Doktorlarımız bizi unutamıcaklar, benimki diyo zaten sen tıp tarhine geçecen diyee..Eşim de hemen hazırcevap, sanki bi bu doğuruyo, milletin karılar 10 tane doğuruyo gık demiyo diye...Ama bi dahaki randevuya götürmücem eşimi, kızımla ikimiz olucaz sadece...
Aman iyi olsunlar da, biz zırt pırt gitmesek de olur...Az kaldı 5 ay sonra hep bizimle olacaklar zaten..
merhaba arkadaşlar
sizleri devamlı takip ediyorum arada önemli bilgilerimi paylaşıyorum bugün cinsiyetimiz belli oldu bir oğluşum olacakmış bugün kesinleşti sizinle paylaşmak istedim görüşmek üzere öpüldünüz
kuzu baksana gökyüzü 20.haftasını bitircek nerdeyse dr ona 5.hamileliğin bile olsa hissedemsin o bağırsak hareketleridir demiş kız. Delimi ne benim dr bile az hissediyom dedim anca okadar dedi. Nette de yazıyor. Hissedilebilirdiye. 2 sn uzun hareketler güçlü hareketler hissedilir diye yazıyor.
merhaba arkadaşlar
sizleri devamlı takip ediyorum arada önemli bilgilerimi paylaşıyorum bugün cinsiyetimiz belli oldu bir oğluşum olacakmış bugün kesinleşti sizinle paylaşmak istedim görüşmek üzere öpüldünüz
merhaba arkadaşlar
merhaba arkadaşlar
Halt etmiş doktor, ben arıyom habire ben hissetmiyom diye, doktorum senin bebe tembel ben ne yapayım millet hissediyor diyor...18-20 hafta mutlaka hissedilirmiş...Gaz gibi de olmazmış..Doktorum aslında en son senin bebişin kilosu da iyiydi,senin şimdiye hissetmen lazım diyor ama, ben daha hiç hissetmedim..O bağırsak hareketi dediğinizi de hissetmedim daha...Bebişin gr.fazlatsa hissetme ihtimali daha kuvvetliymiş...Bu teze göre,en çok fmg hissediyor olmalı...
halt etmiş doktor, ben arıyom habire ben hissetmiyom diye, doktorum senin bebe tembel ben ne yapayım millet hissediyor diyor...18-20 hafta mutlaka hissedilirmiş...gaz gibi de olmazmış..doktorum aslında en son senin bebişin kilosu da iyiydi,senin şimdiye hissetmen lazım diyor ama, ben daha hiç hissetmedim..o bağırsak hareketi dediğinizi de hissetmedim daha...bebişin gr.fazlatsa hissetme ihtimali daha kuvvetliymiş...bu teze göre,en çok fmg hissediyor olmalı...
merhaba güzel anneler ...
Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
bende temmuz annesi olucam Allahın izniyle
yalnız 2 li testimin değerlerinden biri sınırda çıktı
3 lü yü olucam haftaya
hamilelerin duaları kabul olurmuş
sizden ricam bebeğim için
1 er Âyet-el-kürsî okurmusunuz?
3 lü yü olucam haftaya
hayırlı olsun canım...hoşgeldin aramıza...
Bi oğlan daha geldi topiğe..iyi hadi topiktekilerin kızlar kocasız kalmıcak...
sen çok hareketlisin ya belki ondan hissetmiyorsundur. arada şöyle birkaç saat uzan dine kendini:)) fmg epey hissediyor zaten. kuzucuk babasına tepki veriyormuş, babası dokununca hareketleniyormuş:)) ne güzel ya...
3 lü yü olucam haftaya
3 lü yü olucam haftaya
çilek çizelgeni değiştir bence. şöyle kız çocuğuna uygun bir şey olsun
bnmkı sımdı bıle yanılma payı var dedı:)senınkı prof ya ondan kesın konusmustur:):)
cılek zaten sabah ole dedın ben solugu medıkoda aldım kesınlestırcektım ama adam yokmus bgn yrın gıderım artık:)oda kız desın rahatlıcam:)
gazla alakası yok yaa...
Fmg artık baya tekme yiyormuş zaten.
Eşide hissediyormuş maşallah.
Bizimkiler daha tembeller anacım hele öykü hanımın ödü kopuyor kımıldıycak diye cadı kız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?