2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla aylardır aşerdiğim tek şey var oda istanbulda bi tek bizim orda satılıyo başka yerde yok belki 5 defa rüyamda görmüşümdür.. Sabırsızlıkla istanbula gitmeyi bekliyorum
sadece ist. Olan şey ne ki ya

ne bilimm bacım, burda hep adı günısı...
şive farkı....antalya şivesi..satan adama gittsen güneş enerjisi desen, o bile güler valla...

şiveni yesinler senin yavruuuuuuuuuuuuuuu

ohhhhhhhhh maşallah yavruma sizde cinsiyetleri öğrendiniz ama hepinizde boy boy resimleri var benim yavrumda erken tepikliyversin ne var
evet yaaa.. noolur.. yoksa eşlerimiz akşam akşam sayıkladığımız yiyecekler için küfredecekler bize..

yaa geçenlerde de haberlerde erik çıktı yaa ben istem dışı uffffffffff ne güzel görünüyo dedim hilmi hemen kanal değiştirdi sakın sakın haaaa aşereyim deme eriğe sakın haa diye bi korktuu kilosu 200-300 tl ye satılıyo yaaa

fatmaaaaa yeter artıkkkkk, yiyecek adı söyleme. avcumu yalayıp sürmek işe yaramıyor artık

benim kocişte sanki hamile olduğumu bilmiyomuş gibi geçenlerde erikten bahsetti.. 1 aya kalmaz çıkar dedi.. mersinli kendisi de.. bende dedim ki.. bak beni gaza getirme.. 1 aya sizin bahçeden gelmezse, seni dolaştırırım ortalıkta erik bulana kadar..

ızzz banada yollasınlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…