2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İyi bari, ben sırf bana oluyo diye üzülüyordum demek herkeste olan bişey normal....9 aylık halimi düşünemiyorum...

ilk başlarda çok halsiz yorgun hissettiğim için zaten yavaş hareket ediyodum hiç nefes sorunu olmamıştı şimdi kendimizi iyi hissettiğimiz gğnler başladı ya bazen hızlı yürüyorum eskisi gibi
davranmaya çalışıyorum hemen nefesim gidiyo geçen gün doktor uyarmıştı bu haftalarda
kendini iyi hisserdersin dikkat et ani hareketler hızlı hareketler yapma yorma kendini demişti

ya bızde sureklı erkektır dıe memo dıe sevıoduık ya:)
oykuyu begendı ama ben onu senınle ozlestırdım cnmmm

Aynen, sürekli bulanıp kusarken zaten halim yoktu, istesem de hızlı değildim..
Ama şimdi öyle olmuyor,eşim de dalga geçiyor...Burda da hiç kimse demiyordu ben tıkanıyorum diye, tek ben oluyorum zannediyordum...Aslında iyi işte, ytıp dinlencez de, öyle olmuyor işte, kendimi kötü hissediyorum ben...

ay bu topikte de bu moda bi normal kontrol var bi anormal kontrol:)) bir yaşıma daha girdim.. Nezaman gidicen bu hafta

cumartesi canım benım 2. düzey usgm var bu hafta ..
ayrıntılı ultrasyona giricem sonra sonucu doktoruma göstercem

ya bızde sureklı erkektır dıe memo dıe sevıoduık ya:)
oykuyu begendı ama ben onu senınle ozlestırdım cnmmm

Olsun canım, eşin beğendiyse,senin de içine sindiyse neden olmasın...
Kızımın adaşı da olur topikte ne güzel...
Kız erkek sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah...
Demin doktorumu aradım,arkadaşıma bebe döndü demişler dedim, erkekti kız olmuş dedim..Çileğinki öyle olmuş ya, merak etme seninki dönmez, ben emin olmadan söylemedim sana diyor...
Tırstım valla, çocuğu kızım diye seviyom hep....

ben 9 ay devam kan sulandırıcıya bakalım, bazen emzirme döneminde de devam etmek gerekiyormuş devam ediyoruz yani.. iyi sen kurtulmuşsun..

bebişinde sende iyi olun bunlar gelip geçiyo canım herşey unutuluyo
gerçi göbüşünde yer kalmamıştır artık benim iğne yaptığım yerler morarıyodu

ben akşamları hep uzanır vaziyetteyim sıkıcı olsa da dikkatli olmak lazım

Valla bana da erken geliyordu, çok üzülüyordum kilo alınca oldu, ne yapacam diye ama baksana herkeste oluyormuş...

yok ya bence daha ağırlaşmadık, bana doktor geçen hafta dediki şimdi vücut daha adapte olmadığı için sıkıntıların var ama 1-2 haftaya kadar, bebeğin acısına da sıkıntısınada alışçaksın hissetmiyseksin dedi. bence 20. haftayla 30 arası falan çokta zor geçmez ya..

İnşallah ama benim tıkanmam bence kilodan ya...
Acıya alıştım zaten, kasıklarımda sürekli sancı var..Ama bu tıkanma olayı yeni yeni oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…