2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim doktor 18 .hafta için git dedi ben haftaya perşembe gidicem

20+6 da gideceğim ben.. cd sini de vereceklermiş.. :) kalbinin sesini de koyabilirlermi ki acaba?

Bu arada kafam karıştı 20 mi 22 mi diye, eşime dedim ki ablana mı arayıp sorsam (ablasının 2 kızı var) Aman sakın arama dedi, o şimdi anneme söyler tarihi, annem de bizden önce gider oturur muayehaneye, sonra biz seninle papaz oluruz :) Kayınvaldem çok gelmek istiyor ben de gelmesini istemiyorum da :)
Gerçi benim kayınvalidem heeer yere gelmek istiyor. Sülük gibi bişey tövbe yarabbim..

En güzeli onu dinlemek zaten :) çok keyfili oluyor

eşim daha hiç duymadı.. bu cumartesi kontrole gittiğimizde dinlettireceğim.. bende ilk duyduğumda inanılmaz bir şekilde birden başka bir dünyaya gitmiştim.. rüya gibi.. güzel Allah'ım hayırlarla kucağımıza almamıza izin verir inşallah..

Tatlım 2 gün var seninle aramızda :)) şimdiden almak lazım sonra zor bulunuyormuş randevular. Benim detaylı için hamile olduğunu öğrendiğinde randevu alan arkadaşlarım var :)

canım benim dr ayrıntılı için başka bir dr a göndericem dedi ama randevu almak gerek felan bişey demedi belki kendi ayarlar diye sormadım bende
o zaman gelsin randevu bulamazsam kendi dr umu arar söylerim o ayarlar

canım doktor nevranın sitesinde gebelik takvimi var, satını yaz hangi tarihler uygun yazıyor zaten, ordan bak.. ben de öyle yaptım..

Ben çok ağlamıştım...Hiç unutmuyorum...
Gerçi bütün muayenelerde ağlıyorum da, ilkinde bebek olduğunu bile bilmiyordum ama kalbi atıyor dedi doktor, onu unutamıyorum, hıçkıra hıçkıra ağlamıştım....

canım benim dr ayrıntılı için başka bir dr a göndericem dedi ama randevu almak gerek felan bişey demedi belki kendi ayarlar diye sormadım bende
o zaman gelsin randevu bulamazsam kendi dr umu arar söylerim o ayarlar

Benimki de aynı şeyi söylemişti, ben de sanıyorum ki kendi randevu alıyor. Eşim sordu Allahtan, bi isim verdi bundan randevu alın dedi. dedim o zaman ben kendi bildiğimden alırım randevuyu,
öyle onlar ayarlamıyorlar sanırım aç bi sor istersen

Her hastanede zaten perinatoloji var kızlar, isterseniz hastanenin doktoruna da yaptırabilirsiniz onun için illa isim vermiyorlar. Hastanedeki bir Prof. a da yaptırabilirsiniz yani. benimki de dedi burada da yaptırabilirsin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…