2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağlık ocağındaki kontrollerinizi yaptırıyormusunuz arkadaşlar ... ben geçen hafta tetanoz aşısı oldum..ilk doğumum 7 yıl önce olduğu için tek doz yeter dedi ordaki bayan.. bilgisi olan varmı çelişkide kaldım..

ben sürekli erteliyorum ya sağlık ocağını. daha kaydım bile yok. ben daha önce 4 doz tetanoz vurulmuştum tekrar vurmazlar herhalde bana.

sağlık ocağına gitmiyorum ama tetenoz aşısını bu cumartesi doktoruma sorucam. ben hiç olmadım.ilk hamileliğimdede olmamıştım.

12+5de kesin erkek demişti :) benim arkadaşlarımın da oğluiları hep 12. haftada kendini gösterince ben de dedim koskoca profesör kesin diyosa kesindir.. Ama şimdi de kesin kız diyorlar :) Ama bu sefer 2 kişi baktılar ben emin gibiyim.. Ayrıca ben hiç tatlı falan yemedim, hep ekşi istedi canım tatlıyı içim hiç almamıştı.. doğruymuş demek ki..

hareket hissetmek isteyenler sıraya girin bakayımkuzuyla ben kaç haftadır bekliyoruz 18+6 oldum tık yok. kuzuyla benimki tembel bebişler

:))) doğru diyosun canm.. siz bizden öndesiniz siz daha önce hissetceksinizz.. hatta bize anlatcaksınız burdaa:)) hatta ve hatta bizim ağzımızın suyuda akıtacaksınızzz... yaa hadi hissedin sizde artıkın yaaww:)) elinz karnınızda dolaşın bişiler yapın hissedin de bende ümitleniyim yaklaşıyor diye:))
buarada canm benm kuzenm de hamile benden 2 hafta geriden geliyor, daha o 12. haftadayken hissediyorum diyodu.. bende diyodum yuhh. ne bu yaa nasıl hissetcen bide ilk bebiş.. yok inat etti hissediyorum diyo halende iddia ediyor, dr uma sordum imkan yok diyor, o dr una sormuş olabilir bazıları hisseder demiş.. bide benm bebiş için ikidebir hissetmedinmi halen yaa ne tembel seninki diyo sinir ediyo benii.. sizde bebişlerinize tembel demeyin, onlar hareket ediyo ama biz hissetmiyoz tembel deillerki onlarrr ..

doğru aslında erkek bebek erken belli oluyor.oğlumda 14. haftada belli olmuştu.bundada 15+4 de erkek dedi doktor ama ben hep ekşi yiyorum.oğlumda hiç bulantı olmamaıştı bunda bulantıdan öldüm. şimdi bende şüphelendim ama cumartesi ayrıntılı ultrasona giricem kesin belli olur artık

ayyyyy ben de hiç tatlı yemedim ama:)tuzlu ve ekşi ağırlıklı yedim:)güyaa benim doktor bebişin pipisinin fotodunu bilem çekti ama bakalım:)yanılma var mı yok mu görcezzzz

bence mümkün değil hissetmesi
ben bile geçen hafta bişeyler hissediyorum sanki diyordum ama değilmiş bence çünkü kesildi eğer bebek hareketi olsaydı devam ederdi
bazıları bu konularda inatçı olmayı farklı olmayı seviyor dr hissetmezsin diyorsa vardır bir bildiği

hareket hissetmek isteyenler sıraya girin bakayımkuzuyla ben kaç haftadır bekliyoruz 18+6 oldum tık yok. kuzuyla benimki tembel bebişler

Ben de sıraya girdim o zamannnn :) daha 1 ay var ama işte belki bir ihtimal önden hissederim diyorum..

yaa bende bekliyorum.. 18+4 teyim.. ufak bişeyler var ama.. tekme mi değil mi bilmiyorum..

Artık hareketlerdir onlaaar :)

ayyyyy ben de hiç tatlı yemedim ama:)tuzlu ve ekşi ağırlıklı yedim:)güyaa benim doktor bebişin pipisinin fotodunu bilem çekti ama bakalım:)yanılma var mı yok mu görcezzzz

ya yeme ile alakası yok. benim oğlu olan bi arkadaşım hep tuzlu, ekşi yedi.. kızı olan arkadaşım da ilk 3 ay dondurma sonrasında da çikolata ile beslendi..

Son düzenleme:

sende de kuzenine söyle onunda yaramaz bir bebeği olacak. seninki uslu olacak. ben oğlumda 3 aylıkken hissetmiştim. doğdu, düz duvara tırmananlardan oldu.şimdi iyiy ama 1 dakikaa oturamazdım inanki

kızlar nabersınız ben iyim ...
tam konunun üstüne gelmısım bebek tekmeler atıyo diye sevınıyodum
gecen gün hic oynamadı benimde icime kurt düşdü doktora gittim
doktor dediki 5 cocukdan sonra bile 20. haftada hissetmen imkansız
senın tekme sandıgın sey bagırsak haraketleri dedi moralimi bozdu tabi
o günden beride hissetmıyorum zaten küsdü cocugum oynamıyo uff acaba doktor dogrumu dıyo yaa

ya yemem ile alakası yok. benim oğlu olan bi arkadaşım hep tuzlu, ekşi yedi.. kızı olan arkadaşım da ilk 3 ay dondurma sonrasında da çikolata ile beslendi..

ayyyy kızlr miniş miniş bebişlerimiz mi olcak şimdi bizim yaaa inanamıyorummmmm

nasıl hissediyo 12. haftada mümkün deil bide ilk bebek ben 20. haftamdayım doktor alay etti
6. cocuga gebe olsan bile zor hissedersin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…