MEsajı gönderdim ulaştı mı tatlım? Bu arada ben saf ücreti sormayı unuttummm :) taktım ya hangi hafta gideceğime çalışmadı kafam :) sen öğrenirsen bana da haber verseneee
Aradım canım 350 tl imiş. gayet iyi aslında Atıl bey'inki 500 tl.
Aradım canım 350 tl imiş. gayet iyi aslında Atıl bey'inki 500 tl.
E evet bi nebze daha iyi :) randevu aldın mı sen?
Burda profesörlerin muayenesi 150 tl...
Devlet ve tıp hastanelerinde bakıyorlar..Bize o bile çok pahalı geliyor...İstanbulda yaşayamazmışız herhalde...
Burda profesörlerin muayenesi 150 tl...
Devlet ve tıp hastanelerinde bakıyorlar..Bize o bile çok pahalı geliyor...İstanbulda yaşayamazmışız herhalde...
ya sorma İstanbul gerçekten kabusyetiştiremiyorsun bir türlü.. en basiti ev fiyatları çocukların servis paralarını falan duyunca dudağım uçukluyor benim. İkinciye nasıl cesaret edicem bilmiyorum
Ya ben henüz randevu almadım eşim dediki hastanenin doktoruna gidelim bende karar veremedim şimdi Kadıköy Şifa yı da aradım orayada sordum, ordada çok tatlı bir bayan var Prof. ona mı yaptırsam karar veremedim. Bizim banka karşılıyor galiba bu ücreti zaten... fiyat uygun çünkü..
ya sorma İstanbul gerçekten kabusyetiştiremiyorsun bir türlü.. en basiti ev fiyatları çocukların servis paralarını falan duyunca dudağım uçukluyor benim. İkinciye nasıl cesaret edicem bilmiyorum
Evet ben çocuğun servisine ayda 300 Tl ödüyorum 200 TL de yemek parası veriyorum. düşün artık. okul ücreti yok dajha bunun içinde...
içinden hangisi geçiyorsa ona yaptır. Ya da istersen randevu al, 1-2 gün düşünüp iptal edersin için rahat olsun
Evet ben çocuğun servisine ayda 300 Tl ödüyorum 200 TL de yemek parası veriyorum. düşün artık. okul ücreti yok dajha bunun içinde...
Kuzum zaten kaç para maaş alıyonuz ki..3-4 milyar anca yetecek herhalde harcamalara...
Ay bende karar veremedim şimdi. Aslında dediğin doğru randevu alsammı acaba? eşim de sevmiyor böyle çok popüler doktorları, burunlarından kıl aldırmıyorlar diyor. birde gebelik sorunlu değilse pek umursamıyorlar . daha önce bizde prof.a gittik o da çok ünlü 3 dk. konuştu okadar. 215 tl para verdik.
eh işte o kadar işte o da yetmiyor bize valla kredi de ödüyoruz bir taraftan... okul taksidi de 900 tl.. yani feci.. bizim burda devlet okulları da inanılmaz kalabalık. veremedik devlete..
Benimki de karşı çıktı, ne gerek var dedi.. Ben aklımda kalacağına gitmek istedim ama.. bajakım bu 1-2 gün iyice araştırırım. Aslında bu tip şeylerde pimpirikli olmamak lazım, rahat olmak lazım. İnsan ne kadar rahat olursa o kadar güzel yürüyor işleri de ben yapamıyorum işte :)
Benimki de karşı çıktı, ne gerek var dedi.. Ben aklımda kalacağına gitmek istedim ama.. bajakım bu 1-2 gün iyice araştırırım. Aslında bu tip şeylerde pimpirikli olmamak lazım, rahat olmak lazım. İnsan ne kadar rahat olursa o kadar güzel yürüyor işleri de ben yapamıyorum işte :)
Ben neredeyse asgari ücret alıyorum....
Bi an için kendimi istanbulda düşündüm de, sokaktan toplarlardı herhalde...
Allah bereket versin, yetiyo da artıyo bile bana burda...Çok anlatma, kızımla şoka girip çıkamayacağız...
Oralar yaşancak yerler canım, gerçi ben İstanbul dan başka biryerde yaşayamam ama, hele Antalya nın sıcağı beni öldürür herhalde. ama diğer şehirler daha uygun. Ama işte burdada iş var. oralarda iş sıkıntısı var. Benim eşim zaten genel müdürlükte o da İstanbul da, bizi bir yere yollamazlar yani, şube müdürü falan olarak şubeye vermezlerse tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?