Valla ne bu böyle en aktif topik bizimki herhalde ya.. bu kadar çenede olmaz ki kardeşim..
Çok konuşuyonuz bacım....
Şöyle ben gibi sessiz sakin olamadınız bi türlü...
Şimdi gözümde birşey canlandı kızlar ya, doğumlarımız aklıma geldi, şimdi kuzu doğumda, haber alan var mı falan dediğimiz günler gelcek mi yaaa... Her doğuma giren için dualar edilcek mi burda, ya ben o günleri hemen yaşamak istiyorum arkadaşlar..
Ne güzel valla,sen sağlıklı besleniyorsun...
ooooh süper arkadaşım valla, çok iyi besliyon sen bebişi, afiyet şeker olsun. ben bankacıydım canım zaten masada yemek yemek falan yasaktı ve işten zaten tuvalete bile gidemiyorduk, yemek memek hak getire.. bazen öğlen yemeğini bile 4 te yediğimiz oluyordu, malum Garanti de öğle tatili yoktu da... ama tabi rahat bir işyeriyse olabilir. hem daha planlı olur.
Valla senin gibi olamadık yani kuzu.. biraz daha ağırbaşlı olsak iyi olur dimi.
Merak etme kız, ben egeyi ararım, bağır çağır canlı canlı doğururum....
Ya şaka gibi ama bi yandan bende doğumlarımızı çok merak ediyorum....
sağolun kızlar, bence bu sayede çok kilo almadım ben. ilk 3 ayı 1 kiloyla bitirdim. sonra 2 haftada 1 kilo aldım. şuanda toplam 2 kilo almış durumdayım..tabi bunda bulantılarımın aşırı olmamasının da payı büyük.
yine de sakin ama yaa...eskiden 1 evrak 1 mesaj olurdu, şimdi 3 evrak 1 mesaj oluyor çalışma sistemim....
:))) kuzu ve sessizlik hhahahaçok konuşuyonuz bacım....
şöyle ben gibi sessiz sakin olamadınız bi türlü...
şimdi gözümde birşey canlandı kızlar ya, doğumlarımız aklıma geldi, şimdi kuzu doğumda, haber alan var mı falan dediğimiz günler gelcek mi yaaa... Her doğuma giren için dualar edilcek mi burda, ya ben o günleri hemen yaşamak istiyorum arkadaşlar..
O günler çok heyecanlı olcak düşünsenize nerdeyse her gün bir doğum olcak buralarda, hep güzel haberler alırız inşallah...Allah o günleri de hayırlısıyla göstersin hepimize.. Ay çok heyecan yaptım şimdi.
:))) kuzu ve sessizlik hhahaha
ay birden dikendiken olma olayını yaşadım hee.
Tarihler verilecek dualar edilecek haber geldimi gelmedimi beklemeler. Inşallah hayırlı sağlıklı haberlerle bunuda atlatıcaz..
Selda deme ya içim bi hoş oluyor nerdesin be seldaaa. Bi ses bi ışık derler ya:)))))
Aminnn,aminnn...
Ben o günleri hiç düşünmek istemiyorum aslında, beni uyutsunlar, uyanayım öyküm elimde olsun istiyorum...Allah hepimizi bi avazda kurtarsın inşallah.
napiosunuz bnm cnm sıkkın eşimle bozuğuz.. kız uyuyor bnde işlerimi bitirip size bakiim dedim fazla kalamicam uyanır nerdeyse
napiosunuz bnm cnm sıkkın eşimle bozuğuz.. kız uyuyor bnde işlerimi bitirip size bakiim dedim fazla kalamicam uyanır nerdeyse
ay allah korusun deli kızı inşallah gelir yarın..sorma ya, 2 hafta izinliyse bile bugün gelir diyordum ben de...gelmedi...
Hilmi ve fatma da gelmedi...o da seldanın izinden gitmese bari,yarın girse, merak ediyoruz...
napiosunuz bnm cnm sıkkın eşimle bozuğuz.. Kız uyuyor bnde işlerimi bitirip size bakiim dedim fazla kalamicam uyanır nerdeyse
yani bende korkuyorum da, burdaki muhabbetleri falan düşününce çok hoşuma gitti.. hayırlısıyla alırız bebeişleri kucağımıza inşallah, ben ameliyat olayından çok korkarım zaten, doktor dese normal yap, hemen yaparım valla
ay allah korusun deli kızı inşallah gelir yarın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?