allahın iziniyle alcaz bebişlerimizi kucağımıza.. Bende endişeleniyorum ama az kaldı tekmeleri yiyince aklımız başımıza gelir.offf içim sıkılıyor kızlar yaaaa
ayyy canımm çok şaşırdım şimdi varyaa.. öle değişiklikler olabiliyomuymuşşş.. aaa çok şaşırdım.. kimbilir siz nasıl şaşırmışınızdır.. aslında bu habere sevinilirde.. :))pembe yanaklı bi kzıın olcak desene.. zaten ilk bebişindi dimi çilekk.. hayırlısı olsun tatlım.. sen bişilerde almısındır erkek için ama bebiş doğduktan sonra sölenenin tam tersi çıkanları da duydumm.. düşünsene odayı felan herşey alınıyor bebk bi çıkıyor tam tersi.. sen yine şanslısın..
ee peki nasıl bebiş.. iyi dimi.. sende iyisin.. herşey yolunda.. 3lü istedimi senden dr un..
bende çarşamba gidicem 3lü için .. 3lü denmez de sadece 3lüdeki afp testini istedi.. 2li sadece bunu içermiyomuş... bende iyiiym canm sadece çarşambayı iple çekiyorummm.. bide hareket etmesini bekliyorum sabırsızlıkla.. :))
yok hastanede bişey olmadı, işin şakası o :) Doktorun kesin erkek dediği çocuk kız çıktı :)
Sen nasılsın?
sağolun kızlar yaaa desteğiniz iyi geliyor
bende biliyorum kritik dönemi atlattığımı ama olmuyor bir türlü hareketlerini hissetmeye başlasam daha rahat olucam ama erken daha off
bazen böyle garip bi ruh halinde oluyorum neden bilmem
bircecim..şimdi aradım bi daha doktoru izmirdeki atilla beyi..yarına randevu aldım..sende ara şimdiden iki hafta sonraya veriyolar cünkü iptal edilmiş bi hastada ondan verdiler..telini yazıyorum muayehanenin 0232 421 62 60..
İlk bebeğimdi canım o yüzden çok farketmiyordu ama insan gerçekten çok çok çok şaşırıyor :) 4lü istedi doktorum benden bakalım 2 gün sonra belli olacak. Bebek iyiydi maşallah, dediğin gibi Allahtan erken öğrendik :) Ay evet ben de hareket etmesini dört gözle bekliyorummm..
İlk bebeğimdi canım o yüzden çok farketmiyordu ama insan gerçekten çok çok çok şaşırıyor :) 4lü istedi doktorum benden bakalım 2 gün sonra belli olacak. Bebek iyiydi maşallah, dediğin gibi Allahtan erken öğrendik :) Ay evet ben de hareket etmesini dört gözle bekliyorummm..
selam kızlar biz iiyiz siz nasılsınız
cnm normaldir endişelenmen hem tedavi ile oldu hem ilk bebeğin hemde kanaman oldu korkma allahın iziniyle alcaz bebişlerimizi kucağımıza.. Bende endişeleniyorum ama az kaldı tekmeleri yiyince aklımız başımıza gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?