oooo çok var canım, kız için isim siz tahmin yürütürken herkesin canı bişiler istedi sölim bari, etli yaprak sarması yaptım.
yuhhhhhh çalışmam daha iyiay pardon cnm bole yuruyus felan deyınce ben valla evdesın sandım:):):):)
vallla ben de cıkıcam cocuk bakıcılıgı yapcam ılk kendı cocuma bakarım sonrada baskalarının:) bgn arkadas la konustum 1000 dolar veryomus baktırmak ıcın...
oooo çok var canım, kız için isim siz tahmin yürütürken herkesin canı bişiler istedi sölim bari, etli yaprak sarması yaptım.
bende bendeeeeeeeeee şuan yemek verseler yerim. 12,30 da geldim yemekten şimdi kek getirdim evden onu yedim ama açımmmmmmmmmmmmmmmm
Ben de 4 kilo aldım diyorum da kimseyin inandıramıyorum,miillet 7 den aşağı almamışsın göbeğe bak diyor, uyuss karılar...
canım benimkide 5 i geçti vallahi
yediklerimde de bişey yok nasıl alıyorum bu kadar kiloyu anlamadım ki
eskiye göre fazladan yediğim her sabah bir yumurta bir de akşamları büyük bardak yarım yağlı süt
ohh ye gülüm senin kilon yok nasılsa..Ege yaaa, ben de açım....
Ama yemeğe değil, çikoya...Ne olacak böyle bilmiyom..Öğlen canım çekti yedim koca bi paket karelerden...Yine istiyom...Yemicem ama...
:):)::):) bende doktorum tarısında 4 kılo cıkıyorummm bnmde herkes moralımı bozmamak ıcın sıslıktır o dıyo::):)):)
Ege yaaa, ben de açım....
Ama yemeğe değil, çikoya...Ne olacak böyle bilmiyom..Öğlen canım çekti yedim koca bi paket karelerden...Yine istiyom...Yemicem ama...
ay pardon cnm bole yuruyus felan deyınce ben valla evdesın sandım:):):):)
vallla ben de cıkıcam cocuk bakıcılıgı yapcam ılk kendı cocuma bakarım sonrada baskalarının:) bgn arkadas la konustum 1000 dolar veryomus baktırmak ıcın...
ohh ye gülüm senin kilon yok nasılsa..
ama ben ekmek yemek bulgur türü şeyler istiyorum. tatlı çiko felan değil.
ondanda yiyomda kesmiyor:))))
6 kilo normalmiş 4 süper bence..
tedaviden sonra verilen iğneleri ilaçları hala kullanıyomusun canım
o ilaçlar çok fazla su tutuyo
:):)::):) bende doktorum tarısında 4 kılo cıkıyorummm bnmde herkes moralımı bozmamak ıcın sıslıktır o dıyo::):)):)
tedaviden sonra verilen iğneleri ilaçları hala kullanıyomusun canım
o ilaçlar çok fazla su tutuyo
yok canım progestan bir de estrofem kullanıyordum onlarıda bıraktım 13. haftada
sadece bemiks c folbiol birde coraspin kullanıyorum artık
aslında ilk üç ayı 2 kilo ile kapatmıştım ve o zaman daha çok yiyordum şimdi daha az yiyorum ama haftada 1 kilo almış oldum resmen
yaaa kuzu burda deyıp durma cıko cıko valla senın yuzunden cıko yıyom. aklıma sokuyosun:):):):):):):)
hee bıde senden okadar cok "oyku kızım" dıe duydumkı eve gıdınce esım dıokı ne koyalım
ben dekı yanıtlar "oylu" "duru":)
kızlar şekerli yiyecekler kan şekerini çok hızlı değiştiriyo çiko tatlı çok yememeye çalışın
biraz daha uzun sürer tokluk hissiniz
hangiialçalr kızlar..
ödem vardır belki yediklerine dikkat ediyosan gerisini boşver ne ypalım
bebişlerde büyüyo kilomuz artar bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?