Aminnnn, hepsini de ....
Ama milupa genelde gönderiyormuş ya, üye ol sana da gönderirler kız..
Aman yine de sen şanslısın benim gibi hergün yüzyüze muhatap olmak zorunda kalmıyosun en azından allahın günü kapıda aklı sıra beni teftiş ediyo kadın öyle olunca özel hayat kalmıyo tabi çocuk olunca tahmin edemiyorum bahanesi de olucak allahın günü bizde olur heralde yarabbim sabır ver
Öyle deme ya,kusmak da çok fena..O tat 9 ay geçmiyor...Arkadaş yeni doğum yaptı, doğum yapınca o tad anca kayboldu..Ona alışmak lazım sanırım..
Offf, o zaman iyice zor olacak.....
Bi de bunlar birbirini kıskanıyo..Doğumda annen de gelir, artık ikisi de birbirini kıskanır, olan sana bi de bebeğe olur...Bi o alır kucağına, bi öbürkü..
Aaaaaaaaaaaaaa bugun herkeste bişey var kocalar sapıttı yine..
Kızlarrrrrrrrrr
benim kocam kocaman bi salakkkkkkk
cebini aradım bişey söylemem gerekiyordu açmadı aradan zaman geçti aramadı tekrar aradım açmadı bende şirketten aradım merak ettim bişey mi oldu diye.. Sekreter bağladı telefonu beklerken off dediğini duydum. Naber dedim i-yi-yimmmm dedi ama nisbetli bişekilde. Aradım açmadın evet elif tel oda da kalmış toplantıdaydım nasılsın demek için bu kadar aranırmı dedi kaldım. Bişey diycektim o yüzden dedim ne noldu dedi bende söyliycemi yarım yamalak dedim suratına kapadım.. Pis heriffffff akşam görürsün sen..
Eyvah dokuz ay mı çok kötü ya ama sabredicez napalım kuzularımız gelsin de... Ya çok komik sabah kendi kendime güldüm rüyamdaki emen bebekler cinsiyet öğrenmeden önce erkekti şimdi kıza dönüştü insan psikolojisi işte
adamları düşünmek de yasak....arama kız sende ne arıyon, bırak o arasın...uyuss herif..
egeeeee,ses ver kız..
Kocişi öldürme planları mı yapıyon, işler mi çok yoğun....
evet canım bi arada yaşamak da çok zor. bizimki de hergün 2 kere falan telefonda rapor alıyor salak oğlundan. aynı hesap yani. herşeyi anlatıyor benimki herşeyden haberi var arkadaşıyla mı buluşmuş, nereye gitmişiz, onu mu yemişiz, bunu mu etmişiz. 3 yıl sonra telefonla bile ulaşamıcak inşallah yurtdışına gidecez, ondan sonra elime düşer beyfendi.
Bu arada kızlar, ben hamiş olduğumu öğrendiğimde milupanın sitesine üye olmuştum...
Bana kargo gönderdiler, dün geçti elime, içinde bebeğimi beklerken diye bi kitap var, milupa ve nivea baby ürünlerinde %25 - % 30 indirim kuponları var, kuponlar 30 haziran tarihine kadar geçerli...
Bi kaç tane de niveanın tester ürünlerinden göndermişler...
Aklınızda olsun, belki sizde üye olursunuz....Kızıma hediyeleri geçiyor yavaş yavaş....
Arkadaşım da üye olmuştu, ona bişey gelmemişti, ümitsizdim ben de ama.Geldi benim kargo..
bizimki de kesin kıskançlık yapar şimdi. bide annemin yaptıklarını gözüne sokarsam daha bi içlenir. ilk torun olacak bizimki yandığımın resmidir valla..
bakmaya gelince annen gelir bakar demi diyo benimki, kardeşin kendine bakamıyo mu diyo bi de. kendinin eşşek kadar kardeşleri benim kardeşim daha 14 yaşında. senin bacın bile kendine bakamıyo dedim ben de, benim kardeşim nasıl baksın kendine. seninki de gelir benimki de gelir dönüşümlü bakarlar dedim.
sevmeye gelince baş köşeye gelince anası otursun, bakmaya hizmete gelince benim annem..yok öyle dava.. onun anası gelmezse ben annemi hiç yormam..
benimki kotasını pazar günü doldurdu.. o yüzden bu aralar sakin.. acıktım dediğim anda ne yapayım diye soruyo hemen..ama pazar günü o kadar çok ağlattı ki beni.. hamilelikten herhalde artık eskisi gibi değil de daha bi kötü ağlıyorum.. duramıyorum.. nefes alamıyorum.. çok kötü oluyorum yaa
Kız olduğunu bilince rüyalarda bile fark olur tabi...
Ben de bebek reyonlarına gidince hiç bakmıyorum erkek kıyafetlerine,hep kız bebeklere göre kıyafetler bakıyorum...Ama almıyorum artık, eşim ben de almak istiyorum, kızıma hiç bişey alamadım diyor...
Onun izinli gününde gidip alıcaz herşeyini..Ben arada bi kaç bişey alıyorum bazen çaktırmadan, o kadar...
benimki kotasını pazar günü doldurdu.. o yüzden bu aralar sakin.. acıktım dediğim anda ne yapayım diye soruyo hemen..ama pazar günü o kadar çok ağlattı ki beni.. hamilelikten herhalde artık eskisi gibi değil de daha bi kötü ağlıyorum.. duramıyorum.. nefes alamıyorum.. çok kötü oluyorum yaa
aramıycam gerizekalıyı zaten..
Kız işler yoğun bide telefon geldi gelinimden muhabbet ettim..
bende üye oldum şimdi sen söyleyince.. bakalım bana gelecek mi?
doğru canım haklısın..kuzunun dediğini arkdaşlarım da diyor, zamanla sana döner diyorlar da bakalım hayırlısı...vallahi canım çok sıkıldı engel olamıyorum kendime ya.. 5 kuruş için insan karısını böyle üzmez. bundan sonra ben üzülmicem zaten kendi dert etsin...Aman boşver takıp ta üzme boşuna kendini evlenmeden bana çok dediler biarada zor olur diye ama salaklık işte bende kocalar da yedisi neyse yetmişinde de aynı yurtdışına da yetişir o kadın vallahi merak etme takmıyorum artık bizim gitme gibi bi ümidimiz de yok depremle yaşamayı öğrenmek gibi kaynanayla yaşamayı da öğreniyo insan....
Ya bence bana kimse gelmesin, ben kızıma bakarım...
Böyle düşünüyorum bi yandan da kendi düşünceme üzülüyorum,benim kızımsa onların da torunu diyee..
Ama kimse görmesin istiyorum ya..Doktoruma diyorum aslında her zaman, benim psikolojik tedavi almam gerekiyor mu diye, hayır diyor,ama aslında almam lazım...Gidişatım hiç iyi değil....
hepsi öküz, genlerinde var. oğlum falan da olmasın o yüzden iki öküzle hiç uğraşamıcamİnsanın kocası öküz olmasın bacım çok zor..
Ay negüzel ya benim kızımın daha hiçbirşeyi yok teyzesi:2: ben istediğimde de eşim erken diyo daha tabiki annesinin dediği gibi.. Siniirimden bende almadım daha bişey.. Ama artık tutamıycam kendimi valla haftalar geçtikçe hevesleniyorum daha çok kızımın odası bomboş daha eşyaları yatağı falan olsun dolsun istiyorum o oda.. Bakalım ne zaman başlıycaz bizde.. İnsanın kocası öküz olmasın bacım çok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?