Valla ben de onu düşündüm, kızımın burnu ne kadar olacak ki, kocaman pompa yapmışlar...Ama almak lazım diye aldım...Hepsini bir alsam alamam, parça parça tamamlıyorum ben de...İnşallah ben de öyle şeyler yzarım kız, kızıma burun temizleme pompası aldım da, ağlıyordu şimdi kocaman oldu diye....
cılekkk yatma seklının daha onemı yokmuymus olemı dedı doktor? valla bende vıcdan azabı cekıodum bu cocugun ustunemı yatıom ne dıe:)
bende sorucaktım unuttum doktorun karsında
kuzu çok tatlılar. güle güle kullansın minik kuzu:)
Offf ya, hiç sorma...Tepeme dikeldi...
Adamın üstüne kusasım geldi bi ara, kaçar gider belki diye....
kuzu iyi günlerde kullanın cicilerinizi
yeni gitti mükellef yaa, bunaldım bende sabahtan beri adamla çalışacam diye, azıcık çıkayım da hava alayım dedim...yoksa doğru diyorsun yani, çalışıyorum sabahtan beri...
Yeni havadisler var mı ?...
Efet canım daha ağırlığı ne ki, sağa yatmışsın sola yatmışsın hiç farketmez bu haftalarda kasma sakın kendini rahat ol dedi.. zaten daha sonraları rahatsız olduğu pozisyonlarda o seni yatırmayacak dedi
iyi ozaman rahatladım. cılek senın doktorr 2 hafta sonra yatmasaymıssın daha ıyıymıs dıyebılır gercı ama:):))):
iyi ozaman rahatladım. Cılek senın doktorr 2 hafta sonra yatmasaymıssın daha ıyıymıs dıyebılır gercı ama:):))):
Kuzuuuu iyi günlerde kullanın ana kız cicileriniziiii
:):)::):):)cnm neyse gıttı bıttı dımı:)
gule gule kullanın temızlık urunlerınızı:)
ay çok doğru söylüyorsun fazla güvenmemek lazımmmm :) Ay walla adamın adını çıkarıcam sonunda :) Ama ne garip adam yaaa kesin denir mi çocuk cinsiyeti için bi de profesör olacak :)
cılekkk yatma seklının daha onemı yokmuymus olemı dedı doktor? valla bende vıcdan azabı cekıodum bu cocugun ustunemı yatıom ne dıe:)
bende sorucaktım unuttum doktorun karsında
ay iyi ya ben de rahatladım biraz. eskiden hep yüz üstü yatardım. şimdi öyle yatmamaya alıştım biraz ama gece ne zaman uyansam sırt üstü yatıyor oluyorum. ben de sinir oluyordum kendime...Efet canım daha ağırlığı ne ki, sağa yatmışsın sola yatmışsın hiç farketmez bu haftalarda kasma sakın kendini rahat ol dedi.. zaten daha sonraları rahatsız olduğu pozisyonlarda o seni yatırmayacak dedi
Sağol canım benim...Yaman beye daha iyileri nasip olur inşallah...
Bu hafta gidiyon mu kız doktora, özeniyorum valla...Geçen haftadan beri göremedim öyküyü...
yok canım havadis felan herkes iyi kimse tepiklenmedi bugun. çilek in erkek kıza döndü okadar..
Birde fatma kayıp bugun hiç gelmedi.
Yeni haber bu kadar diğerleri kaynatma yani..
ay çok doğru söylüyorsun fazla güvenmemek lazımmmm :) Ay walla adamın adını çıkarıcam sonunda :) Ama ne garip adam yaaa kesin denir mi çocuk cinsiyeti için bi de profesör olacak :)
gitmez miyim kızasıl randevum bu haftaydı zaten. aradakiler fasulyeden sadece kalp atışı duyup hareket görmeye gittiklerim. ama kendi doktorumda rekorumu kırdım, ilk kez adamın çağırdığı tarihte gidiyorum, o da şaşırmıştır kesin damlamadı benimki, ne zamandır da aramıyor diye
Doktorlarımız bizi unutamıcaklar, benimki diyo zaten sen tıp tarhine geçecen diyee..eşim de hemen hazırcevap, sanki bi bu doğuruyo, milletin karılar 10 tane doğuruyo gık demiyo diye...ama bi dahaki randevuya götürmücem eşimi, kızımla ikimiz olucaz sadece...
Aman iyi olsunlar da, biz zırt pırt gitmesek de olur...az kaldı 5 ay sonra hep bizimle olacaklar zaten..
aslında en rahat zamanlarımız . doğduklarında nete girmeye bile vaktimiz olmayacak :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?