hilmi ve fatmaaaaaaaaaaa
sen çatlaaaaaaaaaaaa,
senin bebe tepikliyo ama bak olmadık şeyler istiyo, benim kızım çok uslu, hiç aş maş erdirmiyo anasına...
Fesatlık tavan yaptı...Hergün tepiklemesin söyle şu sıpaya yahu...
evet yaaa.. noolur.. yoksa eşlerimiz akşam akşam sayıkladığımız yiyecekler için küfredecekler bize..
sadece ist. Olan şey ne ki yavalla aylardır aşerdiğim tek şey var oda istanbulda bi tek bizim orda satılıyo başka yerde yokbelki 5 defa rüyamda görmüşümdür.. Sabırsızlıkla istanbula gitmeyi bekliyorum
ne bilimm bacım, burda hep adı günısı...
şive farkı....antalya şivesi..satan adama gittsen güneş enerjisi desen, o bile güler valla...
Ne bilimm bacım, burda hep adı günısı...
Şive farkı....Antalya şivesi..Satan adama gittsen güneş enerjisi desen, o bile güler valla...[/Q
:))) sıcak olan şehirlerde hemen her evde var onlardan ama bizim buralar soğuk ya pek ihtiyaç kalmıyo ole şeylere heralde ondan
ohhhhhhhhh maşallah yavruma sizde cinsiyetleri öğrendiniz ama hepinizde boy boy resimleri var benim yavrumda erken tepikliyversin ne varhilmi ve fatmaaaaaaaaaaa
sen çatlaaaaaaaaaaaa,
senin bebe tepikliyo ama bak olmadık şeyler istiyo, benim kızım çok uslu, hiç aş maş erdirmiyo anasına...
Fesatlık tavan yaptı...Hergün tepiklemesin söyle şu sıpaya yahu...
evet yaaa.. noolur.. yoksa eşlerimiz akşam akşam sayıkladığımız yiyecekler için küfredecekler bize..
sadece ist. Olan şey ne ki ya
sadece ist. Olan şey ne ki ya
fatmaaaaa yeter artıkkkkk, yiyecek adı söyleme. avcumu yalayıp sürmek işe yaramıyor artıkohhhhhhhhh maşallah yavruma sizde cinsiyetleri öğrendiniz ama hepinizde boy boy resimleri var benim yavrumda erken tepikliyversin ne var
yaa geçenlerde de haberlerde erik çıktı yaa ben istem dışı uffffffffff ne güzel görünüyo dedim hilmi hemen kanal değiştirdi sakın sakın haaaa aşereyim deme eriğe sakın haa diye bi korktuu kilosu 200-300 tl ye satılıyo yaaa
Valla ben de merak ettim...
Gökyüzü hanımı sarmıyor herhalde burası artık girip bakıp çıkıyor hiç selam vermiyor
fatmaaaaa yeter artıkkkkk, yiyecek adı söyleme. avcumu yalayıp sürmek işe yaramıyor artık
internette yazdım baktım yengen gibi bişey galiba
ohhhhhhhhh maşallah yavruma sizde cinsiyetleri öğrendiniz ama hepinizde boy boy resimleri var benim yavrumda erken tepikliyversin ne var
yaa geçenlerde de haberlerde erik çıktı yaa ben istem dışı uffffffffff ne güzel görünüyo dedim hilmi hemen kanal değiştirdi sakın sakın haaaa aşereyim deme eriğe sakın haa diye bi korktuu kilosu 200-300 tl ye satılıyo yaaa
sen bilirsin git ye benim yerime bunada bilmeyen aşermez zaten yaziim bari
goralıııııııııııı !!
benim kocişte sanki hamile olduğumu bilmiyomuş gibi geçenlerde erikten bahsetti.. 1 aya kalmaz çıkar dedi.. mersinli kendisi de.. bende dedim ki.. bak beni gaza getirme.. 1 aya sizin bahçeden gelmezse, seni dolaştırırım ortalıkta erik bulana kadar..
yok annem severim ama kokoreç ve goralı yemem..
Sosisli sand. Gibi birşey. Ama zararlı sosis o yüzden yememeye çalışıyorum
ızzz banada yollasınlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?