Ben de 2 adım merdiven çıkiyim nefes nefese kalıyorummm.. Ev toplarken falan da öyle oluyorum.. Aslında çok erken diil mi bunun içinn?
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz kendinize iyi bakın
İyi bari, ben sırf bana oluyo diye üzülüyordum demek herkeste olan bişey normal....9 aylık halimi düşünemiyorum...
Tamam fıstık, sen bana bakma...
Ya ben ismi çok benimsedim de o yüzden, sen de bi isimde karar kılsan sürekli onu söylersin bak görürsün, benim etrafımda çocuklarına bebiş, kızım, oğlum diye hitap ediyorlar genelde..Ben ismi ile hitap edicem diyorum da, o yüzden şimdiden alıştırma yapıyorum öykü kızım diye...
ama isimler güzel değil mi sanki,eşin ne diyo sen öyle deyince,beğenmiyor mu ?
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz kendinize iyi bakın
benim bütün iğneler 12.haftada bitti şimdi sadece coraspin ve vitaminlerimi kullanıyorum
Valla bana da erken geliyordu, çok üzülüyordum kilo alınca oldu, ne yapacam diye ama baksana herkeste oluyormuş...
artık ağırlaşmaya başladık işte(
ilk başlarda çok halsiz yorgun hissettiğim için zaten yavaş hareket ediyodum hiç nefes sorunu olmamıştı şimdi kendimizi iyi hissettiğimiz gğnler başladı ya bazen hızlı yürüyorum eskisi gibi
davranmaya çalışıyorum hemen nefesim gidiyo geçen gün doktor uyarmıştı bu haftalarda
kendini iyi hisserdersin dikkat et ani hareketler hızlı hareketler yapma yorma kendini demişti
ay bu topikte de bu moda bi normal kontrol var bi anormal kontrol:)) bir yaşıma daha girdim.. Nezaman gidicen bu hafta
ya bızde sureklı erkektır dıe memo dıe sevıoduık ya:)
oykuyu begendı ama ben onu senınle ozlestırdım cnmmm
ben 9 ay devam kan sulandırıcıya bakalım, bazen emzirme döneminde de devam etmek gerekiyormuş devam ediyoruz yani.. iyi sen kurtulmuşsun..
canım arada ismini altta görüyorum merhaba... Oğluşuna sevindim gözünaydın.. Kaç haftalıksın acaba
Ay gerçekten başladık galiba büyümeye :))
Bu arada nasıılll yeni avatarımmm :)
Aynen, sürekli bulanıp kusarken zaten halim yoktu, istesem de hızlı değildim..
Ama şimdi öyle olmuyor,eşim de dalga geçiyor...Burda da hiç kimse demiyordu ben tıkanıyorum diye, tek ben oluyorum zannediyordum...Aslında iyi işte, ytıp dinlencez de, öyle olmuyor işte, kendimi kötü hissediyorum ben...
Valla bana da erken geliyordu, çok üzülüyordum kilo alınca oldu, ne yapacam diye ama baksana herkeste oluyormuş...
yok ya bence daha ağırlaşmadık, bana doktor geçen hafta dediki şimdi vücut daha adapte olmadığı için sıkıntıların var ama 1-2 haftaya kadar, bebeğin acısına da sıkıntısınada alışçaksın hissetmiyseksin dedi. bence 20. haftayla 30 arası falan çokta zor geçmez ya..
bebişinde sende iyi olun bunlar gelip geçiyo canım herşey unutuluyo
gerçi göbüşünde yer kalmamıştır artık benim iğne yaptığım yerler morarıyodu
morarmalar azaldı artık bende daha profesyonelleştim herhalde morartmadan yapabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?