eh işte o kadar işte o da yetmiyor bize valla kredi de ödüyoruz bir taraftan... okul taksidi de 900 tl.. yani feci.. bizim burda devlet okulları da inanılmaz kalabalık. veremedik devlete..
bende geldim kızlar
Siz nerdesiniz canım? Okuldan memnun musun peki?
Hoşgeldin canım....
Senin sıpa tekmeledi mi kız, kızlara diyom önce melteminki sonra benimki tekmelicek dursun sizinkiler diye...
Bizimkilerde de kıpırtı yok valla...
yok canım ya hiç bir kıpırtı yok daha.bekliyorum bakalım . nereye kadar bekliyceksek
yok canım ya hiç bir kıpırtı yok daha.bekliyorum bakalım . nereye kadar bekliyceksek
kızlar girdiğimle çıktığım bir olacak ama karğı komşum kahveye çağırdı. ilk defa gidecem bide , oda 5 aylık hamileymiş yeni öğrendim. ben bi gidip geliyorum. hepinizi öptüm
hadi afiyet olsun canım..Yine gel..
bende kahveye gitçem kızlar, beni de çağırdılar... byeeee
Kızlar ben de kaçtım, işler yoğunlaştı. Görüşürüüüzz
Bu arada kızlar, ben hamiş olduğumu öğrendiğimde milupanın sitesine üye olmuştum...
Bana kargo gönderdiler, dün geçti elime, içinde bebeğimi beklerken diye bi kitap var, milupa ve nivea baby ürünlerinde %25 - % 30 indirim kuponları var, kuponlar 30 haziran tarihine kadar geçerli...
Bi kaç tane de niveanın tester ürünlerinden göndermişler...
Aklınızda olsun, belki sizde üye olursunuz....Kızıma hediyeleri geçiyor yavaş yavaş....
evet canım ben de üye olmuştum.bana da geldi geçenler de hem de ind.kuponları 30 haziran'a kadar geçerliymiş.galiba mama numuneleri falan da göndereceklermiş.
Evet göndereceklermiş de, sanırım onu doğuma yakın falan gönderirler..Şimdidn mamayı ne yapacaz, bozulur..Zaten olası doğum tarihini falan da yazıyorsun ya, kuponların tarihi de ona göre oluyor...
kızlar kocama acayip sinirlendim yine yaa beni deli edecek bunun bu tavırları..
taşındığımız evin duvarlarının silinmesi gerekiyor, dedimki benim kadını çağırayım yok çok para bilmemne, daha ucuz birini ayarlamaya çalıştı falan filan en son da ben silerim dedi. iyi dedim sen silersin hepsini.. annesiyle konuşmuş telefonda, annesi öyle olmaz kadın tutun sildirin demiş diye hemen tamam sildirelim diyor bana. yaa niye benim sözümün hiçbi kıymeti yok. ben isteyince işleri niye zorluyorsun niye kolaylaştırmıyorsun diyor anası deyince hemen kabul ediyor. valla sinirimden ağlamak üzereyim yaa.
tabi canım onları daha sonra göndercekler.yani anladığım kadarıyla 1,5 yaşına kadar falan hediye gönderiyorlar.hem inşallah mamaya falan gerek kalmasın da emsinler güzel güzel annelerinin memişlerini değil mi ama
kızlar kocama acayip sinirlendim yine yaa beni deli edecek bunun bu tavırları..
taşındığımız evin duvarlarının silinmesi gerekiyor, dedimki benim kadını çağırayım yok çok para bilmemne, daha ucuz birini ayarlamaya çalıştı falan filan en son da ben silerim dedi. iyi dedim sen silersin hepsini.. annesiyle konuşmuş telefonda, annesi öyle olmaz kadın tutun sildirin demiş diye hemen tamam sildirelim diyor bana. yaa niye benim sözümün hiçbi kıymeti yok. ben isteyince işleri niye zorluyorsun niye kolaylaştırmıyorsun diyor anası deyince hemen kabul ediyor. valla sinirimden ağlamak üzereyim yaa.
Ne ağlıyon,ana kuzusu bunlar bilmiyor musun...Sonuçta duvarlar silinecek,sen onu düşün boşver...
Benimki temzlik yaptırdı geçen hafta kadınlara, bu hafta da üstünden sen geçiverirsin diyor ya bana..Seninki gene iyi...
Hiç sıkma canını ya...Bebişi üzme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?