2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hahaha hadi yaa ne güzel işte sende koy gitsin..:)))

kızlar 18 haftada 6 kiloya kadar normalmiş zaten niye takıyonuzki , bundan sonra saten her ay 2 kilo bile alsak en fazla 16 kilo alırız o da normal bence..

Ya benim boyum çok kısa, bi de merdiven falan çıkınca nefesim kesiliyo gibi olmaya başladı sanırım kilo yüzünden...Gerçi hızlı çıkmamın da etkisi var sanırım ama, hızlı hızlı konuşurken de sanki nefesim tıkanıyor..

benim oğlumun ismi ömer olucak ama hiç ismiyle bahsetmiyorum oğlum diyorum
sanki oğlum deyince daha çok benimmiş gibi geliyo

progesteron iğne birde ben bir hormon bantı kullanmıştım ilk 3 ay
aa birde kan sulandırıcı iğnem vardı ama onun şişkinlik etkisi yoktu hatırladığım kadarıyla

ben 4 ay falan progestoron aldım hamilelik oluşmadan başladım. Birde her hafata primalut diye bir iğne oldum, o iğneyi olduktan sonra 3 gün yatıyordum feci birşeydi.. Bende pek şişkinlik yapmadı onlar ama doktor bana da demişti, ödem yapabilir diye. şimdi kan sulandırıcı iğne falan oluyorum bende... sende mi oldun.. şimdi de devam ediyor musun

bende aynı dertten müzdaribim. ikide bir ohh çekiyorum derin nefes:) bende de boy yok direk kısa oldum bacaklar mudurnu piliç gibi:)))) kısacık

bir yere gidip gelirken özgür oluyorum ama kira bağkur vs hep başımda yeni de açtım ofisi gerçi 5 ay oldu söz veren bütün mükellefker gelmedi o yüzden her ay sıkıntı çekiyorum bi arkadaşıma yardıma gidiyorum bieraz kiraya takviye oluyor işte patronluk bu kadar... dr u aradaım hala dönmediler gel deseler de geç oldu saat giderim gerçi ama yine bilmiyorum ki bence sen çalışmadan yapamazsın şimdi böyle diyorsun doğum yapınca hemen çalışmaya başlamak isteyen o kadar arkadaşım var ki eve çalışan kadının alışması zor

benim oğlumun ismi ömer olucak ama hiç ismiyle bahsetmiyorum oğlum diyorum
sanki oğlum deyince daha çok benimmiş gibi geliyo

Ben de hep öykü kızım,nazlı kızım,tembel kızım diyorum...
Kızımı ekliyorum ama, ismini de söylüyorum mutlaka..Artık herkes de alıştı, bebek iyimi demiyorlar, öykü nasıl diyorlar...

bende aynı dertten müzdaribim. ikide bir ohh çekiyorum derin nefes:) bende de boy yok direk kısa oldum bacaklar mudurnu piliç gibi:)))) kısacık

valla ben zaten kilolu olduğum için alıştım herhalde kiloyla yaşamaya, çok zorlamıyor beni.. Boyum 1.67 falan, kaldırıyor herhalde diyorum. kemiklerim falanda iri çünkü

Boy olmadığından tıkanıyoruz herhalde..
Ya bi de ben alışamadım yavaş yürümeye falan, eşimle 5.kata çıkıyoruz ben ondan önce koşturuyom,sanki bebeyi o taşıyor...

benim bütün iğneler 12.haftada bitti şimdi sadece coraspin ve vitaminlerimi kullanıyorum

kendi işi olmasının dezavantajlarını biz eşimde yaşadık. en son kapattı şirkette çalışıyor şükür. ama o günler zordu gerçekten. allah yardım etsin. ben kendimi bildim bileli çalıştım bi kızım doğumunda 1 yıl çalışmadım sonra tekrar başladım. eşimd diyor sıkılırsın ama herhalde yoruldum artık. burası beni sıkıyor insanlarını sevmiyorum. hayırlısı herşeyin bakalım..

valla ben zaten kilolu olduğum için alıştım herhalde kiloyla yaşamaya, çok zorlamıyor beni.. Boyum 1.67 falan, kaldırıyor herhalde diyorum. kemiklerim falanda iri çünkü
ben tıfıl bişey oluyorum 58 kiloya düşmüştüm bide ne güzel bakalım yine vermeye çalışcaz..

Boy olmadığından tıkanıyoruz herhalde..
Ya bi de ben alışamadım yavaş yürümeye falan, eşimle 5.kata çıkıyoruz ben ondan önce koşturuyom,sanki bebeyi o taşıyor...

yok benim ev 5.katta 3.katta bi dinleniyorum bizim kata gelince yuvarlancam nerdeyse:)))))
allah kurtarsın bir avazda hepimizi:84:.

Ben de 2 adım merdiven çıkiyim nefes nefese kalıyorummm.. Ev toplarken falan da öyle oluyorum.. Aslında çok erken diil mi bunun içinn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…