yaaa kuzu burda deyıp durma cıko cıko valla senın yuzunden cıko yıyom. aklıma sokuyosun:):):):):):):)
hee bıde senden okadar cok "oyku kızım" dıe duydumkı eve gıdınce esım dıokı ne koyalım
ben dekı yanıtlar "oylu" "duru":)
kızlar 18 haftada 6 kiloya kadar normalmiş zaten niye takıyonuzki , bundan sonra saten her ay 2 kilo bile alsak en fazla 16 kilo alırız o da normal bence..
kızlar 18 haftada 6 kiloya kadar normalmiş zaten niye takıyonuzki , bundan sonra saten her ay 2 kilo bile alsak en fazla 16 kilo alırız o da normal bence..
hahaha hadi yaa ne güzel işte sende koy gitsin..:)))
Tamam fıstık, sen bana bakma...
Ya ben ismi çok benimsedim de o yüzden, sen de bi isimde karar kılsan sürekli onu söylersin bak görürsün, benim etrafımda çocuklarına bebiş, kızım, oğlum diye hitap ediyorlar genelde..Ben ismi ile hitap edicem diyorum da, o yüzden şimdiden alıştırma yapıyorum öykü kızım diye...
ama isimler güzel değil mi sanki,eşin ne diyo sen öyle deyince,beğenmiyor mu ?
progesteron iğne birde ben bir hormon bantı kullanmıştım ilk 3 ay
aa birde kan sulandırıcı iğnem vardı ama onun şişkinlik etkisi yoktu hatırladığım kadarıyla
Ya benim boyum çok kısa, bi de merdiven falan çıkınca nefesim kesiliyo gibi olmaya başladı sanırım kilo yüzünden...Gerçi hızlı çıkmamın da etkisi var sanırım ama, hızlı hızlı konuşurken de sanki nefesim tıkanıyor..
aminnnnnnnnnn...
benim aklımada geldi kızamık da demedim. dr sor ara istersen.
kendi işin olması süper patronsun yani..
hep kendi işimi yapmak istedim bir mağzam olsun bi iş yerim olsun istedim ama olmadı çalışma aşkımda bitti zaten.. şimdi ev hanımlığına özeniyorum:) bu da geçicidir biliyorum sıkılııyorum evde..
para olsu gezeyim keyfi çalışayım:)
bende bendeeeeeeeeee şuan yemek verseler yerim. 12,30 da geldim yemekten şimdi kek getirdim evden onu yedim ama açımmmmmmmmmmmmmmmm
geçen pazartesi yürüyüşe de başladım hergün yürümeye çalışıyorum
benim oğlumun ismi ömer olucak ama hiç ismiyle bahsetmiyorum oğlum diyorum
sanki oğlum deyince daha çok benimmiş gibi geliyo
bende aynı dertten müzdaribim. ikide bir ohh çekiyorum derin nefes:) bende de boy yok direk kısa oldum bacaklar mudurnu piliç gibi:)))) kısacık
bende aynı dertten müzdaribim. ikide bir ohh çekiyorum derin nefes:) bende de boy yok direk kısa oldum bacaklar mudurnu piliç gibi:)))) kısacık
ben 4 ay falan progestoron aldım hamilelik oluşmadan başladım. Birde her hafata primalut diye bir iğne oldum, o iğneyi olduktan sonra 3 gün yatıyordum feci birşeydi.. Bende pek şişkinlik yapmadı onlar ama doktor bana da demişti, ödem yapabilir diye. şimdi kan sulandırıcı iğne falan oluyorum bende... sende mi oldun.. şimdi de devam ediyor musun
kendi işi olmasının dezavantajlarını biz eşimde yaşadık. en son kapattı şirkette çalışıyor şükür. ama o günler zordu gerçekten. allah yardım etsin. ben kendimi bildim bileli çalıştım bi kızım doğumunda 1 yıl çalışmadım sonra tekrar başladım. eşimd diyor sıkılırsın ama herhalde yoruldum artık. burası beni sıkıyor insanlarını sevmiyorum. hayırlısı herşeyin bakalım..bir yere gidip gelirken özgür oluyorum ama kira bağkur vs hep başımda yeni de açtım ofisi gerçi 5 ay oldu söz veren bütün mükellefker gelmedi o yüzden her ay sıkıntı çekiyorum bi arkadaşıma yardıma gidiyorum bieraz kiraya takviye oluyor işte patronluk bu kadar... dr u aradaım hala dönmediler gel deseler de geç oldu saat giderim gerçi ama yine bilmiyorum ki bence sen çalışmadan yapamazsın şimdi böyle diyorsun doğum yapınca hemen çalışmaya başlamak isteyen o kadar arkadaşım var ki eve çalışan kadının alışması zor
ben tıfıl bişey oluyorum 58 kiloya düşmüştüm bide ne güzel bakalım yine vermeye çalışcaz..valla ben zaten kilolu olduğum için alıştım herhalde kiloyla yaşamaya, çok zorlamıyor beni.. Boyum 1.67 falan, kaldırıyor herhalde diyorum. kemiklerim falanda iri çünkü
Boy olmadığından tıkanıyoruz herhalde..
Ya bi de ben alışamadım yavaş yürümeye falan, eşimle 5.kata çıkıyoruz ben ondan önce koşturuyom,sanki bebeyi o taşıyor...
Boy olmadığından tıkanıyoruz herhalde..
Ya bi de ben alışamadım yavaş yürümeye falan, eşimle 5.kata çıkıyoruz ben ondan önce koşturuyom,sanki bebeyi o taşıyor...
yok benim ev 5.katta 3.katta bi dinleniyorum bizim kata gelince yuvarlancam nerdeyse:)))))
allah kurtarsın bir avazda hepimizi:84:.
unutup hızlı hareket edince hemen tık nefes oluyorum
Ben de 2 adım merdiven çıkiyim nefes nefese kalıyorummm.. Ev toplarken falan da öyle oluyorum.. Aslında çok erken diil mi bunun içinn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?