2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar girdiğimle çıktığım bir olacak ama karğı komşum kahveye çağırdı. ilk defa gidecem bide , oda 5 aylık hamileymiş yeni öğrendim. ben bi gidip geliyorum. hepinizi öptüm

bende kahveye gitçem kızlar, beni de çağırdılar... byeeee

Bi bizi çağırmıyolar yaa,biz de kızımla kendimiz yapıp içelim bari...Hadi afiyet olsun...

Kızlar ben de kaçtım, işler yoğunlaştı. Görüşürüüüzz

Görüşürüz canım..Ben de azıcık işlere odaklanayım bari..Kimse kalmadı topikte..

Bu arada kızlar, ben hamiş olduğumu öğrendiğimde milupanın sitesine üye olmuştum...
Bana kargo gönderdiler, dün geçti elime, içinde bebeğimi beklerken diye bi kitap var, milupa ve nivea baby ürünlerinde %25 - % 30 indirim kuponları var, kuponlar 30 haziran tarihine kadar geçerli...
Bi kaç tane de niveanın tester ürünlerinden göndermişler...
Aklınızda olsun, belki sizde üye olursunuz....Kızıma hediyeleri geçiyor yavaş yavaş....
Arkadaşım da üye olmuştu, ona bişey gelmemişti, ümitsizdim ben de ama.Geldi benim kargo..

Son düzenleme:

evet canım ben de üye olmuştum.bana da geldi geçenler de hem de ind.kuponları 30 haziran'a kadar geçerliymiş.galiba mama numuneleri falan da göndereceklermiş.

kızlar kocama acayip sinirlendim yine yaa beni deli edecek bunun bu tavırları..
taşındığımız evin duvarlarının silinmesi gerekiyor, dedimki benim kadını çağırayım yok çok para bilmemne, daha ucuz birini ayarlamaya çalıştı falan filan en son da ben silerim dedi. iyi dedim sen silersin hepsini.. annesiyle konuşmuş telefonda, annesi öyle olmaz kadın tutun sildirin demiş diye hemen tamam sildirelim diyor bana. yaa niye benim sözümün hiçbi kıymeti yok. ben isteyince işleri niye zorluyorsun niye kolaylaştırmıyorsun diyor anası deyince hemen kabul ediyor. valla sinirimden ağlamak üzereyim yaa.

evet canım ben de üye olmuştum.bana da geldi geçenler de hem de ind.kuponları 30 haziran'a kadar geçerliymiş.galiba mama numuneleri falan da göndereceklermiş.

Evet göndereceklermiş de, sanırım onu doğuma yakın falan gönderirler..Şimdidn mamayı ne yapacaz, bozulur..Zaten olası doğum tarihini falan da yazıyorsun ya, kuponların tarihi de ona göre oluyor...

Evet göndereceklermiş de, sanırım onu doğuma yakın falan gönderirler..Şimdidn mamayı ne yapacaz, bozulur..Zaten olası doğum tarihini falan da yazıyorsun ya, kuponların tarihi de ona göre oluyor...

tabi canım onları daha sonra göndercekler.yani anladığım kadarıyla 1,5 yaşına kadar falan hediye gönderiyorlar.hem inşallah mamaya falan gerek kalmasın da emsinler güzel güzel annelerinin memişlerini değil mi ama

Ne ağlıyon,ana kuzusu bunlar bilmiyor musun...Sonuçta duvarlar silinecek,sen onu düşün boşver...
Benimki temzlik yaptırdı geçen hafta kadınlara, bu hafta da üstünden sen geçiverirsin diyor ya bana..Seninki gene iyi...
Hiç sıkma canını ya...Bebişi üzme...

Evet emseler iyi de...
Valla ben kızıma güvenemiyom, inşallah emer...Ama içimden bi ses emmeyecek diyor niyeyse...

canım hiç kendini üzme bu erkeklerin genelde yaptığı bir şey.biz söyleyince yanlış anlarlar anneleri söyleyince her zaman doğrudur.yani hepsi böyle yapıyor bazen o yüzden takılıp o tatlı canını ve bebişini üzme bence.

ya her durumda bu geliyor başıma. yarın öbürgün bebeğin isminde, aldığım kıyafetlerde herşeyde bu karşıma gelecek. ben nişanlıyken falan bilemedim eminim böyle perde arkasından hep yönetti bizi anası bu salağın sayesinde. eşimden soğuyorum varya böyle ana kuzuluğu ettikçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…