ayy süper ya ne gzüel ..Ay gerçekten başladık galiba büyümeye :))
Bu arada nasıılll yeni avatarımmm :)
cumartesi canım benım 2. düzey usgm var bu hafta ..
ayrıntılı ultrasyona giricem sonra sonucu doktoruma göstercem
Allah yardım etsin, ben kendime iğne yaptığımı düşünemiyorum yaa...
Yapamazdım herhlde..
ayy süper ya ne gzüel ..
hadi hayırlısı bakalım sende çok yiyormusun ya ben fena kilo aldım
İnşallah ama benim tıkanmam bence kilodan ya...
Acıya alıştım zaten, kasıklarımda sürekli sancı var..Ama bu tıkanma olayı yeni yeni oluyor...
Allah yardım etsin, ben kendime iğne yaptığımı düşünemiyorum yaa...
Yapamazdım herhlde..
ayy süper ya ne gzüel ..
hadi hayırlısı bakalım sende çok yiyormusun ya ben fena kilo aldım
kızlarrr ıyıaksamlarr kendınıze dıkkat edınn
inş.. Aman artık sağlıklı olsunda kızlarım beni geçtim. Mankenmi olcam..boşver ege ya verirsin kızım, ilkinde vermişsin ya işte. Zaten şimdi iki çocukla daha kolay verirsin. Iki çocuk iş güç.. 6 aya kalmaz eski formuna kavuşursun bence..
evdeyken ben pek yemiyorum ama dısarda olunca 3 kişilik yemek yiyorum doymuyorum
patlayana kadar
evdeyken ben pek yemiyorum ama dısarda olunca 3 kişilik yemek yiyorum doymuyorum
patlayana kadar
ben evdeyim ya bence çok büyük avantaj, çalışanlar için çok zor.. çünkü uzun süreler aç kalıyorlar ve çok acıkıyorlar. Ben sütümü, kayısımı falan hep araöğün gibi atıştırıyorum onun içinde çok acıkmıyorum. Ilkinde çalışıyordum ve çok kilo almıştım. çünkü çok acıkıyordum, hele akşam yemeğinde tavan yapıyordu açlık.
Olsun canım, eşin beğendiyse,senin de içine sindiyse neden olmasın...
Kızımın adaşı da olur topikte ne güzel...
Kız erkek sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah...
Demin doktorumu aradım,arkadaşıma bebe döndü demişler dedim, erkekti kız olmuş dedim..Çileğinki öyle olmuş ya, merak etme seninki dönmez, ben emin olmadan söylemedim sana diyor...
Tırstım valla, çocuğu kızım diye seviyom hep....
Çok güzel, çookk güzel...
Ay alemsin Kuzu, senin doktor senden korkar hayatta emin olmadığı şeyi söylemez bence :)
Böyle sağlıklı, güzel, akıllı , tatlı bebişlerimiz olsun inşallahhh :) Ben kıza alışmaya başladım bu arada :) Feci tatlı geldi bu fikir bana..
evet haklısın 8,30 dan bu yana 12 de yemek yedim bidaha akşama kadar bekle.
Arada bişeyler yesem bile sürekli yiyesim geliyor zaman fazla..
Iyi tespit
kızlarrr ıyıaksamlarr kendınıze dıkkat edınn
herkese iyi akşamlar
Kızlar ben kaçtım öpüyorum kocamannnn.. Bugün pek yazamadım yoğunluktan belki eve girince tekrar girerim rahat rahat :)
doğru valaha bacım :))))) evde olunca serbest ya o yüzden yiyemiyorsun..tabi güzelim bende az yemiyorum ama acıkmaya fırsatım kalmıyor. Abur cuburda yiyorum ama hep kısa aralıklarla yediğim için çok acıkmıyorum. Bide sizde var mıdır bilmem, kıtlık psikolojisi herhalde. Ben birinin evine gidince de çok acıkırım, orda benim eilmde değil ya yemek saati falan ben sürekli kendimi aç hissederim. Işyeri öyle .. Iş bitmeden yiyemezsin... Zaten ben bakada çalıştım hep, masada bişiler yemek falan yasaktı ... çok sıkıcıydı.. şimdi herşey elimin altında ya canım çekmiyor bile..
allah iyiliğini versin kızı resmen erkeklerden soğutuyor:)))))bilir mi,sevdiğin adam kıymetini,
bilir mi, bu annesini bırakıp sana gelen değil mi,
benim gibi koklar mı derinden seni...
Elin oğlu için hiç solmaya değer mi.........
Kızıma bu şarkıyı söylüyorum hergün...
Tan ın şarkısı ama ben kızıma uyarladım...şimdiden telkin veriyorum....
doğru valaha bacım :))))) evde olunca serbest ya o yüzden yiyemiyorsun..
allah iyiliğini versin kızı resmen erkeklerden soğutuyor:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?