2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sizin oralarda yollarda satmıyorlar mı? izmirde çok olur, mardinde bile var:)) çok sevmediğim için zamanını bilmiyorum ama baharda oluyor sanki. nerden geldi aklına fatma?:))

anacım istanbulda olursan görmezsin duymazsın...
Tarlalarda olur ya, koparır yersin..
Sizin orda pazarda da mı satmıyorlar....
kızım sende antalyadasın sanki tarlada büyüdün

benim canım da feci bişey çekiyor ama söyleyip de canınızı istetmiyim şimdi çooookk zor bulunması :) benim mesai bitti kaçar ben kızlar.. Yarın sabah görüşürüüüz
byeeeeee

Eki Görüntüle 125555 Eki Görüntüle 125556

ya kızlar dediğim yeşil nohut sizin evlerdeki yemeğini yaptıgınız kurusu onun yeşilken ki hali resimdeki gibi biri içi açılmış biride demet hali

aman ne o öyle boşver kurusunu ye yanına soğanda kır ohh ben nohutu sevmem gerçi

çok yanlış şeyler yazıyorsunuz kızlar.. zaten ekşi tuzlu ne bulsam ağzım sulanıyor..

ayyy canım kusura bakma eşimede sölüyorum napiyim hiçbiyerde yoktur ki canın başka şey çeksin diyip duruyo rüyamda kaç defa yedim gündüzleride bazen burnuma kokusu geliyo.. ya buna aş ermeseydim yaaaaaaaaaaaaaaa((((((((((((

kuuzuuuuuuuuuuuuuu bebikim hareket etti gene teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:):):):):)

Teyzesi onu ısıracak, söyleee ona...
İmreniyoz burda...
Kızım senin bebe erkenden harekete başladı ha, ilerde zaptedemeyeceksin benden söylemesi...
Canım çekti diyip duruyon yaa, ondan hareketlendi çocuk herhalde...
Bak ne yap biliyon mu, nohutu haşla, suyunu iyice süzdür, sonra onu ocakta kavur tuz da ek..Bi nebze isteğini bastırır belki...

sizin oralarda yollarda satmıyorlar mı? izmirde çok olur, mardinde bile var:)) çok sevmediğim için zamanını bilmiyorum ama baharda oluyor sanki. nerden geldi aklına fatma?:))
ne biliyim yaa rüyamda gördüm bi kaç defa öle başladı işdeee
kızım sende antalyadasın sanki tarlada büyüdün

byeeeeee

aman ne o öyle boşver kurusunu ye yanına soğanda kır ohh ben nohutu sevmem gerçi
yaa yeşili ile aynı değilkii

bende öle yapıyım diyorum ama bakalım yerini tutacak mı haşlayp tuzlucam ıslak olursa ona benzer belki yaa ne yerdim memleketteyken ufffff

Bacım bunlar mahrumiyet bölgesinde yaşıyorlar yaa....
Günısıyı bile bilmiyorlar..aklıma geldi..
Ne kadar tuhaf değil mi,aynı ülkede yaşıyoruz ama hepimizin yaşadığı yerin yediği içtiği adeti ne kadar farklı..

ben çıkıyorum iyi akşamlar
güle güle canım iyi bak kendinee..
benim canım da feci bişey çekiyor ama söyleyip de canınızı istetmiyim şimdi çooookk zor bulunması :) Benim mesai bitti kaçar ben kızlar.. Yarın sabah görüşürüüüz

güle güle canım iyi bak sende kendine vee tabikide bebişlerinizeee...
,
çilek kanyon makro da bazı şeyler bulunuyor, bide bebekteki meşhur bi manavda.. belki bulursun burdan istediğin şeyi canm..
aşeren herkes bulur inş. çok gıcık bişiydir bu bilirim, benimkini burda bulamamıştık bileckten buldukta kargoyla geldi..

evet ya. izmirde de günısı denmiyor ama güneş enerjisi adıyla yaygındır epey. gerçi sen de izmirlisin.

valla istanbulda yoktu böle şeler ben izmirde gördüm yok kabak çiçeğidir radikadır falan ama nohutuda ilk defa duydum

valla istanbulda yoktu böle şeler ben izmirde gördüm yok kabak çiçeğidir radikadır falan ama nohutuda ilk defa duydum

Ege bölgesi o konuda çok çeşitli lezzetleree sahip.....
Çok şanslıyım sanırım İzmirli olduğum için...
Konuyu değiştirelim bence, yoksa hepimiz de aşerecez...

canım bunun kurusu işde yaptıgın nohut yani evdeki nohutun yeşili ermemişi yani ikiside aynı şey

kör cahil ettin gün ısı denmiyor güneş enerjisi de bilirim. Krooooooo hahahahaha

hilmi ve fatmaaaaaaaaaaa
sen çatlaaaaaaaaaaaa,
senin bebe tepikliyo ama bak olmadık şeyler istiyo, benim kızım çok uslu, hiç aş maş erdirmiyo anasına...
Fesatlık tavan yaptı...Hergün tepiklemesin söyle şu sıpaya yahu...

Ege bölgesi o konuda çok çeşitli lezzetleree sahip.....
Çok şanslıyım sanırım İzmirli olduğum için...
Konuyu değiştirelim bence, yoksa hepimiz de aşerecez...

valla aylardır aşerdiğim tek şey var oda istanbulda bi tek bizim orda satılıyo başka yerde yok belki 5 defa rüyamda görmüşümdür.. sabırsızlıkla istanbula gitmeyi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…