2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bi kaç alıntı yhaptım ama kzım uyandı we silindi herşey..
çilekin bebek erkekten kıza dönmüş çokk şaşırdımmm Hayırlısı olsun zaten kız istiyormuş ohh gönlüne göre oldu:))))

ay allah korusun deli kızı inşallah gelir yarın..

Hasret hayırdır cnm önemli değildir inşallah. Bizde hormonlar tavan yaptı normaldir.. Alttan al..

niye bozuldunuz ya, düzelirsiniz inşallah..biz hamişiz,desene beni alttan al diye....
Hiç sıkma canını, sen ne sıkıyon, bırak herifin üzülsün...

hayırdır... çok önemli bişi değildir inşallah canım
bnle alaksı olmayan bişey kızlar bdün gece annemle tartıştığımı yazmıştım bugün gelmedi annem
eşiminde estetik cerrahta randewusu wardı burnu kırık baya hemde nefes alamkta problem yaşıyormuş..
Ayrıca kamyonunda trafikle alakalı sorunları sebebiyle trafik şubeye gitmesi gerekiyodu
annem gelmeyince gidemedi tabi dükkanı bırakıp.. Bnde annemle tartıştık dedim..
We bana başladı anam gelir surat asarsın ababm gelir surat asarsın, kendi anana kawga edersin,
bu dükkan elimizden gitsin ben o zman görürüm seni v.s. Tabi böyle sakin değil dükkanda bağırıyor ben ewde duyuyorum, hakaret falanda ediyor...
Telde arayan arkadaşına durumu bu ŞERFSİZİin yüzünden diyerek anlatıyor..
We telde gizli gizli konuşmasını dinledim merdiwenlerden ailesine para gönderdi bugün hemde benden gizli.. Sonra beni merdiwende görünce konuşmasına yüksek sesle dewam etti..
Bana para yok die ağlayıp ewi taşımıyor ama onlaara gelince para gönderiyor..
We bunların ikiside emekliler 800-900tl maaşları war ikisininde köyde geçinemiolar...eşimin görüşmediği, dolandırıcı bir abisi war ona yolluyolar paraları, karısı terkedip gitmesin iyi olsunlar diye
kusura bakmayın şişirdim sizi((
cok gerginim çok ağlamaktan gözlerim şişti bu saate kadar
çekip gitmek istiyorum ama o da olmuyor ki(
insanın kendini çaresiz hissetmesi çok kötü bişey

Son düzenleme:
bnde öyle umuyorum ama bakalım.. Babası gelecekya kaşıntısı başladı.. Bunları kapıdan kowsan bacadan giriyolar bu denli yüzüszler..

Hasret inan çok üzüldüm,
ağlama canım ne olur gözlerine yazık,
niye çaresiz olasınki bir tanem, anne kız tartışıda ama başına bişey gelse hemen annen koşar herkesden önce, ama demekki eşine bundan sonra ailen hakkında açık yürekli olmaman gerekiyor,
kendisi gizli kapaklı beceriyormuş baksana para gönderme işini,
bazen şu erkekleri cidden anlayamıyorum.

ewet cnm demekki öyle olmam gerekiormuş.. artık onla ne konuşur ne yüzüne bakarım..
ağlamıyorum geçti daha zaten kızımla oynuyoruz şuan baçedeki kediyi ewe aldık koşuyo bizimki peşinden

ewet cnm demekki öyle olmam gerekiormuş.. artık onla ne konuşur ne yüzüne bakarım..
ağlamıyorum geçti daha zaten kızımla oynuyoruz şuan baçedeki kediyi ewe aldık koşuyo bizimki peşinden

İyi olmana sevindim, boşver evde huzursuzluk zor olur, haklısın davanda ama ne bileyim işte, daha agresifleşmesin eşin uzatma istersen, kedileri bizde çok severiz ama ev maalesefki 8.kat, bir gün bahçeli bir evim olursa bir çok kedi beslemeyi düşünüyorum.

inşallah bunu sağlıkla alırsın kucağına... diğeri ne kadardı kaybettiğinde?

amiin inşallah alırım bu sefer sağlıklı bir şekilde.ben kızımı39 haftalık kaybettim plesantadan ayrılma sebebiyle malesef birden oldu işte Allah inş bu sefer aynı acıyı ve daha beterinden korur bizi..

hasret sıkma canını gelır gecer sunu bılır soyleım hıcbır zaman kendı aılendekı olumsuz durumları esıne soylememesı lazım ınsanın gun gelıyor "zaten senınkıler hep oyleydı, hep boyle yapıyordu vb " dıye yorum yapıyorlar o daha acı oluyor..

fatma girmemiş bugün. niye ki??

haydaa bak şimdi de o mu çıktı .. Evet yok. Belki pazartesi yoğundur ondan girmemiştir.. Inşallah
selda yok 3.haftası.. Hayır olsun.

fatmanın bgnmuydu esnın ıs durumu bellı olacaktı amaa...

selam kızlarrr işler yogun ilçelere gitmem egrekiyo bu hafta zor girerim merak etmeyin beni :):):) çeneniz çok düşmüş sayfaların yarısını okuyamadım :):):)

üff ya çok acı gerçekten. Allah kimseye yaşatmasın böyle bir şey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…