2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım bi arada yaşamak da çok zor. bizimki de hergün 2 kere falan telefonda rapor alıyor salak oğlundan. aynı hesap yani. herşeyi anlatıyor benimki herşeyden haberi var arkadaşıyla mı buluşmuş, nereye gitmişiz, onu mu yemişiz, bunu mu etmişiz. 3 yıl sonra telefonla bile ulaşamıcak inşallah yurtdışına gidecez, ondan sonra elime düşer beyfendi.

Öyle deme ya,kusmak da çok fena..O tat 9 ay geçmiyor...Arkadaş yeni doğum yaptı, doğum yapınca o tad anca kayboldu..Ona alışmak lazım sanırım..

Eyvah dokuz ay mı çok kötü ya ama sabredicez napalım kuzularımız gelsin de... Ya çok komik sabah kendi kendime güldüm rüyamdaki emen bebekler cinsiyet öğrenmeden önce erkekti şimdi kıza dönüştü insan psikolojisi işte

Offf, o zaman iyice zor olacak.....
Bi de bunlar birbirini kıskanıyo..Doğumda annen de gelir, artık ikisi de birbirini kıskanır, olan sana bi de bebeğe olur...Bi o alır kucağına, bi öbürkü..

bizimki de kesin kıskançlık yapar şimdi. bide annemin yaptıklarını gözüne sokarsam daha bi içlenir. ilk torun olacak bizimki yandığımın resmidir valla..
bakmaya gelince annen gelir bakar demi diyo benimki, kardeşin kendine bakamıyo mu diyo bi de. kendinin eşşek kadar kardeşleri benim kardeşim daha 14 yaşında. senin bacın bile kendine bakamıyo dedim ben de, benim kardeşim nasıl baksın kendine. seninki de gelir benimki de gelir dönüşümlü bakarlar dedim.
sevmeye gelince baş köşeye gelince anası otursun, bakmaya hizmete gelince benim annem..yok öyle dava.. onun anası gelmezse ben annemi hiç yormam..

Aaaaaaaaaaaaaa bugun herkeste bişey var kocalar sapıttı yine..

benimki kotasını pazar günü doldurdu.. o yüzden bu aralar sakin.. acıktım dediğim anda ne yapayım diye soruyo hemen.. ama pazar günü o kadar çok ağlattı ki beni.. hamilelikten herhalde artık eskisi gibi değil de daha bi kötü ağlıyorum.. duramıyorum.. nefes alamıyorum.. çok kötü oluyorum yaa

valla ege benım esımde oledır ıs olunca herseyı unutur arıcam der araya ıs gırer:)
bende her seferınde bıda senı aramıcam dıyorum ama yıne arıyorummmm:)::):)

Kız olduğunu bilince rüyalarda bile fark olur tabi...
Ben de bebek reyonlarına gidince hiç bakmıyorum erkek kıyafetlerine,hep kız bebeklere göre kıyafetler bakıyorum...Ama almıyorum artık, eşim ben de almak istiyorum, kızıma hiç bişey alamadım diyor...
Onun izinli gününde gidip alıcaz herşeyini..Ben arada bi kaç bişey alıyorum bazen çaktırmadan, o kadar...

Aman boşver takıp ta üzme boşuna kendini evlenmeden bana çok dediler biarada zor olur diye ama salaklık işte bende kocalar da yedisi neyse yetmişinde de aynı yurtdışına da yetişir o kadın vallahi merak etme takmıyorum artık bizim gitme gibi bi ümidimiz de yok depremle yaşamayı öğrenmek gibi kaynanayla yaşamayı da öğreniyo insan....

bende üye oldum şimdi sen söyleyince.. bakalım bana gelecek mi?

Ya bence bana kimse gelmesin, ben kızıma bakarım...
Böyle düşünüyorum bi yandan da kendi düşünceme üzülüyorum,benim kızımsa onların da torunu diyee..
Ama kimse görmesin istiyorum ya..Doktoruma diyorum aslında her zaman, benim psikolojik tedavi almam gerekiyor mu diye, hayır diyor,ama aslında almam lazım...Gidişatım hiç iyi değil....

bendeeeeee oleyım bı aglamaya baslayıncaa durduramıom kendımı daha da aglamak gelıo ııcmden cok komık ya heralde hormonladan:):):)

Ay negüzel ya benim kızımın daha hiçbirşeyi yok teyzesi:2: ben istediğimde de eşim erken diyo daha tabiki annesinin dediği gibi.. Siniirimden bende almadım daha bişey.. Ama artık tutamıycam kendimi valla haftalar geçtikçe hevesleniyorum daha çok kızımın odası bomboş daha eşyaları yatağı falan olsun dolsun istiyorum o oda.. Bakalım ne zaman başlıycaz bizde.. İnsanın kocası öküz olmasın bacım çok zor..

Aaaaa, kızlar ya kendinize gelin....
Ben sadece kzıımla ilgili hayaller kurunca ağlıyorum o kadar...Bi de eşim kızım dediğinde....
Gerisi vız gelir tırıs gider..Biz hamişiz, bebeleri üzmeye hakkımız yok bizim...Sabah bile az efkarlandım, hemen sokağa attım kendimi üzülmemek için...
Kafanızı dağıtacak şeyler bulun, takmayın kocaları....Lütfen ya, bebişleri üzmeyin...
Bakın söylüyorum, kızıma ağlayan kardeşler istemiyorum....Üzülmesin bebeler...

eveettt ben geldımm nasılsınız kızlar sıze merhaba dıyıp gecmıse dalacagım:)
bugun doktor kontrolum vardı erkek dedı pıpısı oluşmus dedı 4 lu ıcın kan verdım bugun cok net goruntu vermedı ama gulumsedı sankı:))hareketlıydı ılk defa bebısı boyle hareketlı gorduk
gene gramı ve boyunu sormadım sımdı ultrason kagıdını ıncelerım artık

doğru canım haklısın..kuzunun dediğini arkdaşlarım da diyor, zamanla sana döner diyorlar da bakalım hayırlısı...vallahi canım çok sıkıldı engel olamıyorum kendime ya.. 5 kuruş için insan karısını böyle üzmez. bundan sonra ben üzülmicem zaten kendi dert etsin...

canım ben de istemiyorum da, benim aralıktan sonra işe başlamam gerekecek, beyfendi askere gidecek çünkü. o zaman da eğer kurum değiştirmiş olursam maaşım yetmez, diplomatların buradaki maaşı çok çok düşük, o zaman da bakıcı tutamam. eğer kazanamaz bu işimde kalırsam maaşım yeter, o zaman ne anneciğimi yorarım ne de o kadına katlanırım boş yere.. ben beyfendinin herşeyine eyvallah diyorum benim yarım kadar maaş alıyor şuanda, ona ses çıkarmıyorum uzun dönemde daha iyi olacak diye..yapmıcaksın işte fedakarlık işe yaramıyor..

İnsanın kocası öküz olmasın bacım çok zor..
hepsi öküz, genlerinde var. oğlum falan da olmasın o yüzden iki öküzle hiç uğraşamıcam
kızlar başınızı ağrıttım ama hakkaten çok kötü oldum çok dertlendim yani..telefonda dedim zaten annen deyince haklı görüyorsun bak benim de düşüncelerimi kale al biraz. çok yorulmuş da ben ne diyormuşum da bilmemne bi de haklı pozisyona geçiyo hemen..

Valla benimkinin burnunu temizleme pompası bile var..Zıbınlar falan hak getire, millet 3-4 bebe büyür bunlarla diyo ama,hevesim çok daha, hep almak istiyorum...
Ama ben oda yapmayacağım,Allah nasip ederse kızım 3-4 yaşına girince gidicez kendisi seçecek ne istiyorsa, babasına da parasını ödemek düşecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…