Biz çıkıyoruz kızlar...
Hepinize iyi akşamlar...
Biz çıkıyoruz kızlar...
Hepinize iyi akşamlar...
Iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrr
yarın görüşmek üzere. Mutlu kalınnnnnnnnnnnnnnn
ay allah korusun deli kızı inşallah gelir yarın..
Hasret hayırdır cnm önemli değildir inşallah. Bizde hormonlar tavan yaptı normaldir.. Alttan al..
niye bozuldunuz ya, düzelirsiniz inşallah..biz hamişiz,desene beni alttan al diye....
Hiç sıkma canını, sen ne sıkıyon, bırak herifin üzülsün...
bnle alaksı olmayan bişey kızlar bdün gece annemle tartıştığımı yazmıştım bugün gelmedi annemhayırdır... çok önemli bişi değildir inşallah canım
bnle alaksı olmayan bişey kızlar bdün gece annemle tartıştığımı yazmıştım bugün gelmedi annem
eşiminde estetik cerrahta randewusu wardı burnu kırık baya hemde nefes alamkta problem yaşıyormuş..
Ayrıca kamyonunda trafikle alakalı sorunları sebebiyle trafik şubeye gitmesi gerekiyodu
annem gelmeyince gidemedi tabi dükkanı bırakıp.. Bnde annemle tartıştık dedim..
We bana başladı anam gelir surat asarsın ababm gelir surat asarsın, kendi anana kawga edersin,
bu dükkan elimizden gitsin ben o zman görürüm seni v.s. Tabi böyle sakin değil dükkanda bağırıyor ben ewde duyuyorum, hakaret falanda ediyor...
Telde arayan arkadaşına durumu bu ŞERFSİZİin yüzünden diyerek anlatıyor..
We telde gizli gizli konuşmasını dinledim merdiwenlerden ailesine para gönderdi bugün hemde benden gizli.. Sonra beni merdiwende görünce konuşmasına yüksek sesle dewam etti..
Bana para yok die ağlayıp ewi taşımıyor ama onlaara gelince para gönderiyor..
We bunların ikiside emekliler 800-900tl maaşları war ikisininde köyde geçinemiolar...eşimin görüşmediği, dolandırıcı bir abisi war ona yolluyolar paraları, karısı terkedip gitmesin iyi olsunlar diye
kusura bakmayın şişirdim sizi((
cok gerginim çok ağlamaktan gözlerim şişti bu saate kadar
çekip gitmek istiyorum ama o da olmuyor ki(
insanın kendini çaresiz hissetmesi çok kötü bişey
ewet cnm demekki öyle olmam gerekiormuş.. artık onla ne konuşur ne yüzüne bakarım..Hasret inan çok üzüldüm,
ağlama canım ne olur gözlerine yazık,
niye çaresiz olasınki bir tanem, anne kız tartışıda ama başına bişey gelse hemen annen koşar herkesden önce, ama demekki eşine bundan sonra ailen hakkında açık yürekli olmaman gerekiyor,
kendisi gizli kapaklı beceriyormuş baksana para gönderme işini,
bazen şu erkekleri cidden anlayamıyorum.
ewet cnm demekki öyle olmam gerekiormuş.. artık onla ne konuşur ne yüzüne bakarım..
ağlamıyorum geçti daha zaten kızımla oynuyoruz şuan baçedeki kediyi ewe aldık koşuyo bizimki peşinden
inşallah bunu sağlıkla alırsın kucağına... diğeri ne kadardı kaybettiğinde?
bnle alaksı olmayan bişey kızlar bdün gece annemle tartıştığımı yazmıştım bugün gelmedi annem
eşiminde estetik cerrahta randewusu wardı burnu kırık baya hemde nefes alamkta problem yaşıyormuş..
Ayrıca kamyonunda trafikle alakalı sorunları sebebiyle trafik şubeye gitmesi gerekiyodu
annem gelmeyince gidemedi tabi dükkanı bırakıp.. Bnde annemle tartıştık dedim..
We bana başladı anam gelir surat asarsın ababm gelir surat asarsın, kendi anana kawga edersin,
bu dükkan elimizden gitsin ben o zman görürüm seni v.s. Tabi böyle sakin değil dükkanda bağırıyor ben ewde duyuyorum, hakaret falanda ediyor...
Telde arayan arkadaşına durumu bu ŞERFSİZİin yüzünden diyerek anlatıyor..
We telde gizli gizli konuşmasını dinledim merdiwenlerden ailesine para gönderdi bugün hemde benden gizli.. Sonra beni merdiwende görünce konuşmasına yüksek sesle dewam etti..
Bana para yok die ağlayıp ewi taşımıyor ama onlaara gelince para gönderiyor..
We bunların ikiside emekliler 800-900tl maaşları war ikisininde köyde geçinemiolar...eşimin görüşmediği, dolandırıcı bir abisi war ona yolluyolar paraları, karısı terkedip gitmesin iyi olsunlar diye
kusura bakmayın şişirdim sizi((
cok gerginim çok ağlamaktan gözlerim şişti bu saate kadar
çekip gitmek istiyorum ama o da olmuyor ki(
insanın kendini çaresiz hissetmesi çok kötü bişey
fatma girmemiş bugün. niye ki??
haydaa bak şimdi de o mu çıktı .. Evet yok. Belki pazartesi yoğundur ondan girmemiştir.. Inşallah
selda yok 3.haftası.. Hayır olsun.
fatmanın bgnmuydu esnın ıs durumu bellı olacaktı amaa...
amiin inşallah alırım bu sefer sağlıklı bir şekilde.ben kızımı39 haftalık kaybettim plesantadan ayrılma sebebiyle malesef birden oldu işte Allah inş bu sefer aynı acıyı ve daha beterinden korur bizi..
selam kızlarrr işler yogun ilçelere gitmem egrekiyo bu hafta zor girerim merak etmeyin beni :):):) çeneniz çok düşmüş sayfaların yarısını okuyamadım :):):)
iyi oldu haber verdiğin. merak ettik seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?