- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
eveettt ben geldımm nasılsınız kızlar sıze merhaba dıyıp gecmıse dalacagım:)
bugun doktor kontrolum vardı erkek dedı pıpısı oluşmus dedı 4 lu ıcın kan verdım bugun cok net goruntu vermedı ama gulumsedı sankı:))hareketlıydı ılk defa bebısı boyle hareketlı gorduk
gene gramı ve boyunu sormadım sımdı ultrason kagıdını ıncelerım artık
bugun doktor kontrolum vardı erkek dedı pıpısı oluşmus dedı 4 lu ıcın kan verdım bugun cok net goruntu vermedı ama gulumsedı sankı:))hareketlıydı ılk defa bebısı boyle hareketlı gorduk
Eki Görüntüle 125487
Eki Görüntüle 125487
ayy canım gözün aydın boşver geçmişe bakma hep dertli geçti bugün :) canın sıkılmasın :)
hakkaten sanki fotoda gülüyor gibi yaa çok hoş :)
ben de bi an önce gitsem de terapi etkisi yapsa bebeğim bana :)
Ayyyy, bunun gözleri falan belli yaa....Bi de gerçekten gülüyor gibi...
Ayyy, içim bi hoş oldu valla...Ne güzel poz vermiş sıpa....
Benimki ultrasondan mı kaynaklanıyo bilmiyorum, top gibi yuvarlak bişey yaa...Detay ultrason olmuyor ama hiç..Böyle görsem çığlık atarım herhalde bu bebek olmuş diyee...
Eki Görüntüle 125487
allah nazardan saklasın
Eki Görüntüle 125487
elıyle yuzunu kapattı actı boyle guluyordu:))Essek sıpası
evet gecmıs bıraz dertlı selda noldu yazdı mı bısey onu okuyayım barı
aynen bluebottle terapı gıbı aksam heyecandan uyuyamadım tuvalete gıttım durdum sankı öss ye gırecek gıbı gergindim ama sabah gorunce gunum degıstı.
persembe ısbası yapıyorum raporum bıtıyor(ama bugun bebısı gordum yaa bosveerr:)
evet allah ondan acıdı da kız verdi bana heralde bende bişey diyince hemen hamile bu yine geldiler buna dermiş gibi bakıyo ama bu günler de geçicek o zaman görüşücez bakalım beyefendiyle..
Sana ceee eee yapmış annesii...Bak ben burdayım işte demiş....
Ayyy, işte ağlıcaksanız böyle şeylere ağlayın kızlar...Valla ağlayasım geldi...Kocişe ne ğlayayım, o kendi derdine ağlasın....
Doktora mı gitsem ne yapsam ? çok özledim kızımı....
gözünaydın canım. ne güzel çıkmış senin oğlan,gerçekten gülümsüyor gibi. maşallah kuzucuğa
doğru bebeğim doğsun görür o. asıl o zaman 3.tekil şahıs olarak evin bi köşesine atıcam onu. tüm ilgimi çekeyim bakalım nasıl oluyormuş anacı olmak
saol bırececım de aklıma ne takıldı 4 lu test yapacagız dedı 3 lu nıye yok sormadım da heyecandan acaba 3 lu dedıde ben mı anlamadım ama soyle acıklama yaptı yukselmesını ıstemedıgımız 2 degere ve dusmesını ıstemedıgımız 2 degere bakacagız dedı dur onu bı arastırayım
tesekkurle ıpek hepımızınkını saklasın nazarlardan ömercik gelıyor:)))
amin canım adaş olucak oğullarımız ne güzel
4 lü üçlünün aynısı ve 1 değere daha bakıyorlar..O yüzden 3 lü yaptıysa 4 lü yapmıyor..
4lü istediyse de , 3 lüyü yapmamış oluyor...
Allah uzun ömür versin hepsine de inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?