kızım sende antalyadasın sanki tarlada büyüdünanacım istanbulda olursan görmezsin duymazsın...
Tarlalarda olur ya, koparır yersin..
Sizin orda pazarda da mı satmıyorlar....
byeeeeeebenim canım da feci bişey çekiyor ama söyleyip de canınızı istetmiyim şimdi çooookk zor bulunması :) benim mesai bitti kaçar ben kızlar.. Yarın sabah görüşürüüüz
Eki Görüntüle 125555 Eki Görüntüle 125556
ya kızlar dediğim yeşil nohut sizin evlerdeki yemeğini yaptıgınız kurusu onun yeşilken ki hali resimdeki gibi biri içi açılmış biride demet hali
çok yanlış şeyler yazıyorsunuz kızlar.. zaten ekşi tuzlu ne bulsam ağzım sulanıyor..
kuuzuuuuuuuuuuuuuu bebikim hareket etti gene teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:):):):):)
ne biliyim yaa rüyamda gördüm bi kaç defa öle başladı işdeeesizin oralarda yollarda satmıyorlar mı? izmirde çok olur, mardinde bile var:)) çok sevmediğim için zamanını bilmiyorum ama baharda oluyor sanki. nerden geldi aklına fatma?:))
yaa yeşili ile aynı değilkiikızım sende antalyadasın sanki tarlada büyüdün
byeeeeee
aman ne o öyle boşver kurusunu ye yanına soğanda kır ohh ben nohutu sevmem gerçi
Teyzesi onu ısıracak, söyleee ona...
İmreniyoz burda...
Kızım senin bebe erkenden harekete başladı ha, ilerde zaptedemeyeceksin benden söylemesi...
Canım çekti diyip duruyon yaa, ondan hareketlendi çocuk herhalde...
Bak ne yap biliyon mu, nohutu haşla, suyunu iyice süzdür, sonra onu ocakta kavur tuz da ek..Bi nebze isteğini bastırır belki...
sizin oralarda yollarda satmıyorlar mı? izmirde çok olur, mardinde bile var:)) çok sevmediğim için zamanını bilmiyorum ama baharda oluyor sanki. nerden geldi aklına fatma?:))
güle güle canım iyi bak kendinee..ben çıkıyorum iyi akşamlar
benim canım da feci bişey çekiyor ama söyleyip de canınızı istetmiyim şimdi çooookk zor bulunması :) Benim mesai bitti kaçar ben kızlar.. Yarın sabah görüşürüüüz
evet ya. izmirde de günısı denmiyor ama güneş enerjisi adıyla yaygındır epey. gerçi sen de izmirlisin.Bacım bunlar mahrumiyet bölgesinde yaşıyorlar yaa....
Günısıyı bile bilmiyorlar..aklıma geldi..
Ne kadar tuhaf değil mi,aynı ülkede yaşıyoruz ama hepimizin yaşadığı yerin yediği içtiği adeti ne kadar farklı..
Bacım bunlar mahrumiyet bölgesinde yaşıyorlar yaa....
Ne kadar tuhaf değil mi,aynı ülkede yaşıyoruz ama hepimizin yaşadığı yerin yediği içtiği adeti ne kadar farklı..
evet ya. izmirde de günısı denmiyor ama güneş enerjisi adıyla yaygındır epey. gerçi sen de izmirlisin.
Bacım siz İstanbulda ne yiyonuz ne içiyonuz yaa...
ya valla bizim oralarda çok olur afyonluyum ben ufffffffffffffffffff
valla istanbulda yoktu böle şeler ben izmirde gördüm yok kabak çiçeğidir radikadır falan ama nohutuda ilk defa duydum
-
öyle işte kuzu.. burda nerdeeee öyle taze güzel meyve sebze, olanlarıda hormonlu hormonlu tıkıyolar ..
keşke hep öyle taze ve doğal şeylerle beslenilse hastalık mı kalırr..
yemeğimi olur bunun fatmacım
Ege bölgesi o konuda çok çeşitli lezzetleree sahip.....
Çok şanslıyım sanırım İzmirli olduğum için...
Konuyu değiştirelim bence, yoksa hepimiz de aşerecez...
bacım bunlar mahrumiyet bölgesinde yaşıyorlar yaa....
kör cahil ettin gün ısı denmiyor güneş enerjisi de bilirim. Krooooooo hahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?