ya bıde bı vıtamın var gynoferon onu kullanan varmı??
ay bu topikte de bu moda bi normal kontrol var bi anormal kontrol:)) bir yaşıma daha girdim.. Nezaman gidicen bu haftayok egem öle muayneye gitmedim acile gittim :) rütin acil kontrolum tuttu ayda bi oluyo biliyosun :)
normal kontrolüm bu hafta
elvin güzel bak şimdiben beğeniyordum ama ikna ettiler uygun bir isim değilmiş bende zaten eskiden beri elvin ismini çok beğenirim kız olursa çok istiyorum
heee elvina evet çok güzel kızının adı. Bende beyendim..onun kızınınadı elvina canım
yok ben kullanmıyorum bi o eksikti onuda kullanırsam 100 kilo olurumya bıde bı vıtamın var gynoferon onu kullanan varmı??
merhaba güzel anneler ...
Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
bende temmuz annesi olucam Allahın izniyle
yalnız 2 li testimin değerlerinden biri sınırda çıktı
3 lü yü olucam haftaya
hamilelerin duaları kabul olurmuş
sizden ricam bebeğim için
1 er Âyet-el-kürsî okurmusunuz?
ben geldimm tekrar yürüşüyümü yaptım 1 saat deniz kenarında bol temiz hava eşliğinde yemeğimi yedim kuru meyvelerimi yedim
siz nasılsınız ? kıslar göbeğinde kızarıklık olan oldu mu hiç benim karnım kırmızı kırmızı benek benek
o ilaçtan ben de alıyorum demir takviye sanırım pembe haplar değil mi
kızlar asya yada derin nasıl isimler sızce?
ben geldimm tekrar yürüşüyümü yaptım 1 saat deniz kenarında bol temiz hava eşliğinde yemeğimi yedim kuru meyvelerimi yedim
siz nasılsınız ? kıslar göbeğinde kızarıklık olan oldu mu hiç benim karnım kırmızı kırmızı benek benek
Kızlar merhaba, naber.. mutfağa daldım yine gelemedim.. çok çetrefilli bir yemek yaptım da.. Asya diye tanıdığım 3 kız çocuğu var hepside biraz hareketli ama Derin abimin kzının adı. öyle tatlı öyle sakin bir çocuk ki anlatamam. çok şeker. ben hep isminden dolayı diye düşünüyorum. gözleri, bakışları falan çok güzel, sanki buğulu gibi.. tavsiye ederim..
ayy ne yaptın kız merak ettim. karnıyarık istedi canım:))))))))))))))))))))
valla egecim bende kilolardan çok korkuyorum nasıl vericez bilmem
doğumdan sonra hemen zayıflama çalışmalarına başlamam lazım
canınız çeker şimdi kız. sölemem.. karnıyarık pek sevmem ben beeee... çok yağlı oluyor.
Kızlar merhaba, naber.. mutfağa daldım yine gelemedim.. çok çetrefilli bir yemek yaptım da.. Asya diye tanıdığım 3 kız çocuğu var hepside biraz hareketli ama Derin abimin kzının adı. öyle tatlı öyle sakin bir çocuk ki anlatamam. çok şeker. ben hep isminden dolayı diye düşünüyorum. gözleri, bakışları falan çok güzel, sanki buğulu gibi.. tavsiye ederim..
ben daha şimdiden 10 kilo aldım bilmiyorum valla bu iştah nasıl düzelcek çok acıkıyorum ya.
HOSGELDIN CNM OHH ne guzell evde olmak ta ayrı bı guzel yaaaaaaaaa
bende ole bı kızarıklık yok catlma flan olmasın yada alerjımı acep
ya nasıl bi işte çalışıyorsunuz ben anlamıyorum yaa. deli oluyorum burda popom acıdı oturmaktan..
kuzu sıkılır gider. sen deniz kenarında yemeğe gidersin. ohh yaa biz köle fmg benden köle..:)))))))
neyse afiyet olsunda kızıyorum ama heeeee
:))) ben de çalışıyorum kendi ofisim var yemek tatilinde yürüyüş olarak kullanıyorum yemekleri de evden getiriyorum gelen gidenolmazsa büromda yiyorum.....annem korkuttu beni de kızamık falan olmasın dedi korktum açıkcası ege kızma canımmmm sen de üç sene sonra özgürlüğüne kavuşacağım diyosun ama.. maşallah hem kızlar büyümüş olacak hemde rahatlamış olacaksın:))
ya kıza koncak ne kadar cok ısım varmıs komsum sec seebılırsennn:)
hosgeldın mantımı yaptın yoksa??
ben daha şimdiden 10 kilo aldım bilmiyorum valla bu iştah nasıl düzelcek çok acıkıyorum ya.
aminnnnnnnnnn...:))) ben de çalışıyorum kendi ofisim var yemek tatilinde yürüyüş olarak kullanıyorum yemekleri de evden getiriyorum gelen gidenolmazsa büromda yiyorum.....annem korkuttu beni de kızamık falan olmasın dedi korktum açıkcası ege kızma canımmmm sen de üç sene sonra özgürlüğüne kavuşacağım diyosun ama.. maşallah hem kızlar büyümüş olacak hemde rahatlamış olacaksın:))
bnde cok acıkıyorummm off nocak bu halım bılmemm...
ama dayanamıommm
canım benimkide 5 i geçti vallahi
yediklerimde de bişey yok nasıl alıyorum bu kadar kiloyu anlamadım ki
eskiye göre fazladan yediğim her sabah bir yumurta bir de akşamları büyük bardak yarım yağlı süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?