biz daha oralara gelemedikki detaylı felan çok var daha bizim
Kızlaaaar ben geldim... Boş durmadım detylı ultrason için randevu aldım :) yalnız aldığım yerde 22. haftada gelin dediler. 22+1 için randevu aldım umarım doğru anlamışımdır. Oysa ki benim doktorum 20. haftada git demişti. Sizler kaçıncı haftada gideceksiniz?
Kızlaaaar ben geldim... Boş durmadım detylı ultrason için randevu aldım :) yalnız aldığım yerde 22. haftada gelin dediler. 22+1 için randevu aldım umarım doğru anlamışımdır. Oysa ki benim doktorum 20. haftada git demişti. Sizler kaçıncı haftada gideceksiniz?
biz daha oralara gelemedikki detaylı felan çok var daha bizim
20+6 da gideceğim ben.. cd sini de vereceklermiş.. :) kalbinin sesini de koyabilirlermi ki acaba?
En güzeli onu dinlemek zaten :) çok keyfili oluyor
Evet muayehaneseinden aldım istersen özelden msj atarım telini..
Evet, her gittiğimde açtırıyorum muayene bitene kadar kapattırmıyorum, çok hoşuma gidiyor içimde bi kalp daha olduğu bilmek...
En güzeli onu dinlemek zaten :) çok keyfili oluyor
Tatlım 2 gün var seninle aramızda :)) şimdiden almak lazım sonra zor bulunuyormuş randevular. Benim detaylı için hamile olduğunu öğrendiğinde randevu alan arkadaşlarım var :)
Bu arada kafam karıştı 20 mi 22 mi diye, eşime dedim ki ablana mı arayıp sorsam (ablasının 2 kızı var) Aman sakın arama dedi, o şimdi anneme söyler tarihi, annem de bizden önce gider oturur muayehaneye, sonra biz seninle papaz oluruz :) Kayınvaldem çok gelmek istiyor ben de gelmesini istemiyorum da :)
Gerçi benim kayınvalidem heeer yere gelmek istiyor. Sülük gibi bişey tövbe yarabbim..
eşim daha hiç duymadı.. bu cumartesi kontrole gittiğimizde dinlettireceğim.. bende ilk duyduğumda inanılmaz bir şekilde birden başka bir dünyaya gitmiştim.. rüya gibi.. güzel Allah'ım hayırlarla kucağımıza almamıza izin verir inşallah..
Valla benim doktorum detaylıya girme dedi...
Ben dayanamayıp randevu aldım kağıtta 22-25 haftalar arası yapılır diyor..Benimki 28 şubat.24.haftaaya falan denk geliyo,inşallah doğrudur..[/QUOTE
neden detaylıya girme dedi ki acaba?
canım benim dr ayrıntılı için başka bir dr a göndericem dedi ama randevu almak gerek felan bişey demedi belki kendi ayarlar diye sormadım bende
o zaman gelsin randevu bulamazsam kendi dr umu arar söylerim o ayarlar
Valla benim doktorum detaylıya girme dedi...
Ben dayanamayıp randevu aldım kağıtta 22-25 haftalar arası yapılır diyor..Benimki 28 şubat.24.haftaaya falan denk geliyo,inşallah doğrudur..[/QUOTE
neden detaylıya girme dedi ki acaba?
Kendi hastanesinde yok da o yüzden..Burda özellerde yok...
Devlete gitmem lazım, gerek yok dedi...Herşey iyi gidiyor, bakıyorum ben dedi..
canım atarsan sevinirim birde ücreti yazarsan süper olur.
Benimki de aynı şeyi söylemişti, ben de sanıyorum ki kendi randevu alıyor. Eşim sordu Allahtan, bi isim verdi bundan randevu alın dedi. dedim o zaman ben kendi bildiğimden alırım randevuyu,
öyle onlar ayarlamıyorlar sanırım aç bi sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?