2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım gözün aydın boşver geçmişe bakma hep dertli geçti bugün :) canın sıkılmasın :)
hakkaten sanki fotoda gülüyor gibi yaa çok hoş :)
ben de bi an önce gitsem de terapi etkisi yapsa bebeğim bana :)

Ayyyy, bunun gözleri falan belli yaa....Bi de gerçekten gülüyor gibi...
Ayyy, içim bi hoş oldu valla...Ne güzel poz vermiş sıpa....
Benimki ultrasondan mı kaynaklanıyo bilmiyorum, top gibi yuvarlak bişey yaa...Detay ultrason olmuyor ama hiç..Böyle görsem çığlık atarım herhalde bu bebek olmuş diyee...

allah nazardan saklasın

evet gecmıs bıraz dertlı selda noldu yazdı mı bısey onu okuyayım barı
aynen bluebottle terapı gıbı aksam heyecandan uyuyamadım tuvalete gıttım durdum sankı öss ye gırecek gıbı gergindim ama sabah gorunce gunum degıstı.
persembe ısbası yapıyorum raporum bıtıyor(ama bugun bebısı gordum yaa bosveerr:)

hepsi öküz, genlerinde var. oğlum falan da olmasın o yüzden iki öküzle hiç uğraşamıcam
kızlar başınızı ağrıttım ama hakkaten çok kötü oldum çok dertlendim yani..telefonda dedim zaten annen deyince haklı görüyorsun bak benim de düşüncelerimi kale al biraz. çok yorulmuş da ben ne diyormuşum da bilmemne bi de haklı pozisyona geçiyo hemen..[/QUOT

evet allah ondan acıdı da kız verdi bana heralde bende bişey diyince hemen hamile bu yine geldiler buna dermiş gibi bakıyo ama bu günler de geçicek o zaman görüşücez bakalım beyefendiyle..

elıyle yuzunu kapattı actı boyle guluyordu:))Essek sıpası

gözünaydın canım. ne güzel çıkmış senin oğlan,gerçekten gülümsüyor gibi. maşallah kuzucuğa

canım benim yaaa ne tatlı çıkmış :)))) Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin

elıyle yuzunu kapattı actı boyle guluyordu:))Essek sıpası

Sana ceee eee yapmış annesii...Bak ben burdayım işte demiş....
Ayyy, işte ağlıcaksanız böyle şeylere ağlayın kızlar...Valla ağlayasım geldi...Kocişe ne ğlayayım, o kendi derdine ağlasın....
Doktora mı gitsem ne yapsam ? çok özledim kızımı....

selda yazmadı canım, herkes merak etti umarım iyidir de biz dert etmişizdir..
omuzları kolları ne güzel görünüyor yaa :) kocca herif olmuş bu annesi :) bu sana 2-3 gün yeter sonra yine özlemeye başlarsın:)

evet allah ondan acıdı da kız verdi bana heralde bende bişey diyince hemen hamile bu yine geldiler buna dermiş gibi bakıyo ama bu günler de geçicek o zaman görüşücez bakalım beyefendiyle..

anlayışsızlar tamam da annelerine niye anlayışlılar, herkese karşı olsa he dicem tamam..amaan konuş dur faydası da yok illet oldum sabahtan beri zaten, tüm neşem kaçtı gitti...

doğru bebeğim doğsun görür o. asıl o zaman 3.tekil şahıs olarak evin bi köşesine atıcam onu. tüm ilgimi çekeyim bakalım nasıl oluyormuş anacı olmak

gözünaydın canım. ne güzel çıkmış senin oğlan,gerçekten gülümsüyor gibi. maşallah kuzucuğa

saol bırececım de aklıma ne takıldı 4 lu test yapacagız dedı 3 lu nıye yok sormadım da heyecandan acaba 3 lu dedıde ben mı anlamadım ama soyle acıklama yaptı yukselmesını ıstemedıgımız 2 degere ve dusmesını ıstemedıgımız 2 degere bakacagız dedı dur onu bı arastırayım

doğru bebeğim doğsun görür o. asıl o zaman 3.tekil şahıs olarak evin bi köşesine atıcam onu. tüm ilgimi çekeyim bakalım nasıl oluyormuş anacı olmak

Benim eşim korkuyo valla onunla ilgilenmicem diyee...Şimdiden benden ümidi kesti, kızım kızım diyon, hiç kocam demiyon diyo...
Çocuklardan sonra yıkılacak kocişler yazık...

4 lü üçlünün aynısı ve 1 değere daha bakıyorlar..O yüzden 3 lü yaptıysa 4 lü yapmıyor..
4lü istediyse de , 3 lüyü yapmamış oluyor...

anlayışsızlar tamam da annelerine niye anlayışlılar, herkese karşı olsa he dicem tamam..amaan konuş dur faydası da yok illet oldum sabahtan beri zaten, tüm neşem kaçtı gitti...[/QUOTE]

Aman boşver biz bebeklerimizi düşünelim kim ne yaparsa yapsın ben bu kadar geniş olacağımı tahmin etmezdim vallahi bu bebek beni çok değiştirdi.. Herşey daha güzel olacak hiç üzülme bebeğini de üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…