2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba....
Oglum ve ben 21 haftalık olduk ve doktorumuz belki bi ihtimal Haziran ın ilk haftasına da sarkabilir dedi dogum için...Bakalım hayırlısı artık..Bebek hareketlerinden bahsedilmiş.Ben ilk kez 16.haftada hissettim sadece kasıklarımda gıdıklanma seklindeydi..sonraları arttı tabii.Şimdi tekmeleri dısarıdan bakıldıgında bile görülebiliyor..Bebegin hareketlerini hissedebilmek için agırlıgının artması en azından 200-250 gr olması gerekiyormus...anlıyorum insan bir an önce hissetmek istiyor ama inanın hissedince de her gun oynasın isteniyorAma tutarsızlık o zaman da devam ediyor..Bazen ben hiç hissetmiyorum..Asıl hızlı hareketler 24.haftadan sonra baslar,30.haftadan sonra artarmıs...
allah hepinize saglık versin kızlar tabii bebişlerinize...

geldim kızlar iki km yürüdüm geldim
kuzucum iyi günlerde kullansın öykü cicilerini geldiğin belli olmuş heme n ilerlemiş sayfalar

isim konusuna gelince bende kız olursa derin oğlan olursa doruk düşünüyordum ama eşim ve kız kardeşim derin diye kız ismi olmaz dediler benide ikna ettiler
çocuğumla isim yüzünden dalga geçilsin istemem bende şimdi

kız olursa elvin
oğlan olursa kuzey rüzgar poyraz çınar bunlardan birini istiyorum

çınar çok güzel .hepsi de güzel aaa..
Derin bende beyenmiyorum hatta komik geliyor. Channel öldürcek beni.

bozma moralini o haereklidir de sen algılayamayabilirsin. Yatar vaziyette dur anlarsın kıpırtıları. Stres yapma belki uyuyor belki sen hareketlisin ondan anlayamadın. DR gitmişsin

yok egem öle muayneye gitmedim acile gittim :) rütin acil kontrolum tuttu ayda bi oluyo biliyosun :)
normal kontrolüm bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…