2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen katılıyorum, hem haticeye değil neticeye bak derler bizde...
Hem duvarlar silinecek, hem eşin yorulmayacak, hem senin istediğin olacak..Gerisi önemli değil...

Evet emseler iyi de...
Valla ben kızıma güvenemiyom, inşallah emer...Ama içimden bi ses emmeyecek diyor niyeyse...

kendini şimdiden şartlandırma canım inşallah emsinler çünkü gerçekten çok önemli ve özel bir şey.ben kızımda çok özendim ama kızım 6 aylıkken ben karaciğerden ameliyat olmak zorunda kalmıştım ve ilaç kullandığım için 6 ay da bırakmak zorunda kalmıştık.O hep içimdedir inşallah bu sefer bir aksilik çıkmazsa emzirmek istiyorum

Ya ilk zaman hepimiz yaşadık, bi müddet sonra bırakıyorlar bu huylarını...Ben 5 senelik evliyim, eskiden eşim annesine sorardı dediğin gibi, şidi bana sorar, aksi gibi artık kaynanam bile bana soruyor...Bi sürü kişiye akıl verici oldum...
Zamanla düzeliyor, merak etme..

cnmm bosver ne bozuyosun sınırlerını hem bak kaynananda senden yanaymıs :) ohh temızlesınler evı sen tertemız otur sağlıcaklaa

Evet emseler iyi de...
Valla ben kızıma güvenemiyom, inşallah emer...Ama içimden bi ses emmeyecek diyor niyeyse...

Bana da öyle geliyo ya neden acaba dün geceyle birlikte üç oldu rüyamda emziriyorum hep göğüslerim gece sızladığı için mi rüyama giriyo acaba göğsüme bakıyorum sanki alamayacak gibi geliyo inş emerler ya

kuzucuummmm senın mınık kuzuu sanslıı allah daha da sanslı yapsınnnnnnn

cnmm bosver ne bozuyosun sınırlerını hem bak kaynananda senden yanaymıs :) ohh temızlesınler evı sen tertemız otur sağlıcaklaa

bilmiyorum ya hiç hoşlanmıyorum bu anacı tavırlardan. ben bile kız başıma kimseden bu kadar etkilenmiyorum.
çocuğumla ilgili hiçbişeye müdahale ettirmicem beyfendi de dahil. görür o, canım ne isterse alıcam, o şimdi şunu alma çok pahalı bunu alma ne gerek var, böyle yapacak hevesimi kaçıracak ben de onun dediği olsun diye he dicem. yok artık yok.

Kızlarrrrrrrrrr
benim kocam kocaman bi salakkkkkkk
cebini aradım bişey söylemem gerekiyordu açmadı aradan zaman geçti aramadı tekrar aradım açmadı bende şirketten aradım merak ettim bişey mi oldu diye.. Sekreter bağladı telefonu beklerken off dediğini duydum. Naber dedim i-yi-yimmmm dedi ama nisbetli bişekilde. Aradım açmadın evet elif tel oda da kalmış toplantıdaydım nasılsın demek için bu kadar aranırmı dedi kaldım. Bişey diycektim o yüzden dedim ne noldu dedi bende söyliycemi yarım yamalak dedim suratına kapadım.. Pis heriffffff akşam görürsün sen..

Ben hiç doğum emzirme gibi rüyalara girmiyorum...
Sanki doğacak, hiç ağlamayacak, sıkıntı olmayacak, kızımla güle oynaya gezicez, öyle avunuyorum...
Acı gerçeklerle karşılaşınca şok olacağım....
Ya bana almayacak gibi gelmesi, tamamen benim kızın aksiliğinden, kıpırda diyorum kıpırdamıyo, ye diyorum yemiyo,beni kusturuyo, kesin em derim onu da yapmaz...Asi olacak....

Canım nekadarlık evlisin bilmiyorum ama bende aynı problemleri yaşıyorum üstelik kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz ve eşim babasıyla çalışıyor herşeyimizi yönetmek istiyorlar benim hayatta en sevmediğim şey özgürlüğüme müdahale edilmesi kadın kendi kendine karar vermiş bile doğurunca çocuğa o bakıcakmış bana soran yok bende asla vermek istemiyorum çocuğumu alışverişten gelince bile elimdeki poşetlere bakmaya çalışır ne aalmışız nekadar almışız diye takmamaya çalışıyorum aramı da serin tutuyorum artık görelim bakalım elmi yaman bey mi yaman bundan sonra

İnşallah bu sefer emzirebilirsin canım....

Adamları düşünmek de yasak....Arama kız sende ne arıyon, bırak o arasın...Uyuss herif..

canım onlar müdahale eder de bu salak kocaların adam olup dengede tutması lazım.yok ne denge ne bişey. hep ben kabahatli, anasını üzemez kardeşini üzemez. saçmasapan şeyler söylerler "şimdi uzakta bişey deyip kalbini mi kırayım" he benim kalbim kırılsın hep benim dediğim olmasın hep ben alttan alayım.
ben öğrendim bundan sonra ne istiyorsam onu eşşek gibi yapacak. ne bebeğime alışverişe giderken yanımda götürcem ne de bişey alırken danışcam. canım ne istiyorsa nasıl istiyorsa öyle bundan sonra. benim kocam tepeme çıktı sayemde..ben kocama kızıyorum kaynanaların hepsi aynı zaten..hepsi aynı mundar..

Valla o hareketler bende de yok daha herşey gaz yaptığı için bağırsaklarımın sesinden hiçbirşey duyamıyorum ben iyiydim de şu üçgündür yine ağzımın tadı yok ya şu ağzımdaki paslı demir tadı geçse kusmaya razıyım valla

Aman yine de sen şanslısın benim gibi hergün yüzyüze muhatap olmak zorunda kalmıyosun en azından allahın günü kapıda aklı sıra beni teftiş ediyo kadın öyle olunca özel hayat kalmıyo tabi çocuk olunca tahmin edemiyorum bahanesi de olucak allahın günü bizde olur heralde yarabbim sabır ver

Öyle deme ya,kusmak da çok fena..O tat 9 ay geçmiyor...Arkadaş yeni doğum yaptı, doğum yapınca o tad anca kayboldu..Ona alışmak lazım sanırım..

Offf, o zaman iyice zor olacak.....
Bi de bunlar birbirini kıskanıyo..Doğumda annen de gelir, artık ikisi de birbirini kıskanır, olan sana bi de bebeğe olur...Bi o alır kucağına, bi öbürkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…