2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tabii yazacaksın, anlatacaksın. akıl vereceksin millete. şimdi uzak geliyor ama inanki o zzamanlar da geliyor

cılekkk yatma seklının daha onemı yokmuymus olemı dedı doktor? valla bende vıcdan azabı cekıodum bu cocugun ustunemı yatıom ne dıe:)
bende sorucaktım unuttum doktorun karsında

Efet canım daha ağırlığı ne ki, sağa yatmışsın sola yatmışsın hiç farketmez bu haftalarda kasma sakın kendini rahat ol dedi.. zaten daha sonraları rahatsız olduğu pozisyonlarda o seni yatırmayacak dedi

yeni gitti mükellef yaa, bunaldım bende sabahtan beri adamla çalışacam diye, azıcık çıkayım da hava alayım dedim...yoksa doğru diyorsun yani, çalışıyorum sabahtan beri...
Yeni havadisler var mı ?...

yok canım havadis felan herkes iyi kimse tepiklenmedi bugun. çilek in erkek kıza döndü okadar..
Birde fatma kayıp bugun hiç gelmedi.
Yeni haber bu kadar diğerleri kaynatma yani..

iyi ozaman rahatladım. cılek senın doktorr 2 hafta sonra yatmasaymıssın daha ıyıymıs dıyebılır gercı ama:):))):

iyi ozaman rahatladım. cılek senın doktorr 2 hafta sonra yatmasaymıssın daha ıyıymıs dıyebılır gercı ama:):))):

ay çok doğru söylüyorsun fazla güvenmemek lazımmmm :) Ay walla adamın adını çıkarıcam sonunda :) Ama ne garip adam yaaa kesin denir mi çocuk cinsiyeti için bi de profesör olacak :)

cılekkk yatma seklının daha onemı yokmuymus olemı dedı doktor? valla bende vıcdan azabı cekıodum bu cocugun ustunemı yatıom ne dıe:)
bende sorucaktım unuttum doktorun karsında

ay iyi ya ben de rahatladım biraz. eskiden hep yüz üstü yatardım. şimdi öyle yatmamaya alıştım biraz ama gece ne zaman uyansam sırt üstü yatıyor oluyorum. ben de sinir oluyordum kendime...
Sağol canım benim...Yaman beye daha iyileri nasip olur inşallah...
Bu hafta gidiyon mu kız doktora, özeniyorum valla...Geçen haftadan beri göremedim öyküyü...

gitmez miyim kız asıl randevum bu haftaydı zaten. aradakiler fasulyeden sadece kalp atışı duyup hareket görmeye gittiklerim. ama kendi doktorumda rekorumu kırdım, ilk kez adamın çağırdığı tarihte gidiyorum, o da şaşırmıştır kesin damlamadı benimki, ne zamandır da aramıyor diye

yok canım havadis felan herkes iyi kimse tepiklenmedi bugun. çilek in erkek kıza döndü okadar..
Birde fatma kayıp bugun hiç gelmedi.
Yeni haber bu kadar diğerleri kaynatma yani..

İyi, tepiklenmeyin...Sıra önce meltemmeryemde sonra bende...
18 den küçük olanlar sıraya girsin....
Fatma niye gelmedi ki, 8.30 da damlardı halbuki, eşinin işle ilgili bişeyler açıklanacaktı bugün, gözü burayı görmüyo herhalde...
Çileği okudum, erkekten kıza dönmüş, kızdan erkeği duymuştum da,erkekten kıza dönen ilk kez duyuyorum...

ay çok doğru söylüyorsun fazla güvenmemek lazımmmm :) Ay walla adamın adını çıkarıcam sonunda :) Ama ne garip adam yaaa kesin denir mi çocuk cinsiyeti için bi de profesör olacak :)

bnmkı sımdı bıle yanılma payı var dedı:)senınkı prof ya ondan kesın konusmustur:):)
cılek zaten sabah ole dedın ben solugu medıkoda aldım kesınlestırcektım ama adam yokmus bgn yrın gıderım artık:)oda kız desın rahatlıcam:)

Doktorlarımız bizi unutamıcaklar, benimki diyo zaten sen tıp tarhine geçecen diyee..Eşim de hemen hazırcevap, sanki bi bu doğuruyo, milletin karılar 10 tane doğuruyo gık demiyo diye...Ama bi dahaki randevuya götürmücem eşimi, kızımla ikimiz olucaz sadece...
Aman iyi olsunlar da, biz zırt pırt gitmesek de olur...Az kaldı 5 ay sonra hep bizimle olacaklar zaten..

kuzu baksana gökyüzü 20.haftasını bitircek nerdeyse dr ona 5.hamileliğin bile olsa hissedemsin o bağırsak hareketleridir demiş kız. Delimi ne benim dr bile az hissediyom dedim anca okadar dedi. Nette de yazıyor. Hissedilebilirdiye. 2 sn uzun hareketler güçlü hareketler hissedilir diye yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…