Aman duyunca bi faydaları mı oluyo sanki...Boşver duymasın hem eşinin dediği gibi strese girmezsin...
İyiyiz canım, sadece zinkerbel dün pembe bi leke olmuş bugün doktora gidecekti onu bekliyoruz, bi de seldadan haber alamadık hala...
Geri kalanımız iyi..Sen nasılsın..
valla bende kocamı ikna edebilirsem doğumdan sonra eve çıkınca haber vericem ama koca ikna olmuyor
öz annesi bile değil ama ayıp olurmuş falan çok ince düşünür benimki kimseye kötü söz söyleyemez
Bence de duyarsa yandık zaten, kızımında psikolojisini falan bozar, zaten annen troid hastası onun çocuğu olmaz falan demiş kızıma,,,, ki kızım daha önceki düşükte öyle çok üzüldü ki psikolojik tedavi gördü, buna rağman yani bu lafı etmiş artık gerisini siz düşünün...
seninki en azından anasının huyunu biliyor. benimki beni hiç desteklemiyor. bi kere desteklese valla bu kadar umursamıcam. bundan sonra şaka maka her lafımı veririm, bişey derse oğlu da bana yetiştirirse şaka yaptım ne var ki derim.nişanlıyken yapıyodum valla, hiçbişey diyemiyodu. madem öyle cadı gelin görsünler bundan sonra :)))
o asıl kızıyla diğer oğlu evlenince kıymetimi anlıcak..ben onun için sabrediyorum..
ben de iyiyim canım . ne olsun koşturmaca o kadar yoğunum ki göz açtırmıyor iştekiler o yüzden hiç giremiyorum ama sizi de çok merak ediyorum ve canım kalıyo giremiyorum diye yaaa((
Selda'dan hala haber yok mu ? İnşallah iyidir en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. zinkerbel'e üzüldüm yaa onun daha önce rahatsızlığı yoktu diye hatırlıyorum.umarım herşey yolundadır o da dr'dan hayırlı haberle gelsin inşallah.
öyle valla bi geçmiş olsun bile demedi kanama için yaaaaaSenin durum zaten tamamen farklı yaa..
Karıya hizmet edicem diye kanama geçirdin, gezip gezip yemek vakti geliyo diyordun ya..Ne sinir bişey...
Çocuğu niye etkiliyo yaa,
ben bize yapılanı hazmederim de, bi şekilde cevabını veririz..O küçük ve herşey psikolojisinde yer yapıyor..Günah yaa..
Hayır bi de bu senin torunun...Sanki gelin çeyizinde getirdi...Gıcık ya...
öyle valla bi geçmiş olsun bile demedi kanama için yaaaaa
evet yaaa kapatalım bencede geriliyoruz bu konular açılınca bebişlere yazık vallahi
fıstıklar bu kaynanaların derdi bitmez :) biraz cadı biraz da umursamaz olmak lazım bu işin çözümü bu..
ben çıkıyorum canlarım yemeğe gideyim öğleden sonra işler bastırmazsa gelirim..kendinize iyi bakın...görüşürüz..
öyle valla bi geçmiş olsun bile demedi kanama için yaaaaa
Kızım benimki insanlarımutsuz ederek yaşıyor zaten canım onun için, torunu, oğlu falan fark etmiyor ki kim olsa canını yakmak istiyor.. ay bu kaynana mevzusu açılınca dayanamıyorum yazıyorum sonrada sinirlerim bozuluyor offffff, boşvermem lazım..
aramıyorum canımdemezler onların öyle adetleri yoktur ama sen geçmiş olsun deme kandillerde falan arama artık heryerde seni afişe ederler..
Kızlaaaar ben geldim... Boş durmadım detylı ultrason için randevu aldım :) yalnız aldığım yerde 22. haftada gelin dediler. 22+1 için randevu aldım umarım doğru anlamışımdır. Oysa ki benim doktorum 20. haftada git demişti. Sizler kaçıncı haftada gideceksiniz?
Kızlaaaar ben geldim... Boş durmadım detylı ultrason için randevu aldım :) yalnız aldığım yerde 22. haftada gelin dediler. 22+1 için randevu aldım umarım doğru anlamışımdır. Oysa ki benim doktorum 20. haftada git demişti. Sizler kaçıncı haftada gideceksiniz?
canım bana doktor özellikle 23.hafatada git dedi . O zaman kalbe giden damarlar daha net görünüyormuş. sen nerden aldın randevunu?
Rıza Madazlı'dan.. Atıl Yüksel'den istiyordum ama Şubata randevu vermiyormuş muayehaneyi kapattığı için..
muayenehanesinden mi aldın canım ben daha almadım da onun için soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?