2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzu kocanımı bekliyorsun yine. Sen hergün dışardamı yiyorsun anacım. Evde sulu yemek yesene kız kabız olcan dışarda yemekten..

Bugün topikte az yazışılıyor ya, bi sakinlik var..Bazen yetişilmiyor, bazen de böyle durgun oluyor burası..Gerçi akşam vakti, çıkanlar oldu, onun da etkisi var herhalde..

hadi ya hamburger döner tarzımı beslenyon..
öyküye maşallah ozaman kız kendi kendini besliyor..
Sebze felan yesene vitamin aaaaa

Yok,tam öyle değil de, vejeteryan pizza, dışarda yapılmış ev yemeği bazen, peynirli pide tarzı şeyler..
Canınız çekmesin.........
Zaten bunları yarısını yiyorum porsiyonun, yarısını eşim yiyor, ve kendi hakkını yiyor...
Ben de onun ve benim tatlılarımızla karnımı doyuruyorum....
Evde zaten hala yapamıyorum da, yiyemiyorum da...

oo kötü yaa..
Kaynanaya git arada görümcene git bari 2 günü geçsin böylelikle:)
evde yaparsın inşallah hala tiksiniyorsun desene. Iyi eşin kızmıyor adamcağız napsın:))

şekerler sabahtan beri gelmeye çalışıyorum daha yeni girebildim, siteyi açmadı yine illet oldum.. seldanın da belki işyerinde böyle sorun olmuştur girmesi. bugün aklıma geldi :)

kızlar asya yada derin nasıl isimler sızce?
asya güzel bence. ben yeni isimlere alışamadım hala :)

aslında yenebilecek bi iş yeriyse,eve göre ben işyerinde daha iyiyim :))) sabah sütümü yumurtamı peynirimi yiyorum. burada öğlenden önce 1 porsiyon meyve, öğlen zaten yemek var, sonra öğleden sonra 3-4 gibi badem ceviz fındık kuru üzüm, sonra 5te yine meyve yiyorum. akşam hem az yemiş oluyorum hem de midem bi seferde dolmamış oluyor. sonra yatarken yine süt içiyorum bazen içmiyorum..

oo kötü yaa..
Kaynanaya git arada görümcene git bari 2 günü geçsin böylelikle:)
evde yaparsın inşallah hala tiksiniyorsun desene. Iyi eşin kızmıyor adamcağız napsın:))

Yok eşim Allahtan çok anlayışlı...Yemek o yapmayı bilir, yapıyor ama ben yiyemiyorum...Ve kusunca dayanamıyor,üzülüyor..
Eskiden böyle değildim, her türlü sebzeyi yerdim ayırmazdım, karbonhidrat fazla yemezdim..Kolanın tadını bile bilmezdim..Sağlıklı beslenirdim gerçekten de...Zaten et yemiyorum, o yüzden sebzeleri falan ayırt etmem hiç...
Ama hamile olduğumdan beri yiyemiyorum, elimde değil..Bazen zorluyorum ama kusuyorum sonra hemen...Eşim yazık aç kalma ye de, ne yersen ye diyor...

Ne güzel valla,sen sağlıklı besleniyorsun...

ooooh süper arkadaşım valla, çok iyi besliyon sen bebişi, afiyet şeker olsun. ben bankacıydım canım zaten masada yemek yemek falan yasaktı ve işten zaten tuvalete bile gidemiyorduk, yemek memek hak getire.. bazen öğlen yemeğini bile 4 te yediğimiz oluyordu, malum Garanti de öğle tatili yoktu da... ama tabi rahat bir işyeriyse olabilir. hem daha planlı olur.

canım yaa napsın adam iyi maşallah :)))))

süper valla bizim burda o kadar şeyi taşı getir yemek iste başına üşüşürler..:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…