2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar
sizleri devamlı takip ediyorum arada önemli bilgilerimi paylaşıyorum bugün cinsiyetimiz belli oldu bir oğluşum olacakmış bugün kesinleşti sizinle paylaşmak istedim görüşmek üzere öpüldünüz

ay inşallahh... ben eşimsiz bir kere gittim karşımdaki tıp merkezine. geçen hafta başımın etini yedi tekrar gidelim, tabii sen rahatsın ben özledim diye o benden beter.

benim doktorum dalga geçiyor benimle artık. hastanede yatarken eşime, tedavisiyle ayrı uğraştırdı, şimdi de 9 ay hastanede yatacak bu gidişle, sen en iyisi yeni hatun al kendine dedi ben de dedim bebeği göstermem ona:))

birinde de hastaneden çıkardı yolda kanamam başladı geri döndük, ultrasonda baktı tekrar. çıkarken de gülüyor iyi ki mardinde yaşıyorsun, d.bakırda yaşasan günde 3 kere gelir ultrasona girersin diye:)))

canım arada ismini altta görüyorum merhaba... Oğluşuna sevindim gözünaydın.. Kaç haftalıksın acaba

Halt etmiş doktor, ben arıyom habire ben hissetmiyom diye, doktorum senin bebe tembel ben ne yapayım millet hissediyor diyor...18-20 hafta mutlaka hissedilirmiş...Gaz gibi de olmazmış..Doktorum aslında en son senin bebişin kilosu da iyiydi,senin şimdiye hissetmen lazım diyor ama, ben daha hiç hissetmedim..O bağırsak hareketi dediğinizi de hissetmedim daha...Bebişin gr.fazlatsa hissetme ihtimali daha kuvvetliymiş...Bu teze göre,en çok fmg hissediyor olmalı...

Hayırlı olsun canım...Hoşgeldin aramıza...
Bi oğlan daha geldi topiğe..İyi hadi topiktekilerin kızlar kocasız kalmıcak...

gözünaydın. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah...

merhaba güzel anneler ...
Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
bende temmuz annesi olucam Allahın izniyle
yalnız 2 li testimin değerlerinden biri sınırda çıktı
3 lü yü olucam haftaya
hamilelerin duaları kabul olurmuş
sizden ricam bebeğim için
1 er Âyet-el-kürsî okurmusunuz?

sen çok hareketlisin ya belki ondan hissetmiyorsundur. arada şöyle birkaç saat uzan dine kendini:)) fmg epey hissediyor zaten. kuzucuk babasına tepki veriyormuş, babası dokununca hareketleniyormuş:)) ne güzel ya...

gazla alakası yok yaa...
Fmg artık baya tekme yiyormuş zaten.
Eşide hissediyormuş maşallah.
Bizimkiler daha tembeller anacım hele öykü hanımın ödü kopuyor kımıldıycak diye cadı kız..

Okuruz tabi, inşallah sonuçların çok güzel çıkar...

tabii ne demek . Allah bebeğine sağlık versin. dünya duayla duruyor canım.duaların kabul olsun

sen çok hareketlisin ya belki ondan hissetmiyorsundur. arada şöyle birkaç saat uzan dine kendini:)) fmg epey hissediyor zaten. kuzucuk babasına tepki veriyormuş, babası dokununca hareketleniyormuş:)) ne güzel ya...

Valla oturacak yatacak fırsat olmuyor, ona yetiş buna yetiş derken...
Evde temizlik yapıyorum, taşınacağız bi taşınamadık...İskan yetişmemiş, bu ay sonuna inşallah taşınacağız...Evi temizlettik sözde, uyduruk temizlemişler, mecbur üstünden geçiyorum yavaş yavaş....
fmg bebek iri diye hissediyor, bi kaç haftaya bizde hissedeceğiz inşallah yaa...
Ama benim kızım sadece anasına tepki verecek, babası zorla seviyo...Ona tepki verirse elletmicem bi daha...

inşallah temiz çıkar sonucunuz... okuruz tabii ki..

okuduk bıle cnm moralını bozma umaruım hersey normal cıkarr

çilek çizelgeni değiştir bence. şöyle kız çocuğuna uygun bir şey olsun

Avatarı da değiştiriyim di mi :))) şööle tatlı bi kız buliyim :)

Anacım panik yapmayın nolur, zor döner artık onlar :) Benimkini çook küçükken söylemişti yanılma payı çok fazlaymış da hadi profesör dedik, bildiği bişey vardır dedik :) Şimdi kocaman oldular maşallah zor dönerler artık

gazla alakası yok yaa...
Fmg artık baya tekme yiyormuş zaten.
Eşide hissediyormuş maşallah.
Bizimkiler daha tembeller anacım hele öykü hanımın ödü kopuyor kımıldıycak diye cadı kız..

Benim kızım nazlı teyzesi.Canı ne zaman isterse o zaman tekmelicek...Ana sözü dinlemiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…