2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

E evet bi nebze daha iyi :) randevu aldın mı sen?

Ya ben henüz randevu almadım eşim dediki hastanenin doktoruna gidelim bende karar veremedim şimdi Kadıköy Şifa yı da aradım orayada sordum, ordada çok tatlı bir bayan var Prof. ona mı yaptırsam karar veremedim. Bizim banka karşılıyor galiba bu ücreti zaten... fiyat uygun çünkü..

Burda profesörlerin muayenesi 150 tl...
Devlet ve tıp hastanelerinde bakıyorlar..Bize o bile çok pahalı geliyor...İstanbulda yaşayamazmışız herhalde...

ya sorma İstanbul gerçekten kabus yetiştiremiyorsun bir türlü.. en basiti ev fiyatları çocukların servis paralarını falan duyunca dudağım uçukluyor benim. İkinciye nasıl cesaret edicem bilmiyorum

Burda profesörlerin muayenesi 150 tl...
Devlet ve tıp hastanelerinde bakıyorlar..Bize o bile çok pahalı geliyor...İstanbulda yaşayamazmışız herhalde...

Prof.randevuları burda 215 tl falan ama bu ayrıntılı ultrason ya yarım saat falan sürüyormuş onun için pahalı biraz.

ya sorma İstanbul gerçekten kabus yetiştiremiyorsun bir türlü.. en basiti ev fiyatları çocukların servis paralarını falan duyunca dudağım uçukluyor benim. İkinciye nasıl cesaret edicem bilmiyorum

Evet ben çocuğun servisine ayda 300 Tl ödüyorum 200 TL de yemek parası veriyorum. düşün artık. okul ücreti yok dajha bunun içinde...

içinden hangisi geçiyorsa ona yaptır. Ya da istersen randevu al, 1-2 gün düşünüp iptal edersin için rahat olsun

Valla Allah yardım etsin, biz 300 tl.kira ödüyoruz da anamız ağlıyo, orda 1-1,5 falan diyorlar da şaka gibi, millet neden kredi çekip ev almıyo, 50-60 milyara çok iyi alınıyo diyordum, orda ev fiyatları da 200
falanmış..Ne diyim, yorumsuzum...

içinden hangisi geçiyorsa ona yaptır. Ya da istersen randevu al, 1-2 gün düşünüp iptal edersin için rahat olsun

Ay bende karar veremedim şimdi. Aslında dediğin doğru randevu alsammı acaba? eşim de sevmiyor böyle çok popüler doktorları, burunlarından kıl aldırmıyorlar diyor. birde gebelik sorunlu değilse pek umursamıyorlar . daha önce bizde prof.a gittik o da çok ünlü 3 dk. konuştu okadar. 215 tl para verdik.

Kuzum zaten kaç para maaş alıyonuz ki..3-4 milyar anca yetecek herhalde harcamalara...

eh işte o kadar işte o da yetmiyor bize valla kredi de ödüyoruz bir taraftan... okul taksidi de 900 tl.. yani feci.. bizim burda devlet okulları da inanılmaz kalabalık. veremedik devlete..

Benimki de karşı çıktı, ne gerek var dedi.. Ben aklımda kalacağına gitmek istedim ama.. bajakım bu 1-2 gün iyice araştırırım. Aslında bu tip şeylerde pimpirikli olmamak lazım, rahat olmak lazım. İnsan ne kadar rahat olursa o kadar güzel yürüyor işleri de ben yapamıyorum işte :)

eh işte o kadar işte o da yetmiyor bize valla kredi de ödüyoruz bir taraftan... okul taksidi de 900 tl.. yani feci.. bizim burda devlet okulları da inanılmaz kalabalık. veremedik devlete..

Ben neredeyse asgari ücret alıyorum....
Bi an için kendimi istanbulda düşündüm de, sokaktan toplarlardı herhalde...
Allah bereket versin, yetiyo da artıyo bile bana burda...Çok anlatma, kızımla şoka girip çıkamayacağız...

Yani eşimde onun için söylüyor sen çok panik oluyorsun diyor, alt tarafı bu bir hamilelik o anlarda diğeri anlamaz mı diyor? O da Prof. bu da Prof. diyor. Hemde kendi doktorumla ayn hastanede olması da avantaj aslında bişey olursa konuşurlar, anlaşırlar, onun için diyor. çok doktora gidince de insanın aklı karışıyor. bende bilemedim bu yüzden düşünüyorum. Ben şimdiye kadar 3 doktora gittim zaten, hepside farklı farklı konuştu. o da ondan korkuyor.

Yani eşimde onun için söylüyor sen çok panik oluyorsun diyor, alt tarafı bu bir hamilelik o anlarda diğeri anlamaz mı diyor? O da Prof. bu da Prof. diyor. Hemde kendi doktorumla ayn hastanede olması da avantaj aslında bişey olursa konuşurlar, anlaşırlar, onun için diyor. çok doktora gidince de insanın aklı karışıyor. bende bilemedim bu yüzden düşünüyorum. Ben şimdiye kadar 3 doktora gittim zaten, hepside farklı farklı konuştu. o da ondan korkuyor.

Oralar yaşancak yerler canım, gerçi ben İstanbul dan başka biryerde yaşayamam ama, hele Antalya nın sıcağı beni öldürür herhalde. ama diğer şehirler daha uygun. Ama işte burdada iş var. oralarda iş sıkıntısı var. Benim eşim zaten genel müdürlükte o da İstanbul da, bizi bir yere yollamazlar yani, şube müdürü falan olarak şubeye vermezlerse tabi..

Evet iş sıkıntısı çok fazla burda, ve öyle milyarlar falan da vermezler kimseye...
Asgari ücrettir çoğu işyeri...Ama ona göre de herşey uygun.....
Geçen ben günısı dedim de kızlar bilmiyoz dedi şaşırmıştım, ama valla fiyatları falan duyunca hepten şaşırıyorum..
Sıcak gerçekten çekilmiyor ama, bi trafiği var bütün yollar tek şerit çok rahat gidiliyor ve yokuş da yok..Bi izmirli olarak, çok seviyorum antalyayı..Özellikle trafiğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…