2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aman duyunca bi faydaları mı oluyo sanki...Boşver duymasın hem eşinin dediği gibi strese girmezsin...

Bence de duyarsa yandık zaten, kızımında psikolojisini falan bozar, zaten annen troid hastası onun çocuğu olmaz falan demiş kızıma,,,, ki kızım daha önceki düşükte öyle çok üzüldü ki psikolojik tedavi gördü, buna rağman yani bu lafı etmiş artık gerisini siz düşünün...

İyiyiz canım, sadece zinkerbel dün pembe bi leke olmuş bugün doktora gidecekti onu bekliyoruz, bi de seldadan haber alamadık hala...
Geri kalanımız iyi..Sen nasılsın..

ben de iyiyim canım . ne olsun koşturmaca o kadar yoğunum ki göz açtırmıyor iştekiler o yüzden hiç giremiyorum ama sizi de çok merak ediyorum ve canım kalıyo giremiyorum diye yaaa ((
Selda'dan hala haber yok mu ? İnşallah iyidir en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. zinkerbel'e üzüldüm yaa onun daha önce rahatsızlığı yoktu diye hatırlıyorum.umarım herşey yolundadır o da dr'dan hayırlı haberle gelsin inşallah.

Senin durum zaten tamamen farklı yaa..
Karıya hizmet edicem diye kanama geçirdin, gezip gezip yemek vakti geliyo diyordun ya..Ne sinir bişey...

fıstıklar bu kaynanaların derdi bitmez :) biraz cadı biraz da umursamaz olmak lazım bu işin çözümü bu..
ben çıkıyorum canlarım yemeğe gideyim öğleden sonra işler bastırmazsa gelirim..kendinize iyi bakın...görüşürüz..

Çocuğu niye etkiliyo yaa,
ben bize yapılanı hazmederim de, bi şekilde cevabını veririz..O küçük ve herşey psikolojisinde yer yapıyor..Günah yaa..
Hayır bi de bu senin torunun...Sanki gelin çeyizinde getirdi...Gıcık ya...

Zaten eşimde beni desteklemese ben herhalde çoktan boşanırdım kızlar, hiç çekilmez yani. valla benimkinin ne kocası nede başka çocuğu var, durum çok vahim yani. eşimin 3 abisi var ama onlar başka anneden.. biim kaynana hepten yanlız .. benim öyle de bir umudum yok..

Valla sabah ege özel mesaj atmış, o sırada online olmuş ama cevap yazmadı...
Acaba kötü bişey oldu da eli mi gitmiyor yazmaya dedik ama, yine de kötüsünü düşünmemeye çalışıyoruz...İNşallah iyidir..Sadece biz pimpirikleniyoruzdur...

Kızım benimki insanlarımutsuz ederek yaşıyor zaten canım onun için, torunu, oğlu falan fark etmiyor ki kim olsa canını yakmak istiyor.. ay bu kaynana mevzusu açılınca dayanamıyorum yazıyorum sonrada sinirlerim bozuluyor offffff, boşvermem lazım..

Afiyet olsun canım..

öyle valla bi geçmiş olsun bile demedi kanama için yaaaaa

Aman boşver, geçti gitti..Biz kadar endişelenmemiştir eminim...Laf çarpıtırsın yeri gelince..

Boşver hiç takılma, onun kendi canı yanıyordur bi sebepten sizden çıkarıyordur acısını...
Saalla gitsin..

Kızlaaaar ben geldim... Boş durmadım detylı ultrason için randevu aldım :) yalnız aldığım yerde 22. haftada gelin dediler. 22+1 için randevu aldım umarım doğru anlamışımdır. Oysa ki benim doktorum 20. haftada git demişti. Sizler kaçıncı haftada gideceksiniz?

demezler onların öyle adetleri yoktur ama sen geçmiş olsun deme kandillerde falan arama artık heryerde seni afişe ederler..
aramıyorum canım
çünkü onlar evlendiğimden beri bir defa bile beni aramadılıar
kocişi arar babası işyerinde olduğu saatlerde akşam arayıp gelininde sesini duyalım demezler
bende onları hiç aramıyorum artık sadece yüzyüze görüşüyoruz telefonda görüşmeyiz

canım bana doktor özellikle 23.hafatada git dedi . O zaman kalbe giden damarlar daha net görünüyormuş. sen nerden aldın randevunu?

Valla benim doktorum detaylıya girme dedi...
Ben dayanamayıp randevu aldım kağıtta 22-25 haftalar arası yapılır diyor..Benimki 28 şubat.24.haftaaya falan denk geliyo,inşallah doğrudur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…