2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen öle canm yaa.. farklı olmak istiyor bazıları, bizimkide onlardan, biz onunla yanyana olduğumuzda herkes beni unutuyor, ama onu unutamıyor, çünkü unutturmuyor saolsun.. görsen bi oturup kalkısı var sanki doğuma günler kaldı..cam bebek gib davranıyor kendine.. ama bende öle sevmiyorum, hasta gibi hiç davranmadım kendime.. koştur koşturdur halen benim hareketlerim,..

aynen bende ona interneti dr ları felan sölüyorum ama diyorum yaa diretiyor, dr u olabilir demiş onu sölüyor ama kesin dr uda pes ettirdi bu

valla bütün hevesimi kırdı 20 haftalık olmus hala bana bagırsak haraketi dıyo
ufff yaa dünden beride hic hissetmıyorum küsdü cocugum

canım hevesin kırılmasın tatlım, bence sen hissettin bebişini , 20 haftadasın, kesin hissediklir senin haftanda.. sende kendini üzme, hevesini kırma sakın ama zaten baslarda ara ara hissedecekmişiz.. çok sık olmayacakmıs bu hissedişler, küstü deme, küsmedi.. hareket edecek yine bak gör...

kızlar ben çıkıyorum biraz yürümeye çalışıcam hava da soğuk ama az da olsa yürümek istiyorum temiz hava iyi gelir belki
bye

kızlarrr bende çıkıyorum şekerlerrrrr... kuaföre gidicem bende bikaç işimde var dışarda.. bugün gelemem bidaha, dikkat edin kendinize vee tabikii bebişleirnizeee..
güzel haberlerle, tatlı tepik müjdeleriyle buluşalım inşallah..

bastırmadım hiç ama 2 haftadır genelde geceleri karnım içinden acıyor sanki. nasıl anlatsam ağrıyo gibi içinden geriliyo gibi sanki

Bende de oluyor aynı şey, geriliyorum feci şekilde geceleri. Doktor normal dedi.. Hatta sola yatmaya , yatış pozisyonuna falan takılma daha bebeğin o kadar ağırlığı yok, nasıl istiyorsan öyle yat dedi

Kızımla biz geldik kızlar, neler yapıyorsunuz..
Canımız çiko istedi yine, aldık yiyoruz, bi de kişisel bakım ürünlerimizin eksiklerini alıyoruz parça parça...
Bugün burun temizleme pompası ve bebek tırmak makası aldık...İnşallah Allah kullanmayı nasip eder...

bastırmadım hiç ama 2 haftadır genelde geceleri karnım içinden acıyor sanki. Nasıl anlatsam ağrıyo gibi içinden geriliyo gibi sanki
amannn garip şeyler yaş ilerledikçe çekilmiyormuş hee. Ilkteki gibi değilim bunda.

gezin bakalım görüşürüzzzzzz

bende anneme ınanmadım ama yınede dıorumkı acep anneme cekersem hıssedermıyım:)
beklemedeyım yani egeee...
bekle cnm az kaldı

kızım bizde çalışıyor diyoruz mükellef var diyoruz kız ne almaya gitmiş. Tırnak makası:))))))) bi eksik o kalmış zaten..
Güle güle iyi günlerde kullanın bakalım..

kızım bizde çalışıyor diyoruz mükellef var diyoruz kız ne almaya gitmiş. Tırnak makası:))))))) bi eksik o kalmış zaten..
Güle güle iyi günlerde kullanın bakalım..

Yeni gitti mükellef yaa, bunaldım bende sabahtan beri adamla çalışacam diye, azıcık çıkayım da hava alayım dedim...Yoksa doğru diyorsun yani, çalışıyorum sabahtan beri...
Yeni havadisler var mı ?...

amin. çok şirinler.insanın hemen kullanası geliyor. burun temizleme pompasını kullanırken ağlıyorlar ama.oğlum gördümü ağlamaya başlardı hatırladım da. şimdi kocaman adam oldu neredeysezaman ne kadar hızlı akıyor aslında.Allah yavrularımıza ve bize hayırlı uzun ömür versin

kuzuuuuu canımm bende tam çıkıyodum şekerrrr.. ama seni ve aldıklarını görünce yazmadan çıkamadımm.. çok tatlılar canım Allah kullandığın günleride hayırlısıyla göstersin tatlım.. çok şekerler yaa renkli renkli ve minicikk.. güle güle kulalnın ..
canım ben sen girmeyince merak ettim seni, sordum vee iyi olduğun haberlerinide aldımm..
bende çıkıyorum simdi kendine ve bebişine dikkat et sende olurmu , hoşçakalll

Benim kuzum tekme attı bana dermişimmmmm.....
Ama atmadı yaaa, sinir oluyom, suzii tepik müjdeleriyle buluşalım demiş...
Kimin bebe tepikledi yine...

kuzucummm hosgeldınnnnnn nasılsınız kızınla mukellef bayagı terlettı galıba kendını dısarımı attın heheeh:)

Valla ben de onu düşündüm, kızımın burnu ne kadar olacak ki, kocaman pompa yapmışlar...Ama almak lazım diye aldım...Hepsini bir alsam alamam, parça parça tamamlıyorum ben de...İnşallah ben de öyle şeyler yzarım kız, kızıma burun temizleme pompası aldım da, ağlıyordu şimdi kocaman oldu diye....

Bende de oluyor aynı şey, geriliyorum feci şekilde geceleri. Doktor normal dedi.. Hatta sola yatmaya , yatış pozisyonuna falan takılma daha bebeğin o kadar ağırlığı yok, nasıl istiyorsan öyle yat dedi

cılekkk yatma seklının daha onemı yokmuymus olemı dedı doktor? valla bende vıcdan azabı cekıodum bu cocugun ustunemı yatıom ne dıe:)
bende sorucaktım unuttum doktorun karsında

Güle güle fıstık, gez gel bakalım....
İyiyim iyiyim, bu saatten sonra kötü haberlerle gelmeyiz inşallah...
Yine gel ama, özleriz bak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…