2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yuhhhhhh çalışmam daha iyi

oooo çok var canım, kız için isim siz tahmin yürütürken herkesin canı bişiler istedi sölim bari, etli yaprak sarması yaptım.

ohh afiyet olsunn.

bende bendeeeeeeeeee şuan yemek verseler yerim. 12,30 da geldim yemekten şimdi kek getirdim evden onu yedim ama açımmmmmmmmmmmmmmmm

Ege yaaa, ben de açım....
Ama yemeğe değil, çikoya...Ne olacak böyle bilmiyom..Öğlen canım çekti yedim koca bi paket karelerden...Yine istiyom...Yemicem ama...

tedaviden sonra verilen iğneleri ilaçları hala kullanıyomusun canım
o ilaçlar çok fazla su tutuyo

Ama yemeğe değil, çikoya...Ne olacak böyle bilmiyom..Öğlen canım çekti yedim koca bi paket karelerden...Yine istiyom...Yemicem ama...
ohh ye gülüm senin kilon yok nasılsa..
ama ben ekmek yemek bulgur türü şeyler istiyorum. tatlı çiko felan değil.
ondanda yiyomda kesmiyor:))))

:):)::):) bende doktorum tarısında 4 kılo cıkıyorummm bnmde herkes moralımı bozmamak ıcın sıslıktır o dıyo::):)):)

6 kilo normalmiş 4 süper bence..

yaaa kuzu burda deyıp durma cıko cıko valla senın yuzunden cıko yıyom. aklıma sokuyosun:):):):):):):)
hee bıde senden okadar cok "oyku kızım" dıe duydumkı eve gıdınce esım dıokı ne koyalım
ben dekı yanıtlar "oylu" "duru":)

eskiden çok severdim bitter çikolata ve sade kahve ama şimdi kahve içemiyorum çikoda sevmiyorum
ben zaten çok tatlı yiyemem yanında mutlaka şekersiz bişeyler olmalı

valla güzel para ben de kapatayım burayı 1000 dolar kim kazanıyor ayda net

ohh ye gülüm senin kilon yok nasılsa..
ama ben ekmek yemek bulgur türü şeyler istiyorum. tatlı çiko felan değil.
ondanda yiyomda kesmiyor:))))

6 kilo normalmiş 4 süper bence..

ama cnm ben dha vıtamıne baslamadım bıdeeeeeeee daha sızdennn cook gerıdeyım yanı merak etme ılk ege fmg ben dıe gıderız:)

tedaviden sonra verilen iğneleri ilaçları hala kullanıyomusun canım
o ilaçlar çok fazla su tutuyo

yok canım progestan bir de estrofem kullanıyordum onlarıda bıraktım 13. haftada
sadece bemiks c folbiol birde coraspin kullanıyorum artık

aslında ilk üç ayı 2 kilo ile kapatmıştım ve o zaman daha çok yiyordum şimdi daha az yiyorum ama haftada 1 kilo almış oldum resmen

kızlar şekerli yiyecekler kan şekerini çok hızlı değiştiriyo çiko tatlı çok yememeye çalışın
biraz daha uzun sürer tokluk hissiniz

ödem vardır belki yediklerine dikkat ediyosan gerisini boşver ne ypalım
bebişlerde büyüyo kilomuz artar bundan sonra

Tamam fıstık, sen bana bakma...
Ya ben ismi çok benimsedim de o yüzden, sen de bi isimde karar kılsan sürekli onu söylersin bak görürsün, benim etrafımda çocuklarına bebiş, kızım, oğlum diye hitap ediyorlar genelde..Ben ismi ile hitap edicem diyorum da, o yüzden şimdiden alıştırma yapıyorum öykü kızım diye...
ama isimler güzel değil mi sanki,eşin ne diyo sen öyle deyince,beğenmiyor mu ?

kızlar 18 haftada 6 kiloya kadar normalmiş zaten niye takıyonuzki , bundan sonra saten her ay 2 kilo bile alsak en fazla 16 kilo alırız o da normal bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…